IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages V  « < 37 38 39 40 >  
Reply to this topicStart new topic
> Celulita, cum scapam de ea
karinutza
post Aug 24 2012, 08:40 AM
Post #381

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,269

Hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu am invins in lupta cu celulita! Cum? Simplu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu sunt adepta regimurilor, imi place ciocolata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar nu fac exces, nici sala de fitness nu o freventez prea des....in schimb am descoperit uleiul de masaj anticelulitic, unul de origine austriaca in care am fost sfatiuta de cei care l-au adus pe piata, la un targ de beauty, sa pun si uleiuri esentiale pure pt un efect imediat si de lunga durata. In acelasi timp pe langa efectul anticelulitic, imi creez si o stare de bine datorita parfumului placut dat de uleiurile esentiale care ar putea fi: cel de portocala, lamaie, busuioc, chimen dulce si cedru. Uleiul de avocado presat la rece este bun pentru intretinere, pt ca restabileste elasticitatea pielii, el contine 7 vitamine benefice (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Va recomand cu caldura sa incercati (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) !
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 24 2012, 11:47 AM
Post #382

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Karinutza, esti foarte informata, mergi la tirguri de beauty, super tare!

+Quote Post
FastSlimConcept
post Feb 18 2013, 02:46 PM
Post #383

Contaminat
*

Member No.: 11,661

Buna fetelor,

Celulita este o boala de care cu greu mai putem scapa, odata ce se instaleaza. Dietele, de obicei, nu ajuta la eliminarea ei, mai ales daca celulita este mai veche, iar cu mancarea procesata, legumele si fructele pline de chimicale din ziua de astazi este din ce in ce mai greu. Din acest motiv s-au inventat tot felul de aparate care sa ne ajute cu aceasta problema, cum ar fi vacuumul, tunelul cu infrarosii si impachetari, ultrasunetele etc.

De asemenea, de cele mai multe ori nici daca mergeti la sala nu veti elimina in totalitate celulita:
http://www.elady.ro/articole/Frumusete/Mer...u-dispare-.html

Terapia cu vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 până la stadiul de macronoduli), prin care se reușește spargerea și antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coajă de portocală”.

Tunelul cu infraroșii dă rezultate uimitoare în tratarea celulitei și obezității, datorită radiațiilor infraroșii de undă lungă, care ajută la pătrunderea în adâncime, până la 6 cm, a produselor profesionale folosite la tratament. Se pot arde aproximativ 700 calorii în doar 30 minute de tratament cu raze infraroșii! Stim ca suna wow, dar nu am spus-o doar noi, si Dr Oz este de acord. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sursa:
http://www.oprah.com/health/Life-Extension...-Regeneration/6

Ultrasunetele au în organism atât efecte mecanice și termice cât și dinamice. Masajul este produs de vibrații – stimuli sonori, ce produc presiuni variate în mișcarea lichidelor intracelulare, obținându-se o refacere a țesutului de colagen deteriorat. Este util folosit pe zonele ce prezintă celulită nodulară veche, ce nu raspunde pozitiv la alte feluri de tratamente, si este extrem de eficient in a introduce adanc sub nivelul pielii crema profesionala anticelulitica.

Salonul de remodelare corporala Fast Slim Concept vine in ajutorul vostru, punadu-va la dispozitie o gama larga de proceduri contra celulitei, cu pachete promotionale si abonamente la preturi foarte mici.

Special pentru membrele eLady oferim o sedinta gratuita constand in:
1 ședință vacuum corporal, 30′
1 ședință ultrasunete, 30′
1 ședință electrostimulare + infraroșii, 30′
Atunci cand achizitionati orice pachet sau abonament!

De asemenea, pe moment avem toate preturile reduse cu 30% si astfel puteti beneficia de 40 de tratamente combinate la doar 525 Lei, 22 sedinte la 300 Lei sau 5 sedinte de vacuum la 130 Lei!

Va oferim si masaje anticelulitice facute asa cum trebuie, de catre fete absolvente ale Facultatii de Kinetoterapie - la preturi momentan fara concurenta! Cu toata sinceritatea, majoritatea clientelor noastre spun ca la noi au avut parte de cel mai bun masaj.

Pentru mai multe detalii, va invitam pe siteul nostru: http://www.fastslim.ro si pe facebook la https://www.facebook.com/fast.slim.concept

Apelati cu incredere, salonul nostru este partener eLady! Iar legat de ingrijorarile ca venitul la salon ar putea deveni o corvoada, noi ne mandrim prin faptul ca suntem foarte comunicative cu clientele, multe vizitandu-ne ulterior chiar si in afara programarilor, doar pentru a bea o cafea impreuna cu noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Daca aveti intrebari, le asteptam - si va raspundem cu drag.

+Quote Post
Dacys
post Apr 9 2013, 03:01 PM
Post #384

Contaminat
*

Group: User Banat
Member No.: 11,663

Eu am folosit Guinot Rafinot pentru Silueta Impotriva celulitei profunde, pe langa miscare din belsug. Dar pot sa spun ca m-a ajutat si gelul foarte mult, sunt foarte multumita! Am un corp...., nu ca sa ma laud:)))))

+Quote Post
ioana34
post Aug 14 2013, 10:13 AM
Post #385

Contaminat
*

Member No.: 11,977

Buna fetelor,
Eu am incercat foarte multe produse pentru celulita si unele dintre ele au avut efect la inceput dupa care nu am mai observat nimic,iar altele nu au avut deloc.De ceva timp am descuperit o gama noua de produse anticelulitice Guam si vreau sa va spun ca sunt foarte incantata de ele si chiar sunt eficente.eu am reusit sa scap vizibil de celutita cu ajutorul lor folosind namolul anticelulitic pt un grad avansat de celulita si creme anticelulitice,combinat in aceelasi timp si cu miscarea si sunt chiar multumitata de rezultate.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andreeag89
post Sep 24 2013, 10:52 AM
Post #386

Contaminat
*

Member No.: 12,133

Am auzit ca antrenamentul de tip Power Plate reduce vizibil celulita si ajuta la tonifierea musculaturii.
A incercat cineva? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
minishor
post Nov 15 2013, 04:39 PM
Post #387

Contaminat
*

Member No.: 12,212

Buna fetelor,

Eu am scapat de celulita cu ajutorul spam. Sunt asa fericita ca am descoperit acest tratament. Pur si simplu e singurul care a functionat, dupa ce am incercat tot felul de creme care nu au avut niciun efect.
Chiar merita sa incercati, va recomand cu incredere.

+Quote Post
cristina315
post Jan 9 2014, 01:20 PM
Post #388

Contaminat
*

Member No.: 12,269

Pastile pentru celulita - spam
Reason for edit: spam

+Quote Post
ElvyDreaming
post Feb 4 2014, 06:03 PM
Post #389

Contaminat
*

Group: User Banat
Member No.: 12,277

Eu am cumparat inainte de nastere un rafinor anticelulitic de la Guinot si a dat roade, in sensul ca dupa nastere, desi au aparat, aplicandu-l regulat, am reusit sa scap. E foarte bun, merita banii

+Quote Post
adela09
post Mar 3 2014, 03:58 PM
Post #390

Contaminat
*

Member No.: 12,336

Eu fac tratament cu suplimentul spamde 5 zile pentru a scapa de celulita, si vad ca incep sa apara unele rezultate. Nu sunt modificari extraordinare, dar tot e ceva. Mai am 2 luni de cura cu suplimentul asta, asa ca ma astept la rezultate destul de faine. In paralel cu acest tratament fac si exercitii fizice sustinute si tin si o dieta echilibrata.

+Quote Post

40 Pages V  « < 37 38 39 40 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 10:30 AM