IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Ala80
post Feb 22 2006, 03:18 PM
Post #121

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

am papat 2 patratele.offf...sunt si cam stresata la serv.
am postat mai sus o alta problema.
diotima, kalua poate imi raspundeti voi!

:-*
Go to the top of the page

+Quote Post
onutzza
post Feb 22 2006, 04:04 PM
Post #122

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 178

diotima, si eu fac rulouri de pui cu sunca si cascaval, tot la cuptor, dar impachetez fiecare rulou in folie de aluminiu, fara pic de ulei- iese fraged, iar cascavalul, chiar dc se scurge, ramane acolo in pachetel

+Quote Post
kalua
post Feb 22 2006, 07:10 PM
Post #123

Musafir

ala, te duci la cinema sa mananci sau sa te uiti la un film? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

Montignac spune sa pacatuim cu cap, sa fie ceva pentru care sa se merite (asta mie mi se pare subiectiv, ca fiecare viseaza la altceva). Iar inainte si dupa aceea trebuie compensat, adica mancat numai alimente cu GI foarte mic.

+Quote Post
angelina
post Feb 22 2006, 10:29 PM
Post #124

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 196

@diotima  multumesc mult pentru carte.. :-*

@kalua  ai dreptate, cred ca lipsa lichidelor ar putea fi principala cauza.. desi ma straduiesc, nu beau destula apa.. uff!!! o sa imi iau o sticla de apa langa mine, pe birou si.. incet-incet, sper sa remediez..

faina de naut eu am gasit la un plafar de la obor. nu avea initial cand am intrebat, dar am rugat-o pe doamna de acolo sa intrebe furnizorul daca are si asa ceva si ...intr-o saptamana am trecut din nou si imi adusese 2 kg... am inteles ca a inceput sa se aprovizioneze in mod constant...

@ala  imi poti spune unde ai gasit paste integrale? am tot cautat, dar..fara succes..

pupici

+Quote Post
Ala80
post Feb 23 2006, 08:50 AM
Post #125

Oli, Popeye's babe

@kalua, la cinema ! acasa nu asa indrazni sa calc stramb. la mine problemele apar in oras sau in vizite. dupa ce pacatuiesc am mare grija cu ceea ce mananc. 3-4 zile nu pap decat gratar si salata. poate imi este putin greu pt ca nu am sustinere decat din partea vostra. prietenele imi spun ca sunt slaba, colegul din dormitor din "somaleza" nu ma scoate, dar pe mine tot ma deranjeaza 2-3 colacei si chiar vreau sa scap de ei.

@angelina eu mi-am facut provizii de paste de la careffour. chiar la raftul cu fainoase gaseti si paste integrale. sunt inchise la culoare, n-ai cum sa le ratezi.

mie una nu prea imi priesc pastele.de fiecare data dupa ce le mananc ma simt balonata si am senzatia ca as fi mancat neconform...si parca nici cantarul nu le prea iubeste.

o zi maxima!

pupici

+Quote Post
diotima
post Feb 23 2006, 10:39 AM
Post #126

Dependent

Group: Dependent
From: Grecia
Member No.: 113

Si eu vazut tot in carrefour, sau la MegaImage. Parca erau Divella.

+Quote Post
Ala80
post Feb 23 2006, 10:51 AM
Post #127

Oli, Popeye's babe

da, divella! nu mai tineam minte! nu ai cum sa le ratezi. sunt intr-o punga portocalie.

pup

+Quote Post
angelina
post Feb 23 2006, 10:57 AM
Post #128

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 196

merci mult, dragelor! o sa caut mai atent.. ca doar fusei la carrefour.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
sa aveti o zi minunata!
pupici

+Quote Post
onutzza
post Feb 23 2006, 11:26 AM
Post #129

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 178

mersi angelina, o sa caut la obor, sper sa gasesc si sa ma si descurc cu ea (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wacko.gif) nu-s tocmai maestra in gatit

+Quote Post
diotima
post Feb 23 2006, 08:58 PM
Post #130

Dependent

Group: Dependent
From: Grecia
Member No.: 113

onutzza, daca iti e mai aproape, faina de naut gasesti si pe Titulescu, langa Primaria sectorului 1, e un magazin care are si plafar inauntru, si au acolo de toate, mai putin fructoza.

+Quote Post

193 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 01:45 PM