IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 116 117 118 119 120 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
doi
post Feb 13 2007, 08:59 AM
Post #1171

Musafir

Chiar ma intrebam si eu cum procedeaza altii cu restul familiei... Eu locuiesc doar cu fetita mea, dar pentru ca ea este foarte mofturoasa la mancare, intre putinele alimente care-i plac sunt cartofii, ii pregatesc separat piure de cartofi, sau supe cu paste,sau mamaliguta cu branzica. Totusi, daca gatesc fasole verde, mazare etc le fac Monti si mancam amandoua.
Din fericire acum nu mai poftesc si nici nu mananc ce ramane in farfurie dupa ea (si ramane har domnului!) ca inainte de regimul Monti radeam eu tot , cica sa nu se-arunce!
Painea integrala nu ii place, si mai cumpar din cand in cand paine alba numai pentru ea (dar nici cu asta nu se prea omoara, mai mult arunc), sau mezeluri de care iarasi eu nu ma ating.
Go to the top of the page

+Quote Post
annia
post Feb 13 2007, 09:42 AM
Post #1172

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,172

DA, si la noi in familie exista mancare pt mine si mancare pt sot si copil. La frigider raftul de sus este al meu, cu salata de cruditati, iaurt light, si cu ce mai gatesc. Restul frigiderului apartine celor 2 barbati (sotul di copilul de 2 ani.) Important este sa nu alunece mana in zona interzisa a frigiderului. Eu am acum salata de boeuf in frigider si nu ma ating de ea.

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 13 2007, 09:48 AM
Post #1173

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Si eu locuiesc doar cu fata, ne descurcam cu mancarea. Mananca de regula ce fac pentru mine, ii place mancarea de mazare, fasole, chiar si naut, mai ales daca e cu carnita. Dupa cartofi nu prea se da in vant nici ea, ar manca mai des cartofi prajiti, dar nu-i fac eu ca stiu ca-s toxici. De-obicei, fierb cartofii si pun deasupra smantana. Preferate sunt bineinteles gratarele din ceafa/cotlet de porc cu salata de cruditati. Ei ii mai pun in schimb in farfurie o felie de paine de secara (din comert) , ca-n painea integrala pe care-am facut-o eu si-ar rupe dintii mititica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ciorba nu mananca, ii place supa de varza cu costita si supa de pui cu galusti din gris.
Ca deserturi ii mai fac si eu din cand in cand gris cu lapte, tot in weekend , pandispan, clatite normale (dar ii plac si cele din faina integrala, si sunt si mai satioase).

kisses

+Quote Post
blu_dea
post Feb 13 2007, 12:31 PM
Post #1174

Musafir

Fetelor,incercand sa tzin riguros regimul de data asta,am constatat ca atat in prima carte,cat si in ultima pe care o am,MM nu recomanda la micul dejun legume.Nici in meniul glucidic nu se regasesc,nici in cel protido-lipidic.Nu cred ca le-a omis din gresala,dar nici nu vad care ar fi explicatia... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 13 2007, 12:33 PM
Post #1175

Musafir

Leguma-i buna la orice masa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
rimo-nika
post Feb 13 2007, 01:48 PM
Post #1176

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

kalua-e voie la faza1-soia sau nu?? si daca da,voi va preparati singuri mincarika,sau cumparati productele gata facute din soia
nu mai stiu daca e conforma soia,deoarece in prima carte spunea ca NU. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 13 2007, 03:19 PM
Post #1177

Musafir

rimo, soia e conforma. eu nu fac pentru ca nu-mi place.
si eu stau doar cu copiii (am 2 baieti) si in general mananca si ei Monti, desi sunt foarte mofturosi, in special cel mic. din cand in cand le mai fac cartofi doar pentru ei, eu nici nu gust, sau cate o supa cu taitei.
seara le mai fac cate un hamburger, din cand in cand sau le mai dau paine cu unt si sunca. i-am trecut pe paine de secara si pe ei, si nu comenteaza.
eu sunt mai "risipitoare" de felul meu (asa-mi spunea exul) si niciodata n-am mancat resturile ramase de la copii, asa ca problema asta n-am avut-o cand a trebuit sa incep regimul meu.
doar la dulciuri ma mai prind in offsaid, dar in ultimul timp mi-au trecut mult din poftele de dulciuri, se intampla mult mai rar sa ma abat de la regim.

+Quote Post
Fanny
post Feb 13 2007, 10:24 PM
Post #1178

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

vorbesc pe puncte...
1. eu pap soia, dar nu o mai combin insa cu biscuiteii Wasa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) asa cum faceam inainte.
mananc cremvusti, pateu, dar si soia prajita in combinatie cu alte alimente: varza calita, omleta, ciuperci etc. si mi se pare delicioasa.

2. Ca sa nu uit (sa ma laud) - hihihi - am auzit ca unele colege se minunau de cat ca am slabit. Pe haine am observat si eu, dar la un cantar bun n-am ajuns inca... (doar la cel al parintilor, care cred ca e mai batran decat mine... si chior nevoie mare! nu nimereste greutatea orice i-as face).

3. Pe 16 implinesc o luna de cand m-am "combinat" cu Monti! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
anushca
post Feb 13 2007, 10:34 PM
Post #1179

Musafir

Ma primiti si pe mine?
Eu am citit cartea dar nu m-am pus niciodata pe treaba serios...as cam vrea s-o fac acum.Am 1,62 si as vrea sa slabesc cam pana la 50 kg, deci 10 kg.Vreau sa tin Monti, sa nu mai mananc dupa 18, sa reduc portiile si sa fac si sport.Oare o merge?
Cum fac sa-mi apara emoticonsurile??

+Quote Post
kalua
post Feb 13 2007, 10:49 PM
Post #1180

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) anushca

Zambaretii ii ai in stanga sau sus, la icons, cand scrii ceva. Daca dai un click unde scrie "show all" iti apare o fereastra extra cu toti emoticonii.

In dreapta sus (de tot, oriunde esti in forum) scrie Help, acolo gasesti multe chestii informative folositoare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

193 Pages V  « < 116 117 118 119 120 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 07:19 PM