![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
felicitari tutror celor care au lucrat la indici (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
deci semintele de floarea soarleui nu-s chiar asa de periculoase (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Mie nu-mi merge functia search la birou.
Nu mai stiu daca pot sa pap dupa orice masa caise/smochine deshidratate. Dar migdale? Help! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Migdale- IG 15
Caise si smochine deshidratate - IG 40 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
buna, fetelor...
ati facut treaba buna cu indicele glicemic. de catva timp am tot incercat s atin si eu monti, si de cateva zile chiar reusesc oarecum...desi cred ca mai gresesc, macar nu ma mai ingras, chiar daca deocamdata nu slabesc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am totusi o nelamurire (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) - pana la urma, ce e mai important, sa mananci alimente cu low GI sau sa nu le combini in anumite feluri? Pentru ca in carte mie mi se pare ca prea putin vorbeste depre indicele glicemic al alimentelor, dar vb mult despre cum sa NU le combini. Mai slabesc daca mananc cu low GI dar le mai combin? (ceva de genul paine de tarate cu branza obisnuita, sau cu oua ochiuri...) Si pana la urma, orezul salbatic si pastele integrale sunt permise in faza 1? as aprecia mult daca ati putea sa ma lamuriti...poate ca in sfarsit o sa o iau si eu in jos, ca in sus am tot luat-o... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Andutz, aici gasesti multe, multe explicatii plus tabelele cu IG-urile si cum trebuie combinate.
Te asteptam la topicul asta cu meniurile tale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
kalua, am vazut ca faina de soia are GI mic. din cate stii tu se schimba daca fac paine?(doar cu drojdie, sare si apa). vreau o paine pe care sa o pot manca cu grasimi...multumesc, si daca gasesc vreo reteta care sa fie buna, va spun.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Reteta de paine de soia e la topicul cu retete. Painea asta se poate combina cu grasimi.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
multumesc mult, fetelor! nu stiu ce m-as face fara voi...
acum alta- cum e branza de vaci in engleza? eu studiez in state si nu am gasit aici pana acum nimic care sa semene...si mor de pofta de muffins dupa retetele kaluei...yum! a, si trebuie sa va spun- am dat jos primul kg cu monti! victorieee!:) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
felicitari, andutz!
Din cate stiu eu nu exista branza de vaci la americani, ci numai cream cheese, Philadelphia de ex., dar care are alt gust decat in Europa. (Nemtii fac un tort cu branza de vaci si toti care-s in America o bucata de timp tare-s neconsolati ca nu pot sa faca originalul, de-asta stiu). Incearca cu de-asta, ca sa faci? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:47 PM |
|