![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' ai ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ce frumos te-ai pictat.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Altheea, Asia e rozul de care pomeneam mai sus. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Si mai am unul tot Rimmel (o nuanta nude spre portocaliu a la anii '70, dar nu stridenta). |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am vazut de curand intr-o revista o reclama la un nou gloss rezistent la transfer. Dar nici batuta nu-mi amintesc de la ce firma era (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Va vine vreunul in minte?
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clinique are unul nou, un gloss care are langa el in poza o feliuta de pepene rosu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lista Paulei Begoun in materie de rujuri
Ruj mat sau semi-mat Avon - My Lip Miracle Lipcolor Clinique - Long Last Soft Matte Lipstick M.A.C - Matte Lipstick Ruj cremos, ieftin Clinique - Colour Surge Lipstick si Long Last Soft Shine Lipstick L'Oreal - H-I-P Intensely Moisturizing Lipcoloe M.A.C. - Amplified Crème Lipstick Rimmel - Lasting Finish Lipstick Ruj cremos, scump Elizabeth Arden - Color Intrigue Lipstick si Ceramide Plump Perfect Lipstick Estee Lauder - Electric Intense LipCreme Giorgio Armani - Lipstick Mania Lancome - Color Design Sensational Effects Lipcolor Smooth Hold NARS - Semi-Mattes Shiseido - Perfecting Lipstick Ruj stralucitor Avon - Glazewear Lipstick Boots No7 - Sheer Tempation Lipstick Estee Lauder - Electric Intense Liquid LipCreme Ruj sau gloss cu SPF 15 sau mai mare Aveda - Lip Tint SPF 15 Chanel - Aqualumiere Sheer Colour Lipshine SPF 15 E.L.F. - Super Glossy Lip Shine SPF 15 Ruj "permanent" (dintr-ala care nu se ia) ieftine Cover Girl - Outlast All-Day Lipcolor si Outlast Smoothwear All-Day Lipcolor Max Factor - Lipfinity si Lipfinity EverLites Maybelline - Superstay Lipcolor scumpe Bobbi Brown - Matte Stain for Lips Estee Lauder - Double Wear Stay-in-Place Lip Duo Lorac - Co-Stars M.A.C - Pro Longwear Lipcolour si Pro Longwear Lustre Lipcolour Victoria's Secret - Long Wear Lip Shine |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
a folosit cineva glossuri de la stila? am gasit o oferta de 6 glossuri la sephora dar nu stiu cum sunt. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Eu vreau un Chanel Allure, m-am gandit si la nuanta dar nu stiu daca sunt atat de bune pe cat e pretul de piperat. Are cineva?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Sunt ok cele stilla, am o paleta de la ei nu sunt f lipicioase ceea ce e un plus
de cand ma stiu am folosit doar spectru roz-burgundy , niciodata nu mi-a stat cu alta nuanta pana am descoperit MaC , acum o sg nuanta nu pot folosi coral-orange in rest toate is prietenele mele, acum folosesc mult nuante nud deoarece prefer sa accentuez ochii Preferatele mele sunt estee lauder, dau mult volum, pigmentate,imi place mirosul si gustul |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
romi79 care de la estee lauder? eu as vrea un gloss dar nu stiu pe care sa l aleg, de ex pe strawberry sunt vreo 5 feluri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
un gloss apos fara sclipici mult ar fi glosul ideal pt mine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Am si eu unul fara sclipici estee lauder si a fost preferatul meu pana curand High gloss ultra brillance ,al meu e in nuanta 11 blush, restul care le am de la EL sunt sidefate. Dar apar luna viitoare la MAc , colectia cremesheene rujuri , glossuri si creioane de buze , si glossuri , wow , de cand cautam nuantele respective si din ce am vazut poze vor fi fara sifef yeay
http://www.esteelauder.com/product/spp.tmp...PRODUCT_ID=3102 de astea vorbesc. dar arata mai bin e in realitate din punctul de vedere al consistentei |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:57 AM |
|