IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 160 161 162 163 164 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Nimphetamin
post Jun 24 2007, 12:51 PM
Post #1611

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

felicitari tutror celor care au lucrat la indici (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
deci semintele de floarea soarleui nu-s chiar asa de periculoase (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Jul 12 2007, 01:30 PM
Post #1612

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Mie nu-mi merge functia search la birou.
Nu mai stiu daca pot sa pap dupa orice masa caise/smochine deshidratate. Dar migdale? Help!

+Quote Post
kalua
post Jul 12 2007, 03:20 PM
Post #1613

Musafir

Migdale- IG 15
Caise si smochine deshidratate - IG 40

+Quote Post
andutz
post Jul 14 2007, 03:20 PM
Post #1614

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

buna, fetelor...
ati facut treaba buna cu indicele glicemic. de catva timp am tot incercat s atin si eu monti, si de cateva zile chiar reusesc oarecum...desi cred ca mai gresesc, macar nu ma mai ingras, chiar daca deocamdata nu slabesc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am totusi o nelamurire (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) - pana la urma, ce e mai important, sa mananci alimente cu low GI sau sa nu le combini in anumite feluri? Pentru ca in carte mie mi se pare ca prea putin vorbeste depre indicele glicemic al alimentelor, dar vb mult despre cum sa NU le combini. Mai slabesc daca mananc cu low GI dar le mai combin? (ceva de genul paine de tarate cu branza obisnuita, sau cu oua ochiuri...)
Si pana la urma, orezul salbatic si pastele integrale sunt permise in faza 1?

as aprecia mult daca ati putea sa ma lamuriti...poate ca in sfarsit o sa o iau si eu in jos, ca in sus am tot luat-o... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 14 2007, 03:33 PM
Post #1615

Musafir

Andutz, aici gasesti multe, multe explicatii plus tabelele cu IG-urile si cum trebuie combinate.
Te asteptam la topicul asta cu meniurile tale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andutz
post Jul 18 2007, 11:12 PM
Post #1616

Tratabil
**

kalua, am vazut ca faina de soia are GI mic. din cate stii tu se schimba daca fac paine?(doar cu drojdie, sare si apa). vreau o paine pe care sa o pot manca cu grasimi...multumesc, si daca gasesc vreo reteta care sa fie buna, va spun.

+Quote Post
kalua
post Jul 19 2007, 09:04 AM
Post #1617

Musafir

Reteta de paine de soia e la topicul cu retete. Painea asta se poate combina cu grasimi.

+Quote Post
Diana.
post Jul 19 2007, 04:07 PM
Post #1618

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Retete Montignac: Paine de soia

+Quote Post
andutz
post Jul 19 2007, 09:00 PM
Post #1619

Tratabil
**

multumesc mult, fetelor! nu stiu ce m-as face fara voi...
acum alta- cum e branza de vaci in engleza? eu studiez in state si nu am gasit aici pana acum nimic care sa semene...si mor de pofta de muffins dupa retetele kaluei...yum!
a, si trebuie sa va spun- am dat jos primul kg cu monti! victorieee!:) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 19 2007, 09:07 PM
Post #1620

Musafir

felicitari, andutz!
Din cate stiu eu nu exista branza de vaci la americani, ci numai cream cheese, Philadelphia de ex., dar care are alt gust decat in Europa.
(Nemtii fac un tort cu branza de vaci si toti care-s in America o bucata de timp tare-s neconsolati ca nu pot sa faca originalul, de-asta stiu).
Incearca cu de-asta, ca sa faci?

+Quote Post

193 Pages V  « < 160 161 162 163 164 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 02:47 PM