![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
pai uite ce scrie ca ar contine: whole grain rye flour, wheat bran, sesame seed, oat flakes, water, wheat germ, wheat fiber, salt.
mie nu mi se pare ca ar avea faina alba...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar e drept ca nu are decat 2 g de fibre, ceea ce si mie imi iese ca fiind numai 20%...subscriu si eu, alphutza, nu mai puteau sa mai puna si ei un gram de fibre, acolo??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pe de alta parte, voi cum faceti fasolea? eu am s-o fac cu morcov, ceapa si...delikat. e bai mare zaharul din delikat? ca altfel nu iese deloc cu gust de fasole, si nici nu am gasit aici in state alte condimente asemanatoare, a tb sa-mi car cam jumate din productia de delikat a romaniei cu mine...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca nu mai vreau sa fiu si batuta si cu banii luati- sa nici nu mananc ce poftesc (ca io inca mai am pofte...ieri la lucru una isi facuse popcorn la microwave, si mirosea in tot birou'...am zis ca o si bat (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) - dar am rezistat!) si nici sa nu slabesc... astept luminare... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alphutza, Wasa care-i la noi pe piata nu se poate combina cu grasimi.
Din cate imi dau eu seama, Andutz a ta nu-i nici conforma. Cauta ca sigur gasesti si din aia care se combina cu grasimi. Uita-te aici sau la 'Ce mancam azi' ca a pus Kalua poza, ca sa vezi cum trebuie sa arate. Cand mai vii in Ro, sa-ti iei amestec de legume uscate de la Plafar, in loc de Delikat. Poti pune si morcovi, dar mai putini. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
sylvia, a mea are 16% fibre si e 100% integrala.... deci nu pot sa o combin cu grasimi.?...mama ei, nu puteau sa-i mai puna 8 fibre in ea...?....numai asa am gasit. Nu e musai musai sa o combin....dar daca as putea... Alphutza, din nefericire in Rom. , asa cum a zis si Roxy, gasesti doar wasa cu max. 21% fibre, deci incompatibila cu grasimi, daca tii Monti. Din acest motiv m-am apucat de facut in casa paine din faina integrala de grau (sau secara) in volum egal cu taratze, asta merge cu grasimi, e sanatoasa pentru ca stii ce bagi in ea si e si mult mai ieftina (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
fetelor, pana la urma am facut fasolea super conforma- fara delikat si cu morcovii taiati mare ca sa-i evit. numai ca...am pus cam o tona de sare, vaca de mine, si am si ars-o...of....si cred ca ar fi fost o minunatie de mancarica:(
anyways, in alta ordine de idei...eu nu mai rezist! tocmai de dimi m-am cantarit, si aveam exact cat acu' o luna cand am inceput! chiar in halu' asta? si sor'mea slabeste cate 3 kile pe sapta cu prostia aia de "o zi carne, o zi lactate...etc". WHAT IS WRONG??? plus ca greutatea de acuma e maximul cred ca ce l-am avut vreodata...eu am fost mereu plinuta- gen 65 kg la 1.60, dar acum am 79...nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa visez la clipa cand ajung la 75...nu mai rezist... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
andutz, nu stiu cum vrei sa slabesti cand stii ca ai abateri si nu respecti mesele.
de la inghetata nu se slabeste. si ceea ce ai luat din health store, care contine fructoza si porumb, o fi ea "healthy", dar nu pentru Monti. asteapta sa vezi la sora-ta efectele regimului dupa ce nu-l mai tine. scuze daca am fost prea dura, dar nici noi nu am cunoscut toate produsele de la inceput si am stat in supermarketuri atata cat a fost necesar sa citim TOATE ingredientele la ce cumparam, cel putin pana am invatat care e produsul conform. iar mai departe, cand vedem ceva nou, facem acelasi lucru. te pup, incearca sa iei in serios, daca vrei sa vezi rezultate. |
|
|
![]()
|
|
andutz, nu stiu cum vrei sa slabesti cand stii ca ai abateri si nu respecti mesele. de la inghetata nu se slabeste. si ceea ce ai luat din health store, care contine fructoza si porumb, o fi ea "healthy", dar nu pentru Monti. asteapta sa vezi la sora-ta efectele regimului dupa ce nu-l mai tine. scuze daca am fost prea dura, dar nici noi nu am cunoscut toate produsele de la inceput si am stat in supermarketuri atata cat a fost necesar sa citim TOATE ingredientele la ce cumparam, cel putin pana am invatat care e produsul conform. iar mai departe, cand vedem ceva nou, facem acelasi lucru. te pup, incearca sa iei in serios, daca vrei sa vezi rezultate. Pesca, mama, eu NU am cumparat fructoza aia, doar am vazut-o...si ma intrebam si eu. inghe nu mai pap de cateva zile bune, si nu am mai avut nici o abatere. Acuma, nu ma astept eu sa slabesc douaj'de kile in trei zile, da' macar un 500 de grame in JOS, nu in SUS!!!!! plus ca luna de cand tin, hai, ca de faza I n-o fi fost, sunt de acord, da' a doua a fost cu siguranta...si macar un pic sa se fi vazut... Cat despre sor-mea, stiu, ca si eu o data am stat o luna nemancata (da, ai citit bine) si dupa aia am fost cea mai slaba din viata mea de adult...si uite unde am ajuns..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar acum, sincera sa fiu m-a cuprins o disperare ca as sta si 3 nemancata..orice sa nu ma mai vad asa balenutza. daca mai dureaza mult, ma si duc la un doctor. eu mananc detsul de multe fructe-in medie un kil pe zi- oare de la asta sa fie? da' altceva nu prea mananc eu mult...si fructe ca piersici, prune, prune uscate, nectarine, struguri...Well? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) A, si inca o intrebare importanta- daca fac paine jumate tarate si jumate faina integrala, drojdie,apa si sare, se poate combina cu grasimi? mi-ar prinde bine niste sandwichuri... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
intrebare:
muraturile se pot considera garnitura conforma? adik stiti, mancam salate la orice masa, dar iarna? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
andutz, fructele contin fructoza. intr-adevar, sunt mult prea multe, 1 kg/zi. si faza a 2-a este de mentinere, nu de slabire.
eu zic ca fructe, cel mult 2-3 /zi, e suficient. painea jumatatea tarate, jumatate faina integrala se poate combina cu grasimi. parca trebuie sa aiba minim 25% tarate, ca sa poata fi combinata cu grasimi. asa ca, andutz, faza 1 stricta si sigur vei vedea rezultate, chiar daca nu din primele luni, da-i timp organismului, mai aloes daca spui ca l-ai infometat asa rau. multa bafta si nu dispera, si mai ales, nu abandona. nimphe, atata timp cat muraturile nu contin zahar, sunt conforme, de ce nu? numai sa fii foarte atenta, daca le cumperi, la zahar. daca ler faci tu, stii ce ai pus in ele. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Despre wassa - scrisesem deja, un post aiurea - ca nu-mi aparusera ultimele posturi, si credeam ca cel al lui pescarush si sylvia cu wassa erau ultimele....
sylvia, eu si bucataria....nu stiu daca gasesc comparatie.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) asa ca painea de casa mai asteapta. Sau poate o pun pe mama...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
pesca, multumesc de raspuns. o sa incerc sa o las mai moale cu fructele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am citit ca ar fi o carte a lui monti pt femei - o are cineva? mi-o puteti trimite si mie? eu n-am citit decat "mananc deci slabesc" care e cam arhaica si neclara. poate ca ma luminez si mai mult...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:25 AM |
|