IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 172 173 174 175 176 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
robertina
post Sep 6 2007, 10:25 PM
Post #1731

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

ISSA,eu am 39 de ani si pot spune ca toata viata mea a fost un lung sir de diete care ma chinuiau mai mult decat sa mi faca bine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Adica erau pe baza de rabdari prajite.Era un cosmar pt mine si imi era foame tot timpul Suferinta era mare iar rezultatele infime,asa ca renuntam mult prea devreme ca apoi sa o iau de la capat,altfel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Regimul acesta iti solicita doar atentia si sa faci niste schimbari de produse alimentare(fructoza,cioco.neagra,....)si nu sa renunti la ele.trebuie doar atent alese. si combinate.E mult mai usor asa si nu suntem niciodata flamande.Eu acum mananc mai putin ca inainte,pt.ca ma simt satula mai repede.Nu vreau sa ma dau desteapta,am inceput de o luna,dar o alta metoda atat de echilibrata,permisiva si lipsita de stress nu cred ca exista.Vei reusi cu siguranta,fii doar rabdatoare.Totul se va intampla pur si simplu!nu te cantari prea des si nu te pedepsi infometandu te!Ajunsesem sa urasc mancarea.Acum e prietena mea dar stiu cum sa o fentez eu pe ea,nu ea pe mine! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ne am putea numi CLUBUL SMECHERELOR MONTIGNACE!NOAPTE BUNA!
Go to the top of the page

+Quote Post
alphutza
post Sep 6 2007, 11:30 PM
Post #1732

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Bine ai venit Robertina!
Super faza cu CLUBUL SMECHERELOR.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Chiar asa si e, cand mai vad cate o prietena, care nu vrea si nu vrea sa se apuce de Monti (din comoditate zic eu) ca mananca un cartof fiert / zi si un mar, sau la cantina isi ia o salata mica si jumate portie de orez imi vine sa-i plang de mila, cand eu mananc 2 gratare de porc cu salata, si daca gasesc si o supa conforma si pe aia o halesc.
Asta e, eu zic ca in cativa ani, nu multi, se va prinde lumea incet incet, si ne vor da toti dreptate.
Chiar azi ma gandeam si eu cata foame am rabdat (cu un mar/zi + un castravete) si apoi suferinte din cauza efectului yoyo, daca stiam.... acuma nu eram cu gastrita dupa mine.

Va imbratisez pe toate si ma bucur ca avem unde ne intalni, si ne sustine.
Doc, te apreciez enorm pentru puterea cu care reiei lupta, am multe de invatat de la voi toate.
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
andutz
post Sep 7 2007, 02:35 AM
Post #1733

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

fetelor, am o intrebare:
i s-a intamplat vreuneia sa observe ca slabeste mai mult daca mananca mai multe mese proteino-lipidice decat glucidice? de exemplu, in ultimul timp am mancat mai multa carne, si dimineata nu l-am mai ascultat pe monti, si am mancat numai paine de tarate su branza sau cascaval o saptamana intreaga(nu am mai avut ncici un breakfast glucidic)...si pe langa ca nu mi-a fost foama pana la pranz. parca am si slabit mai mult...
voi ati mai incalcat ceva ce zice el si sa vedeti ca corpul reactioneaza bine? (acuma, nu ma astept sa-mi zica cineva ca ati mancat cartofi prajiti si ati slabit...ma refer la chestii mai periferice sistemului lui...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
hugs
:x

+Quote Post
ISSA
post Sep 7 2007, 06:56 AM
Post #1734

Musafir

Robertina, multumesc de incurajare, si ma bucur ca suntem impreuna. Imi place faza " CLUBUL SMECHERELOR MONTIGNACE" (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Sep 7 2007, 08:48 AM
Post #1735

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(andutz @ Sep 7 2007, 03:35 AM) *
fetelor, am o intrebare:
i s-a intamplat vreuneia sa observe ca slabeste mai mult daca mananca mai multe mese proteino-lipidice decat glucidice? de exemplu, in ultimul timp am mancat mai multa carne, si dimineata nu l-am mai ascultat pe monti, si am mancat numai paine de tarate su branza sau cascaval o saptamana intreaga(nu am mai avut ncici un breakfast glucidic)...si pe langa ca nu mi-a fost foama pana la pranz. parca am si slabit mai mult...
voi ati mai incalcat ceva ce zice el si sa vedeti ca corpul reactioneaza bine? (acuma, nu ma astept sa-mi zica cineva ca ati mancat cartofi prajiti si ati slabit...ma refer la chestii mai periferice sistemului lui...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
hugs
:x

Da, mie mi se intampla asa!! Monti zice sa manacam MD glucidic de minim 5 ori pe saptamana. Cand am mancat MD lipidic mai des, am slabit mai repede. Adevarul e ca prefer meniurile lipidice (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Sep 7 2007, 11:51 AM
Post #1736

Musafir

Si eu am observat asta, dar nu ma pot lipsi de mic dejunuri lipidice, parca sunt fara viata, daca nu mananc ceva "dulce" dimineata.

edit: Glucidice a vrut sa spuna doctoreasa noastra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by kalua: Sep 7 2007, 12:36 PM

+Quote Post
ISSA
post Sep 7 2007, 11:53 AM
Post #1737

Musafir

QUOTE(Nimphetamin @ Sep 7 2007, 09:48 AM) *
Da, mie mi se intampla asa!! Monti zice sa manacam MD glucidic de minim 5 ori pe saptamana. Cand am mancat MD lipidic mai des, am slabit mai repede. Adevarul e ca prefer meniurile lipidice (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Si cum e mai sanatos? Pentru ca si eu le prefer pe cele lipidice.

+Quote Post
Nimphetamin
post Sep 7 2007, 12:19 PM
Post #1738

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(ISSA @ Sep 7 2007, 12:53 PM) *
Si cum e mai sanatos? Pentru ca si eu le prefer pe cele lipidice.

Depinde de nivelul colesterolului. Fibrele mentin un nivel normal, pe cand lipidele mai grase (gen smantana, mezeluri etc.) cam agita colesterolul, adica il fac sa creasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Deci vezi si tu...
Vezi ca Montignac recomanda efectuarea unui set de analize, periodic, pentru a verifica daca totul functioneaza la parametri normali.
Take care!

+Quote Post
kalua
post Sep 7 2007, 12:37 PM
Post #1739

Musafir

Ei, nivelul colesterolului! Eu aveam inainte Montignac colesterolul la limita de sus, acum e numai bun cu toate ca nu ma prea uit la grasimile animale. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
robertina
post Sep 7 2007, 12:45 PM
Post #1740

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

ANDUTZ
Cred ca de fapt ai combinat f.bine masa glucidica,cu cea proteino-lipidica pt.ca painea desi din tarate,are si faina integrala(glucida)! E O COMB.OK.MAI ALES DACA A DAT SI REZ.o VOI INCERCA SI EU! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

193 Pages V  « < 172 173 174 175 176 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:39 AM