IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
diotima
post Feb 21 2006, 11:13 AM
Post #101

Dependent

Group: Dependent
From: Grecia
Member No.: 113

Angelina, pai nici nu e bine sa bei bauturi acidulate sau sucuri de frcute din comert, sunt pline de zahar si de conservanti (dar cred ca stii deja :P). Cel mai bine e sa bei apa. Nici eu nu beam inainte prea multa apa, dar acum am intotdeauna o sticla de 1/2l cu apa plata, incerc sa beau 4 sticle pe zi, plus 1 cana ceai dimineata si ceva supa/ciorba la pranz. Beau apa pt ca trebuie sa imi fac planul de 2 l, altfel, nu stiu daca as bea 1/2l pe zi. Si inca ceva, mie personal, imi e mult mai usor sa beau cu sticla, decat din pahar. CU sticla pot sa beau dintr-o data 0,25l, dar din pahar m-as chinui mai mult.Incearca si tu asa, poate merge  ;)
Go to the top of the page

+Quote Post
diotima
post Feb 21 2006, 11:14 AM
Post #102

Dependent

Inca ceva. Am facut rost de editia din 2004 a cartii lui MM "Special pour les femmes" (in mare asta e titlul), pe care au tradus-o niste tipe din franceza in romana. Cine o vrea, sa zica. :-*

+Quote Post
Ala80
post Feb 21 2006, 11:26 AM
Post #103

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

cat adevar graiesti diotima! si eu tot cu sticla de 1/2l ma delectez! am ratie la serviciu 3 sticle si acasa inca una. :D
:-*

ps:ti-am trimis un mail cu adresa mea. te rog mult sa-mi trimiti cartea lui mm. merci!

+Quote Post
diotima
post Feb 21 2006, 11:35 AM
Post #104

Dependent

ti-am trimis-o! :-*

+Quote Post
onutzza
post Feb 21 2006, 12:06 PM
Post #105

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 178

fetele, pastele integrale si orezul integral cu ce se pot combina??? am tinut monti o luna jumate, m-am lasat apoi. acum prietenul vrea dieta, i-am recomandat-o pe-asta, numai ca e un pofticios si jumatate. e mort dupa paste, asa ca vreau sa il ajut sa ii fie mai usor.
evident ca am trecut si eu pe dieta, desi nu mai am nevoie acum...orice numai sa nu-i creez lui pofte si discomfort :)
a, si din ce se poate face blatul de pizza si ce pot pune pe ea?

+Quote Post
angelina
post Feb 21 2006, 12:10 PM
Post #106

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 196

diotima si eu as vrea cartea..  :-* iti trimit pm cu mailul meu..
in privinta lichidelor m-am exprimat eu cam aiurea. acum am recitit.. ideea era ca nu beau decat apa si ceai... apoi mi- a picat fisa ca poate kalua ma intreba ce beau in ideea ca e posibil sa beau sucuri din comert si ar fi neconforme ..de aceea am detaliat pe tema asta..
ideea ta cu sticla e fantastica.. eu mai faceam (dar mai mult de lene, sa nu cobor pana la cafetiera) ceva similar cu un recipient mare de ceai. de obicei, dupa pranz simt nevoia sa beau un ceai.. si atunci imi fac vreo 2-3 cani deodata, ca sa nu trebuiasca sa mai cobor dupa o ora-doua..
o sa incerc si cu sticla pentru apa... merci mult!!!

+Quote Post
diotima
post Feb 21 2006, 12:16 PM
Post #107

Dependent

@angelina:  :-*
@onutzza:pastele integrale si orezul integral se pot combina cu sosuri din legume fara adaos de ulei, branza, sau de orice alta grasime. Se mai pot manca si cu branza de vaci 0% grasime.
Idei de sosuri:
1)ciuperci, ceapa, marar/patrunjel, usturoi, inabusite in tigaie, fara ulei.
2) de rosii, ceapa, usturoi, mirodenii, fara ulei
3)spanac fiert facut puree, amestecat cu branza 0% si eventual cu iaurt 0%
4) diferite legume (mai ales de vara):rosii, dovlecei, vinete, ceapa, usturoi, mirodenii, inabusite in tigaie, fara ulei
Deocamdata numai astea imi vin in minte.
Pizza poti face cu farinata (e reteta la Retete MM). Iese buna, numai sa ai grija sa fie stratul de farinata mai subtire.

+Quote Post
onutzza
post Feb 21 2006, 12:36 PM
Post #108

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 178

diotima, mersi frumos
acuma, cred ca-s mai toanta...ce-i aia farinata si unde o gasesc  ???
scuze ca intreb asa multe...dar eu cand am tinut nu m-am atins nici de paste nici de orez...iar farinata e si acum un mister

+Quote Post
Ala80
post Feb 21 2006, 01:09 PM
Post #109

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
Member No.: 194

uite aici....k sa nu mai cauti!

La farinata

250g faina de naut
500g apa
1 lingurita sare
se amesteca toate (sa fie fara cocoloase) si se lasa sa stea peste noapte.
Se preincalzeste cuptorul la 220°C, se unge bine de tot o tava cu ulei de masline (e nevoie de ceva mai mult ulei, daca nu, se prinde), se mai amesteca o data compozitia si se toarna in tava. Se coace ca. 30 min.
Iese ca o mamaliga subtire prajita, o minunatie. Iar creativitatii puteti sa-i dati mana libera: se poate folosi ca aluat de pizza, in loc de paine, se pot pune verdeturi sau condimente in ea.
Eu am amestecat niste plante italienesti in ea si dupa 20 min am pus masline si branza de burduf pe ea si am mai dat-o 10 min la cuptor. Am mancat-o cu salata.

[b]

[/b]

+Quote Post
kalua
post Feb 21 2006, 10:09 PM
Post #110

Musafir

angelina, cand am intrebat cat bei m-am gandit strict la apa si la ceai de plante, celelalte sunt alimente!  :P Daca se bea prea putin, se poate ca celulele adipoase sa fie tinute de corp  ???

+Quote Post

193 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 08:00 AM