IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 133 134 135 136 137 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
blu_dea
post Mar 1 2007, 12:52 PM
Post #1341

Musafir

Fetelor,am si eu mare mare nevoie de o parere:pot pune in supa 1 morcov ori ba?stiu ca initial nu era voie,apoi a revenit,spunand ca se poate consuma crud,dar fiert,intr-o cantitate asa mica e ok?
as avea nevoie de un raspuns ca vreau sa-mi fac supa acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
va pup si va multumesc anticipat!
Go to the top of the page

+Quote Post
crisanda
post Mar 1 2007, 01:36 PM
Post #1342

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Sharjah, UAE
Member No.: 307

Blu, nu stiu daca e bine sau nu, dar eu pun un morcov la ciorba de legume. Atunci cand pun carne, sau la mesele lipidice ma abtin.

Kalua saru-mana de indicatii :kiss:

La multi ani fetelor si o primavara infloritoare :lmani: :floricele:

+Quote Post
kalua
post Mar 1 2007, 01:53 PM
Post #1343

Musafir

Un morcov intr-o supa intreaga nu te ingrasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 1 2007, 03:18 PM
Post #1344

Musafir

vine, vine primavara...
numai stiind ca e aici luna martie, si ma simt mai bine.
Martisorul sa va aduca primavara in suflet, fetelor!
dr_wise, eu nu fac ciorba de mate de miel, si nici pe adidasi (se gasesc pe-aici, dar ii pun numai in racituri). hai ca mi-a mai trecut de ieri.
blu, si eu mai mananc cate o ciorbita, din cand in cand, chiar daca are morcov in ea, si n-am observat nici o schimbare la kg, din cauza asta.

+Quote Post
kalua
post Mar 1 2007, 06:02 PM
Post #1345

Musafir

Pun pe engleza, cred ca-i limba pe care o inteleg cele ami multe aici:
Serious Doubts Regarding Milk Products

For the past 10 years, scientists in the Western countries have raised the alarm regarding milk which they say is a product to be wary of, a dangerous product. Meanwhile, traditional nutritionists continue to endorse the product promoted by the powerful milk lobby.

For those who still believe in its virtues, milk is absolutely necessary for a balanced diet. It is our main source of calcium allowing children to build sound bones and women to prevent osteoporosis.

Those who oppose this view point out that humans only started drinking animal milk 8 000 years ago and that, paradoxically, our bone structure seems to be in worse shape than that of our Palaeolithic ancestors.

In 2002, the World Health Organization (WHO) even pointed to the fact that the countries which consumed the most milk (principally Finland) held the world record for femur bone fractures. These countries also have to cope with infant diabetes epidemics (Type 1).

We can also see, comparatively, that Asian countries (Japan, China…) which historically had never drank milk have begun to present the same pathologies since they started adopting Western eating habits. What is even more serious is the fact that in recent years hundreds of studies have shown the ties between consuming milk products and male prostrate cancer and female genital cancer.

A wide-scope Swedish epidemiological study published in 2004 (1) involving 60 000 cases has further confirmed these findings.

Another study (2) carried out by a joint Japanese and American research team and published in June 2005 now explains why milk products can cause cancer. Since industrial milk cows are bred to calve every year, they produce milk with levels of estrogen which are critical enough to put women at high risk of breast, ovary and uterus cancer.

It is also important to note, as I have taken care to highlight in all my publications, that milk and un-drained fresh milk products are fattening. Several studies have in fact shown that, despite their low Glycemic Indexes, milk products trigger high insulin responses.

A complementary study published in 2004 (3) confirms that milk and milk products affect insulin levels. It further shows that milk serum is in fact the true cause of this effect; a hypothesis which I had formulated some years ago and which has now received scientific validation.

Sursa: Previous newsletter - site oficial Montignac

+Quote Post
pescarush
post Mar 1 2007, 07:24 PM
Post #1346

Musafir

interesant. desi nu ma mira. la cel mic a trebuit sa-i scot laptele din alimentatie, o perioada. spun doctorii (nu cei clasici, dar cei care se ocupa de acupunctura si chiropractori)ca infectiile la urechi se pot trage si de la alergii la lapte. asa ca l-am trecut pe lapte de soia, acum s-a cam saturat de ala si ii mai dau lapte fara lactoza.

+Quote Post
doi
post Mar 2 2007, 05:18 AM
Post #1347

Musafir

A fost recent o emisiune la Nasul cu Virgil Stroescu, medic endocrinolog si nutritionist care a facut studii aprofundate legate de calciu si asimilarea lui de catre organism. A fost medicul sportivelor nostre din perioada lui Nadia Comaneci.Este vegetarian de vreo 2 ani dearece in urma studiilor facute de el si alti cercetatori a ajuns la concluzia ca asa e mai sanatos.
Zicea ca laptele de vaca nu este recomandat copiilor, pentru ca este prea bogat in proteine, continand de 3 ori mai multe proteine decat au ei nevoie, si de la varsta frageda pot aparea depuneri de grasime pe artere din aceasta cauza.
Am mai aflat ca soia contine de 3 ori mai multe proteine decat carnea, si ca laptele de soia e super bun.
A mai zis o gramada de chestii interesante, care in mod fericit corespund si cu modul de alimentatie adoptat de noi ,bunaoara: recomanda 3 mese pe zi de genul : cel mai mult dimineata, ceva mai putin la pranz si la cina fructe. De asemenea spune ca e cel mai bine sa manaci la ore fixe 8-13-18 (din 5 in 5 ore). Seara doar fructe pentru ca contin mai multa apa si nu au prea multe chestii care se pot depune. El zicea ca pana la ora 15 corpul e simpatic si consuma tot ce am mancat dupa ora 15 e parasimpatic si depune tot ce am mancat.
A mai spus ca corpul are nevoie de 3 saptamani pentru a se acomoda si obisnui cu un regim de viata nou. De ex iti modifici felul de a manca... ai nevoie de 3 saptamani sa scapi de pofte.
Ah, si era sa uit,foarte important apropo de calciu: zicea ca singurul calciu care se asimileaza corect este cel asimilat din plante, legume si sustine ca toate au mai mult sau mai putin calciu si daca ai o dieta bazata pe o varietate mare de legume nu trebuie sa-ti faci probleme din punctul asta de vedere.

+Quote Post
alphutza
post Mar 2 2007, 09:06 AM
Post #1348

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Servus fetelor
Am si eu niste nelamuriri... poate ma ajutati pentru ca sunteti totdeauna super dragute. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

La cafea nu prea reusesc sa renunt. E ok daca o beau cu o lungurita sau 2 de lapte 0.1% ?
Dar oare fructoza e OK sa pun?

In ce as putea folosi fructoza?
Am mari planuri sa renunt la zaharina, pe care din pacate o foloseam peste tot (cafea, ceai, cereale in lapte...etc)
Daca pun o lingurita de fructoza in cerealele (integrale bineinteles) si lapte 0.1% se accepta?...
Din punct de vedere caloric vad ca fructoza o duce bine, comparativ cu zaharina, deci ma gandesc ca nu e bine sa abuzam.
Stiu ca MM ne-a invatat sa nu luam in considerare caloriile, dar parca totusi mai trag cu ochiul si la astfel de informatii....e greu sa te obisnuiesti dupa ce de 10 ani tot numeri calorii... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Voi cum folositi fructoza?

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2007, 03:20 PM
Post #1349

Musafir

alphutza, cafeaua cu putin lapte e ok. Daca tot nu te poti lasa de cafea, ai grija macar sa folosesti 100% arabica.
Daca vrei sa slabesti e bine de folosit fructoza (sau orice alt indulcitor) cat mai putin si in orice caz nu pusa in bauturi (cafea, ceai). Retete cu fructoza gasesti la retetele Montignac, la gastronomie.

Si te rog nu mai vorbi de calorii la topicul acesta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 2 2007, 06:48 PM
Post #1350

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

QUOTE(crisstinuta @ Mar 1 2007, 11:47 AM) *
@Blu, procentul taratzelor in painea din faina integrala se poate "impinge" pana pe la 50% sau un pic mai mult.Din cauza taratzelor painea nu mai dospeste si se betoneaza.Si la 50% taratze iti trebuie talent sa iasa painea buna.Dar montignacele s-au chinuit in ideea ca ar merge aceasta paine cu grasimi.Eu l-am intrebat pe tata Monti direct pe site cum e cu aceasta paine si mi s-a raspuns ca ar fi bine sa nu o mananc cu grasimi decat ulei de masline ,peste si untura de gasca sau rata.Si eu l-am ascultat.Deci o consum ca si pe painea 100% faina integrala ,dimineata fara grasimi.Totusi cred ca are IG mai mic chiar daca nu 35.

super, crisstinuta, mi-ai dat o veste tare buna cu painea fifty-fifty din taratze si faina integrala ... emoticon_care_topaie_2metri in_sus_de_bucurie.
deci, cu acceptul lui papa Monti putem manca chietroiul de paine cu peste afumat de exemplu....sau marinat ...yam yam
sa stiti ca eu n-am talent deloc in ale aluaturilor, si-mi iese painea naspa tare....dar tare de tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cu toate astea, ma incapatanez s-o mananc. coaja cel putin, e demeeeentialaaaaaa
drept urmare, sa va spun ce-am patit astazi: mi s-a rupt un dinte, sau mai bine zis cam jumate' din el, ma cam durea saracu' de vreo 2 saptamani, dar eu n-am vrut sa-i dau atentie, si azi il cautam prin gura.
rau, frate, tare rau, daca la 31 de ani au inceput sa-mi cada dintii....la propriu

PESE: va pup pe toate calduros "cu ocazia zilei de 1 Martie" si va doresc s-aveti cea mai USOARA primavara din viata (stiti voi la ce ma refer... )
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

193 Pages V  « < 133 134 135 136 137 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 03:21 PM