IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 161 162 163 164 165 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Diana.
post Jul 20 2007, 11:41 AM
Post #1621

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa mor daca Philadelphia nu e smantana insamintata, nu e brinza aia de se comercializeaza in Romania nici daca ma picati cu ceara.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jul 20 2007, 01:28 PM
Post #1622

Musafir

andutz, cea mai apropiata de branza de vaci este "pressed cottage cheese", o gasesti cu grasimi 0.5 % (cel putin in Canada asa e, dar trebuie sa aiba ceva produse similare). Sau, mai grasa, e riccota (nu stiu sigur daca am scris-o corect).
kalua, cred ca te referi la cheese cake. e bun, si mie-mi place (in anumite versiuni) si se face cu Philadelphia.

+Quote Post
andutz
post Jul 20 2007, 07:26 PM
Post #1623

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

nu, nu cred ca ar merge cream cheese la muffins...se topeste. cream cheese e cel mai aproape de branza topita din romania. in schimb, am citit pe un forum al romanilor din state ca branza asta de vaci s-ar numi farmer cheese si e comercializata de lifeway (altele se numesc tot farmer cheese dar sunt foarte diferite). o sa incerc si ricotta, sa vad.
ma duc azi la cumparaturi si va spun ce gasesc.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 20 2007, 07:45 PM
Post #1624

Musafir

Ricotta e urda proaspata. Acuma ce-or produce americanii sub numele astia numai ei stiu.

+Quote Post
andutz
post Jul 21 2007, 05:18 AM
Post #1625

Tratabil
**

From: dallas
Member No.: 1,785

kalua, eu, sincera sa fiu, nu prea stiu bine diferenta dintre urda si br de vaci...dar am luat ricotta si seamana un pic cu br de vaci (dar daca imi aduc eu bine aminte, si cu urda:p ) dar oricum, are o textura potrivita, cred eu, si o sa incerc asa.
pe de alta parte, mi-a venit o idee (poate ca deja venise altcuiva inainte, ca nu m-am uitat pe retete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )- a incercat cineva sa faca bezele cu splenda in loc de zahar? ca daca le faci doar cu albusuri, zeama de lamaie si splenda, ar trebui sa fie conforme, nu? mmm...poate ca am sa-ncerc maine...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
girl22
post Jul 24 2007, 09:39 PM
Post #1626

Tratabil
**

From: Bucuresti
Member No.: 200

Am fost sambata in carrefour Feeria si la magazinul de delicatese am gasit produse pe care scria Michel Montignac:masline,supe.Nu am avut timp sa ma uit pt ca ma grabea my boyfriend dar sigur o sa ma duc sa-mi cumpar.Sper sa nu fie prea scumpe.O sa va tin la curent.

+Quote Post
pescarush
post Jul 25 2007, 03:15 AM
Post #1627

Musafir

andutz, mai bine pune fructoza, in loc de Splenda.
Splenda e indulcitor artificial si Monti nu prea e de acord cu asa ceva.
fructoza gasesti al magazine naturiste, sau europene (daca aveti asa ceva prin apropiere). sau chiar si in grocery store care au departament de naturiste.

+Quote Post
kalua
post Jul 25 2007, 09:29 AM
Post #1628

Musafir

Atentie cu fructoza care se gaseste in America, e facuta din porumb si nu-i conforma defel!

+Quote Post
midnight
post Jul 25 2007, 10:18 AM
Post #1629

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

De ce fructoza, care are indice glicemic 20 parca, si e si dulce este acceptata iar indulcitorii artificiali cu 0 nu?
(Si eu folosesc fructoza la ceai/limonada/cafea cand beau, rarisim)

+Quote Post
clara
post Jul 25 2007, 10:18 AM
Post #1630

Dependent

Member No.: 1,761

am vazut si eu magazinul din ferria, au si orez basmanti, supe ,sosuri, dulceturi, preturile sunt de la 25ron in sus.

+Quote Post

193 Pages V  « < 161 162 163 164 165 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 02:58 PM