IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
pescarush
post Feb 3 2007, 02:11 AM
Post #1101

Musafir

dr_wise, sigur are influenta si tratamentul hormonal.
apoi, au fost sarbatorile, cand am mai bagat toate in gura cate ceva neconform. dupa care, ai mai avut si ziua fiului tau. acum, ca au trecut "momentele grele" incepe sa tii socoteala mai strict la ce mananci.
eu v-am mai spus fetelor, eu una nu am incredere in cantine. mai bine imi fac eu ceva acasa, de obicei ceva ce se face rapid si doar in cazuri de forta majora apelez la cumparatul mancarii gata.
Go to the top of the page

+Quote Post
doi
post Feb 3 2007, 06:26 AM
Post #1102

Musafir

@ dr wise - ma gandesc ca poate iti foloseste sa stii si chestia asta: eu am inceput sa slabesc cu dieta South Beach care se bazeaza tot pe indicii glicemici, este foarte populara in America si zice-se ca o practica si Bill , Hillary Clinton, Oprah .Seamana fantastic de mult cu Montignac, doar ca in faza I care dureaza 2 saptamani (faza de inductie), nu ai voie nici un fel de fructe si nici paine/paste, lactatele sunt limitate si doar degresate.Carnea de asemenea slaba - el recomanda doar piept de pui, iar uleiul, exclusiv ulei de masline extravirgin, de pus cu lingurita. Eu am slabit atunci in primele 2 saptamani tinute asa 4-5 kg.
@ kalua, nu inteleg de ce esti impotriva taratelor cu lipide...doar au IG 15? Probabil ca-mi scapa mie ceva? Oricum cert este ca ieri am pus vreo juma de kil pe mine, in loc sa dau ... O fi influentat si fasolea aia uscata pe care am mancat-o aseara?
Gata, de astazi suflu si-n iaurt!

+Quote Post
dr_wise
post Feb 3 2007, 09:33 AM
Post #1103

Musafir

'Neata!
Pai, doi draga, am citit in ce consta dieta South Beach inainte de a incepe MM, chiar am achizitionat cartea pe internet, dar nu mi-i s-a parut potrivita, pt ca eu nu pot trai fara fructe, iar regimul din primele 2 sapt mi-i s-a parut draconic, doar carne la greu si salate.
Eu consum numai cu ulei de masline extravirgin, dupa sarbatori am mancat doar conserve de peste sau peste si piept de pui, lactate doar dim si nu in cant industriale, o cana de iaurt sau de lapte, si bineinteles ca degresate!
Recunosc ca masa de seara e cam stufoasa, dar totdeauna conforma! O sa incerc s-o mai micsorez din pct de vedere cantitativ, sau sa-mi impun exclusiv fructe, max doua.
Mai studiez problema...
Acum o tai la aerobic doua ore, sa iasa "untul" din mine.
Va pup!

+Quote Post
kalua
post Feb 3 2007, 02:00 PM
Post #1104

Musafir

doi, am inteles eu gresit, scuza-ma. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Intelesesesm ca ai pus un pic de faina si pe langa aia si niste tarate la clatite, ceea ce nu se impaca cu grasimea din galbenus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
dr_wise, facutul de sport desigur are repercursiuni asupra organismului, ingrasandu-l la kile si slabindu-l la dimensiuni. Ia pune tu mana azi si fa ce ti-au spus fetele, scrie circumferinta taliei, a soldurilor, a coapsei, a bratelor etc. Poti s-o faci in Excel si continui lista asta in fiecare saptamana.
Am vazut la tv o emisiune in care comparau dietele, dar nu teoretic, ci fiecare om facea cate o dieta. Tipa care a facut numai sport a slabit numai vreo 2-3 kg in vreo 2 luni, dar scazuse cu doua numere la haine. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
Ala80
post Feb 3 2007, 02:51 PM
Post #1105

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Pot sa pap cotlet de porc (o bucatica mica)+mazare congelata si morcovi facuti la abur?

+Quote Post
kalua
post Feb 3 2007, 02:59 PM
Post #1106

Musafir

Daca nu-s prea multi morcovi, da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 3 2007, 03:08 PM
Post #1107

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pe mine ma intereseaza mai mult reducerea dimensiunilor decat cantarul. De aceea, bag si sport. Vreau sa mai scad doua numere.

+Quote Post
kalua
post Feb 3 2007, 03:16 PM
Post #1108

Musafir

De unde, tu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 3 2007, 03:19 PM
Post #1109

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Kalua, crede-ma, am de unde. In poze nu se vede, dar asta pentru ca ma imbrac in haine care ascund ce nu trebuie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ma duc in bucatarie, sa vad ce mai gatesc azi.

+Quote Post
kalua
post Feb 3 2007, 03:44 PM
Post #1110

Musafir

Tu stii cel mai bine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si cat te tii de MM nu trebuie sa ne facem griji. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

193 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 05:17 PM