![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Creioanele, fardurile de ochi si rujurile/glosurile le tin pana li se modifica textura/mirosul. Eu sunt oarecum "colectionara" si ma gandesc ca, daca fetele de pe makeuptalk de ex. au colectii de cate 200 nuante de fard de ochi nu le arunca dupa un an... nu cred ca e asa stresanta faza cu termenul de utilizare la unele tipuri de produse. Pai nu e. Si eu am produse care trec de 1 an, chiar 2, si nu au absolut nimic. Fondul de ten l-am tinut si 2 ani si consistenta nu s-a schimbat, spre exemplu. Acum pe ele stiu ca scrie 12 luni de la desfacerea ambalajului dar daca le tii in conditii ok nu au de ce sa se altereze. Eu personal am vreo 5 nuante de fond de ten si ma dau cu ele in functie de cat de bronzata sunt sau nu, sau le combin, etc. La farduri de ochi am o groaza si la fel, nu sunt de aruncat. In general cele pudra am impresia ca tin mai mult pana se altereaza spre deosebire de cele crema care se "strica" mai usor. Oricum cele crema se consuma foarte repede, dupa parerea mea, si nici nu te apuca 2 ani cu ele ca sa apuce ele sa dea ortul popii. A, si daca le tineti intr-un case (e buna si o cutie de-aia de scule sau de tinut acele si ce se mai tine in ea la pescuit, se gasesc in Carrefour, Metro, selgros la scule) si nu in caldura excesiva, soare, sau alte surse ce ar putea dauna calitatii lor va tin foarte mult. Ca sa nu mai spun ca unele persoane le tin la frigider, chestie care mie mi se pare dubioasa, ca se umezesc si se intind aiurea sau in cazul fondului de ten, acesta se intinde mai greu. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Cu ce se curata cel mai bine rujurile rezistente?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Emulsie apa in ulei sau uleiuri din astea demachiante. Il lasi sa dizolve un pic pelicula si apoi indepartezi usor.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey dar cine sunt buzucile astea domle? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu erau mai bine pozele astea la cum sa ne machiem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Emulsie apa in ulei sau uleiuri din astea demachiante. Il lasi sa dizolve un pic pelicula si apoi indepartezi usor. Adica vrei sa zici ca mi-ar trebui inca un demachiant? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce-i cu buzucile alea vorba lu' Anjel... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Numai pentru culori si texturi le-am pus. Poate va dati seama ca va place o nuanta sau ca v-ar sta bine cu ea si mergeti sa o achizitionati. Eu mi-am dat seama de cateva nuante si texturi pe care mi-ar placea sa le am pe bot. Cam asta e ideea. Ale cui sunt buzele...irelevant.
|
|
|
![]()
|
|
M-am prins, doream doar sa te necajesc putin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stii cumva daca sunt nuante ale aceluiasi ruj? Sau le-ai pus numai pentru nuante fara a evidentia un ruj anume?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca sunt combinatii de rujuri si glossuri MAC; mai multe informatii aici
|
|
|
![]() ![]() |