IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rujuri rezistente la transfer si nu numai, Despre toate felurile de rujuri si gloss
roxanica10
post Dec 23 2007, 07:57 PM
Post #71

Musafir

Sweet, eu ma impac destul de bine cu Colour Stay-ul de la Revlon. Am si eu Lancome-ul de care zice dizzye, dar nu sta atat de mult pe buze precum Colour Stay-ul. Lancome-ul mi se pare ca hidrateaza totusi f bine.
Lotte e fan Superbalm Moisturizing Gloss, nuanta Raspberry de la Clinique. Eu nu sunt adepta glossurilor.
Imi luasem mai demult de la Artdeco Magic Fix http://www.artdeco.de/index.php?id=37&L=1, dar nu l-am prea folosit. Intr-adevar asta iti fixeaza rujul, dar usuca buzele f tare. Cand te dai cu el, ai impresia ca-ti ard buzele.

This post has been edited by roxanica10: Dec 23 2007, 07:57 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
dizzye
post Dec 23 2007, 11:36 PM
Post #72

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,398

eu am constatat ca daca ai buzele hidratate, rujul tine mult mai bine..dau cu un balsam, si apoi ruj..singurul minus ca nu mai e culoarea rujului atat de intensa, ceea ce pentru mine e un plus
si gloss-urile cu cat sunt mai lipicioase cu atat tin mai bine- gen juicy tubes, mai e de la clinique full potential lips pe care le sterg cu servetelul cand mananc ..cele cremoase, apoase nu ( ex eau de gloss, la creme des levres ambele bourjois )

+Quote Post
lotte
post Dec 24 2007, 07:03 PM
Post #73

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Sweet, eu folosesc superbalm de la Clinique, de mai bine de doi ani.Au schimbat produsul intre timp, avea alta consistenta, iar tubul arata altfel.Se mentinea mai mult inainte, acum intr-adevar, se duce repede, eu folosesc si creion de buze, si parca il mentine mai mult, de obicei ma dau de doua ori pe zi, o data dimineata, si apoi dupa pranz.
Am ramas fidela totusi produsului, eu nu folosesc rujuri, iar alt gloss nu mai se pare mai bun decat acesta, nu-mi plac cele lipicioase.
Pup.

+Quote Post
Cindy
post Dec 26 2007, 04:09 PM
Post #74

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Lotte, si tu folosesti tot nuanta Raspberry? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nici eu nu folosesc rujuri. Mai e bine daca este nevoie sa il aplici doar de 2 ori pe zi, mie dupa maxim 10 minute mi se ducea cam de tot sau in orice caz nu se mai vedea nici urma fata de cum arata initial, adica foaarte bine! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
lotte
post Dec 29 2007, 10:46 AM
Post #75

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Da, sweet, eu sunt cu Raspberry (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Cele luate din Europa intr-adevar, nu rezista prea mult.
Am doua noi noute din America, o sa incerc unul, sa vedem cum e.

Pup.

+Quote Post
Cindy
post Dec 29 2007, 05:27 PM
Post #76

V.I.P.

Sa imi spui si mie cum e..
Parca nu stiu, i-as mai da si eu o sansa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau daca stii alte glossuri, de o culoare si rezultat asemanatoare astuia, dar cu rezistenta putin mai mare, sa imi spui si mie..
pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Dec 29 2007, 05:27 PM

+Quote Post
Roxana_
post May 27 2008, 05:48 PM
Post #77

Musafir

Din categoria 'asa ceva mai bine nu incercati': rujul de la Sephora, adica se usuca asa de repede pe buze si se faramiteaza. Pacat, ca nuantele-s dragute.
O sa mai ma uit pe aici sa ma inspir, ca sunt in cautare de un ruj mai hidratant, pe nuante de rosu (categoria max 50 de lei). Ceva recomandari?

+Quote Post
Cindy
post May 27 2008, 11:49 PM
Post #78

V.I.P.

Roxi, eu ador culoarea rosu la glossuri! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu tot am de mult timp (al treilea sau patrulea chiar) un gloss de la Pupa, destul de stralucitor, misto el asa, da si putin efect de volum. Imi place mai mult decat Juicy Tubes de la Lancome. Am dat vreo 56 ron pe el cred.
Un ruj rosu, hidratant, am mai avut de la L'Oreal, gama Glam Shine de rujuri, nu mai stiu cum se numeste, nu m-a entuziasmat foarte mult..eu raman fidela glossurilor.

+Quote Post
Roxana_
post May 28 2008, 10:05 AM
Post #79

Musafir

Sweet, suna bine asta de la Pupa de care spui tu. Ai idee unde gasesc marca asta? In ce magazine? Pretul e ok.
Mersi de recomandare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 28 2008, 11:16 AM
Post #80

V.I.P.

Roxi, eu imi cumpar de la Ina Center, care este in Unirea. Este dupa standul Chanel. L-au "ascuns" ei acolo intr-o camera separata. Au multe produse Pupa care iti iau ochii.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Daca preferi rujurile mate (cred ca am ramas cu impresia asta de la jurnal de machiaj (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), s-ar putea sa nu te entuziasmeze foarte mult, dar oricum ai foarte multe optiuni la dispozitie acolo!
Your welcome! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

13 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 02:46 PM