![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 6-March 14 Member No.: 12,344 ![]() |
Eu am scapat de celulita cand am facut lipoaspiratie. Chiar aveam nevoie, picioarele mele erau prea groase in partea de sus si, desi faceam mult sport, nu am reusit niciodata sa le conturez cum imi doream. Am facut o lipoaspiratie la spam, by the way, cea mai tare doctora e foarte draguta, si vreau sa va spun ca de atunci am scapat definitiv de celulita.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 14-April 14 Member No.: 12,400 ![]() |
Buna!
Adela am vazut ca ai facut cura pt a scapa de celulita cu spam. Esti multumita de evolutia ta? As incerca si eu niste suplimente naturiste nu neaparat asta, dar e mult de cautat. Daca as merge la sigur ar fi o chestie mai simpla pentru mine. Am intrat si eu pe sit-ul acestui produs si pare in regula, dar na la toate produsele sit-urile lor sunt ok:) Mersi fain! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 24-July 14 Member No.: 12,549 ![]() |
Eu am folosit foarte multe creme anticelulita, am incercat sa fac masaje, dar o singura persoana m-a ajutat intradevar, Masajul lui chiar a fost un ajutor binevenit, iar uleiurile pe care le foloseste sunt fenomenale. Din cate am vazut se plimba foarte mult prin tara, ar trebui sa incercati si voi, la mine a avut efect bun.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 26-February 15 Member No.: 12,771 ![]() |
Buna fetelor. Ca sa scapati de celulita incercati Gelul anticelulitic cu menta de la xxxxxxxxxxxx, cel mai eficient gel anticelulitic si il gasiti aici:editat
Preturi mai mici ca in farmacii. O seara buna. editat - incercati dvs sa ne contacati pentru reclama. Multumim |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 1-July 15 Member No.: 12,896 ![]() |
Gelul anticelulita intensiv remodelant cu extract de alge marine 200 ml de la Cosmetic Plant activeaza procesele de termogeneza in adipocite, grasimile sunt arse, iar silueta este subtiata si remodelata.
spam |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 4-September 15 Member No.: 12,949 ![]() |
Masajul transdermic cu aparatul LPG Cellu M6 este foarte eficient impotriva celulitei.
Evident tratamentul trebuie intarit si de niste reguli alimentare simple: hidratare intensa, mese regulate, fara combinatii de mai multe proteine la o masa etc. Va asteptam cu drag la SPAM pentru o reconturare de silueta -SPAM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 11 Joined: 19-August 16 Member No.: 13,190 ![]() |
Iti recomand sa apelezi la dr. estetician spam! Ofera rezultate uimitoare! Eu sunt foarte multumita !
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 10-April 15 Member No.: 12,834 ![]() |
Celulita, cum scapam de ea daca voi atia avut si ati scapat ziceti-ne shi noua :-X daca nu ati scapat cititi aci poate aflatz:D ??? supliform de la hoffigal 2 l de apa pe zi masaj plus exerciti...asta stim si noi adica io( cu toate ca mii cam lene cateodata Kiss) voi ce ati mai incercat? Pentru eliminarea celulitei de folos poate fi si cellinea, un produs din plante. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 20-March 15 Member No.: 12,807 ![]() |
Celulita, cum scapam de ea daca voi atia avut si ati scapat ziceti-ne shi noua :-X daca nu ati scapat cititi aci poate aflatz:D ??? supliform de la hoffigal 2 l de apa pe zi masaj plus exerciti...asta stim si noi adica io( cu toate ca mii cam lene cateodata Kiss) voi ce ati mai incercat? Si celinea poate ajuta la vindecarea celulitei. E un supliment alimentar din plante. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:59 AM |
|