IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 178 179 180 181 182 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
kalua
post Oct 17 2007, 04:00 PM
Post #1791

Musafir

Eu fac mancare. Conforma. Si ei mananca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte rar cumpar cartofi, cred ca o data, de doua ori pe an si le fac lor o garnitura separata din ei. Fiica-mii ii mai fac la sfarsit de saptamana gris sau orez cu lapte.
In rest probleme mai exista, Mr. kalua face aprovizionarea in timpul saptamanii si i se leaga si paine din comert de mana, dulciuri, mai stiu eu ce. Dar nu ma deranjeaza, sa le manance.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Oct 17 2007, 04:20 PM
Post #1792

Musafir

Draga fanny, la mine toata familia mananca acelasi lucru, cu mici diferente: ei mananca paine, eu nu; ei consuma bere sau sucuri/ nectar, eu nu, doar apa, ceai, vin rosu sau alb sec in weekend. Cartofi gatesc f rar, asa , doar "de fripturici", cat sa se bucure baietii, iar piure sau pilaf sarbesc fac doar pt ei. Restul legumelor gatite sunt pt toata lumea valabile.
La fel si fructele.
Prajituri fac foarte rar, chiar si conforme, asa ca-i totul cat se poate de OK. Asa gandesc eu...

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 17 2007, 04:36 PM
Post #1793

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu nu mai gatesc neconform de cand m-am apucat de Monti. Pt ca nu puteam sa gust mancarurile, sa vad daca mai trebuie una, alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si oricum, am un sot f nepretentios.
Dar cand mergem la cumparaturi el isi ia tot felul de kestii neconforme, gen paine alba/ de cartofi, dulciuri, sucuri tip nectar etc.
Cartofi nu mancam nici inainte de Monti, orez la fel, asa ca nu duce lipsa niciunui aliment sau mancare.
Nu zic ca e fan mancaruri de naut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tot ce inseamna snitelel, paneuri etc, le gatesc Monti. Supele la fel: nici urma de cartofi, paste, morcovi si nu sufera. Cred ca e important sa gatesti bine si sa nu ai un sot mofturos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Iar cand voi avea copii, voi incerca pe cat posibil sa-i cresc Monti, pt ca oricum urasc toate kimicalele, fast foodurile si alte junkuri, chiar fara sa fiu Monti.

+Quote Post
fortelady
post Oct 17 2007, 04:58 PM
Post #1794

Musafir

cu riscul de a crea (iar) o polemica, eu stiam ca regimurile si dietele nu se aplica copiilor, au cu totul alte nevoi nutritionale decat noi, adultii...

+Quote Post
dr_wise
post Oct 17 2007, 05:14 PM
Post #1795

Musafir

Bineinteles, din cauza asta am spus ca fiul meu consuma sucuri/ nectar, etc, in schimb eu nu. Acelasi lucru se intampla cu painea, garniturile din cartofi sau orez, etc.
Dar de gatit, gatesc pt toata lumea la fel, cu mici exceptii care cred ca sunt befenice pt toti, adica nexam prajeli, sosuri, etc. Chiar ii face bine fiu-lui meu modul asta de alimentatie, fiindca are o gastrita de reflux.
So...

+Quote Post
fortelady
post Oct 17 2007, 05:20 PM
Post #1796

Musafir

eu ma refeream la ce a zis Nimphetamin, ca o sa isi creasca viitori copii in spiritul Montignac...

+Quote Post
pescarush
post Oct 17 2007, 06:25 PM
Post #1797

Musafir

cred ca nimphe s-a referit la faptul ca le va insufla un mod de a manca. nu cred ca-i va tine departe de gris cu lapte, sau cartofi, din cand in cand, sau dulciuri.
este foarte important sa vada obiceiuri de alimentatie sanatoasa in casa si sa manance din orice cu masura.
eu le mai fac la ei mei cartofi piure, din cand in cand, ca si garnitura, iar mie imi fac doar o salata. orez folosesc numai brun (nu am alb in casa), pastele fainoase numai 100% integrale, paine se consuma numai integrala (chiar si pentru hamburgheri si hot dogs (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pe care le fac homemade).
bineinteles, beau sucuri din cand in cand si mananca si dulciuri (cu masura, daca nu scapa la ele si nu prind eu de stire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).

+Quote Post
dona_r
post Oct 17 2007, 07:43 PM
Post #1798

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna tuturor
si eu gatesc pentru toata familia conform MM.nu am auzit plingeri,ba din contra sotul meu nu conteneste sa ma laude ce mancaruri bune am inceput sa fac.inaite ma plafonasem in ciorbe de vita si minacaruri de cartofi cu carne.pentru copil mai fac la mic-dejun orez cu lapte,alte ori pure de cartofi.tinind cont de faptul ca fiul meu are intoleranta la gluten si faina de griu,secara sunt interzise....e chiar mai usor.desigur ca eu imi cumpar ciocolata cu 85%cacao,ei normala,ei maninca intensiv mamaliga de porumb,eu nu,ei brinza de vaci cu smintina,eu nu...
dar maincarea de baza pe care o gatesc zilnic este conform MM.
sotul meu a devorat miancarea de linte si dovleac.cit despre prajiturile cu faina de soia-nu se simte diferenta,sunt super!

+Quote Post
kalua
post Oct 17 2007, 08:56 PM
Post #1799

Musafir

Daca ma gandesc mai bine fac eu mai multe neconforme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Cand fac snitele, pentru noi cu faina de naut, ou si parmezan (Mr. kalua mananca dintr-astea ca-i plac mai mult, normal ca sunt mai fine decat alea date prin paine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), pentru fiica-mea sunt clasice, vieneze. Mai fac cate-o prajiturica, chec. Cand le fac lor paste cu ou, eu mananc glass noodles. Spaghetti mai mananc si eu, e faza a doua cu sos cu grasimi.

+Quote Post
Fanny
post Oct 18 2007, 12:03 AM
Post #1800

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

al meu nu se da in vant dupa paste... decat daca sunt dulci... adica fie melcisori cu lapte, fie budinca cu branza si stafide. am incercat sa fac budinca folosind paste integrale si fructoza si mi-a replicat ca e prea fada... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) in consecinta, nu mai fac dulciuri pentru el, ci doar pentru mine... si daca vrea sa-si bage furculita, e ok din partea mea... atata timp cat nu face comentarii... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

PS: Dona R, si pentru mine dieta MM a fost o sursa de inspiratie. Am inceput sa gatesc lucruri noi, la care nu m-as fi incumetat inainte.

+Quote Post

193 Pages V  « < 178 179 180 181 182 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:38 AM