![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 104 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 196 ![]() |
ufff!! abaterile astea.. stiu cum este..
din ce am inteles eu, se poate rontai ceva usor intre mese. MM da exemplu un mar. Probabil ca rondelele de morcov crud pot substitui asta... tot MM zice ca, mancand conform si in cantitati suficiente, gustarile nu prea ar fi necesare.. eu, una, am intotdeauna un mar- doua la mine .. pentru senzatia de foame dinainte de ora 2.. :D (mi-am propus sa iau pranzul maxim la 2.30) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
eu iau micul dejun la 6:30-7, pranzul la 12:30 si cina la 18. intre pranz si cina mananc mere, portocale sau morcovi. cred ca va trebui sa ma obisnuiesc sa mananc mai mult k sa-mi piara cheful de rotait.
multumesc pt replay! :-* |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu m-am dezobisnuit sa mananc intre mese, la inceput a fost mai greu, mai rontaiam cate ceva (conform). Si la mine la serviciu baga colegele in ele mai tot timpul cate ceva, dar asta-i treaba lor :P
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
fetele, cat de grav afecteaza pepsi light dieta noastra? Pot sa ma abtin de la orice, dar am momente cand mi-e foarte pofta de pepsi :'(
mersi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm, nu-i conform pentru ca inlocuitorii de zahar iti mentin nevoia de dulce (de-aia ti-e si foarte pofta).
Ce inseamna "momente"? Cat sunt de dese? Acuma intre noi, daca bei un pahar pe luna nu cred ca se-ntampla nici o tragedie. :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
E nu foarte des...cand mai merg pe la o petrecere sau de exemplu am iesit ieri de Sf. Valentin si mi s-a facut pofta...
Dar ma tratez eu :-* Nu stiti cumva daca si fulgii de orz sau de secara isi schimba Gi prin fierbere? mersi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am vazut scris negru pe alb nicaieri ca-si schimba si astia GI-ul prin fierbere, dar bat palma ca asa-i. Fulgii se mananca cu iaurt sau lapte, nefierti :(
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Am si eu o intrebare. am citi prin alte forumur de prin alte tari ca montignac ar zice ca e mai bine sa mananci o masa glucidica seara, decat in alte momente ale zilei, din cauza ca grasimile mancate seara la cina se depun mai usor, procesul de absortie din timpul noptii fiind deosebit de activ. Tipele de pe acolo chiar asa faceau. Alegeau sa manance paste integrale, sau orez integral, sau diferite feluri de fulgi de cereale seara. Pe de alta parte, mi se pare chiar mai comod sa manaci masa glucidica seara, avand in vedere ca daca o papi in timpul zilei, trebuie sa astepti destul de mult timp, aprox 4 ore, pana sa mananci o masa lipidica.
Voi ce ziceti? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca la fiecare-i altfel. Trebuie de incercat. Eu sunt de-aia care ma cam ingras cu mesele glucidice :o Si nici nu-mi plac asa mult ;)
Eu stiu persoane care mancau 100% conform fazei 1 si daca luau masa de pranz sau cina glucidica, nu slabeau un gram. >:( |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
ce bine ca ati adus in discutie pastele! azi am la mine pt pranz paste cu sos de rosii, busuioc si ton. :)
kalua, tu ai spus ca se pot combina cu peste in faza 1. sper ca e ok pranzul meu! in plus sunt f fericita....s-a mai dus 1/2 kg. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:32 AM |
|