IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rujuri rezistente la transfer si nu numai, Despre toate felurile de rujuri si gloss
kalua
post May 28 2008, 12:55 PM
Post #81

Musafir

Roxanixa, ia incearca tu rujurile Nivea. Mie mi-au placut toate, fara exceptie, de la ei. Si mi le luam numai asa, ca-s dragute si ieftine, sa nu ma doara daca aterizeaza la gunoi dupa prima folosire.
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post May 28 2008, 01:49 PM
Post #82

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

N-am vazut la noi machiaje Nivea pe nicaieri, Kalua...inca nu le-au adus.
Eu ma impac bine cu rujurile L'oreal, singurul capitol la care cred ca sunt buni. Au gama foarte larga de culori, nu sunt foarte scumpe si rezista bine pe buze. Am si eu un rosu mai inchis L'oreal si chiar imi place.

+Quote Post
Roxana_
post May 28 2008, 02:22 PM
Post #83

Musafir

Kalua draga, dupa cum zice si Althe, nu le-am vazut pe la noi. Doar strugurelul se gaseste de la Nivea.
Fetelor, dar voi cum faceti sa testati un ruj? Pentru ca sincer, mie nu-mi vine sa-l incerc pe buze, dupa ce s-au mai testat si alte persoane, plus ca de multe ori e un praf pe la testere de nici nu-ti vine sa te atingi de ele. Daca-l incerc pe mana, evident ca e cu totul si cu totul alta culoare decat cea de pe buze.

+Quote Post
LostWhispers
post May 28 2008, 03:11 PM
Post #84

Musafir

mie imi plac si rujurile lipfinity colour gloss de la MF

inainte sa testezi ruju sterge l de servetel si atunci se duce partea care a atins buzele tipei ce l a folosit inaintea ta.

+Quote Post
ioannaraluka
post May 29 2008, 06:49 PM
Post #85

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Se poate incerca testerul de ruj pe deget, unde nuanta pielii e relativ apropiata de cea a buzelor, rezultatul e mai bun decat pe dosul mainii si nici nu trebuie incercat direct testerul pe buze.
Roxi, eu am rujuri Rimmel, ieftine si bune, fac ce fac si tot revin le ele (am in permanenta 2-3). Din pacate nu sunt la curent cu nuantele lor de rosu, dar am un roz... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 2 2008, 06:03 PM
Post #86

Musafir

Ioanna, sa stii ca ai dreptate. Mi-amintesc c-am avut si eu mai demult un ruj Rimmel si tare bun a fost. Mersi de pont. Inca n-am apucat sa cumpar ceva, va anunt cand se intampla. Trebuie sa-i iau unul si sora-mii, ca sa-l aiba in ziua nuntii.
Asta cu testatul pe deget, n-am stiut-o. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 3 2008, 10:58 AM
Post #87

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Multi ani am folosit 3 nuante de rujuri Rimmel, nr.40 Asia (un roz mat prafuit), nr. 43 Azteque (e rosiatic si frumos) si inca unul...nr 31 parca, Fudge nu-mai -stiu cum. Mi-e dor de ele, chiar erau niste rujuri foarte faine. Daca le mai gasesc mi le iau. Chiar o idee foarte buna cu rujurile astea, mi-au placut mult si de cand m-am alintat cu altele scumpe, de care oricum nu sunt multumita, am uitat de ele! Aaaa, si inca unul mai foloseam acum 3-4 ani, un roz bej natural, foarte foarte frumos, Paradise se numeste.

+Quote Post
walpurgik
post Jun 3 2008, 09:10 PM
Post #88

Musafir

Eu nu ma prea impac cu rujurile, desi imi plac tare mult, asta pt ca fie imi usuca buzele, fie se aduna. Astfel m-am profilat pe creioane de buze, de care inainte nu ma foloseam deloc, aveam cate 2-3 aruncate in cutia cu make up. Acum mi-am cumparat tot felul de nuante care imi vin bine pe buze, fie texturi waterproof, rezistente, fie glossy, trasez contur, umpu buza cu nuanta si apoi bag un gloss pe deasupra si arata super bine, rezista mult. Nuantele pe care mi le-am cumparat sunt majoritar nude, rozii- lalea, capsuna, tandafiriu si peachy-coraille.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 3 2008, 09:17 PM
Post #89

Musafir

Da Walpu, asta cu creionul pe toata buza am vazut-o si eu la amica mea.

+Quote Post
walpurgik
post Jun 3 2008, 09:30 PM
Post #90

Musafir

Cam aste-s nuantele, pe buze usor diferite (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00814.jpg)

+Quote Post

13 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 12:45 AM