IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
diotima
post Feb 17 2006, 01:56 PM
Post #81

Dependent

Group: Dependent
From: Grecia
Member No.: 113

Eu m-am reapucat de faza 1 de 10 zile, dar de vreo 2 zile sunt in fazaa "rosie" lunii, asa ca niCi nu m-am mai cantarit, ca nu avea rost. Dar de atunci nu am avut nici o masa glucidica, si am calcat o data stramb, duminica, la ziua lui taica-miu (am papat o felie de tort, in rest toate celelalte au fost conforme). Ma gandeam sa mai mananc din cand in cand si niste cereale, fulgi de ovaz cu iaurt 0%, dar mie mi-ar conveni mai mult seara. Ma mai gandeam si la paste integrale, ca mi s-a facut dor de ele, dar mai stau. Azi, de ex, mananc pizza cu aluat de farinata, in care am pus sos de rosii, niste maline, ciuperci, mozzarela si niste parmezan. Ai mei si-au facut cu aluat normal, bineinteles :D.
Dimineata, mananc branza de vaci cu iaurt, nedegresate si ceai verde, la pranz mancare gatita conforma, iar seara imi fac o salata enorma din salata verde, 1 rosie, castravete, ceapa verde, ridichi, branza de capra, masline si putin ulei de masline. Mama, cand ma vede cu ditamai castronul de salata, zice "pai ce, tu asa vrei sa slabesti? :D". Cantitativ e mult, dar prefer sa ma stiu cu burta plina, decat sa ma apuce iar foamea mai incolo.
Go to the top of the page

+Quote Post
angelina
post Feb 17 2006, 03:10 PM
Post #82

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 196

ala din ce sunt facute pastele tale? faina integrala, banuiesc..
eu as vrea sa stiu daca voi ati vazut pe piata smantana cu mai putin de 12% grasime.
am tot cautat prin supermarketuri, dar asta e procentul minim pe care l-am gasit (sunt din buc).
acum, recunosc, la mine gatitul nu este a doua natura.. abia de curand m-am trezit fara mancarica de la mami :'(

anyway, am gasit cateva retete ale lui MM cu smantana 0% si... eu de unde sa iau asa ceva?
daca folosesc din cealalta cu 12%, cred ca ma incadrez deja la abateri.. si nu prea as vrea..
sa o inlocuiesc cu iaurt 0%?

va pupic

+Quote Post
Ala80
post Feb 17 2006, 03:31 PM
Post #83

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
Member No.: 194

absolut, paste integrale!
totusi ma simt cam vinovata ca le-am mancat. dupa fierbere se albesc si nu mai par integrale.  :(
oare asa sunt toate?
orezul integral e ok in faza 1?

+Quote Post
diotima
post Feb 17 2006, 05:24 PM
Post #84

Dependent

@angelina:eu personal smantana 0% n-am vazut niciodata. De fapt, daca ar fi total degresata, de ce s-ar mai numi smantana? Dar o poti inlocui cu iaurt 0%, merge la fel de bine.
@ala: orezul integral este ok in faza 1, la fel ca si pastele integrale. Cat despre paste, intr-adevar, dupa fierbere se mai deschid la culoare putin, dar nici nu pot spune ca se albesc  :o. poate le-ai fiert prea mult?

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2006, 07:08 PM
Post #85

Musafir

diotima, iaurt cu 0% nu poti pune la facut mancare, se "desparte", arata mancarea de-ti vine sa  :- . La chestiile care nu mai trebuie fierte sau prajite, se poate pune.
Nici in Germania nu exista smantana cu 0%, dar eu ma descurc f bine si fara.  :)

+Quote Post
Ala80
post Feb 17 2006, 07:15 PM
Post #86

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
Member No.: 194

ai dreptate diotima, cred ca le-am fiert cam mult. ce bine ca pot sa pap orez integral! abia astept sa-mi fac un ghiveci cu legume.
Merci mult!

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2006, 07:22 PM
Post #87

Musafir

Aolica!  :o Mare grija la fiertul pastelor, cu cat se fierb mai mult, cu atat creste GI-ul!

Nici crude nu trebuie sa le mancam  :morideris: , dar fierte numai al dente.

+Quote Post
diotima
post Feb 17 2006, 10:10 PM
Post #88

Dependent

eu ziceam sa puna la mancarea deja gata. desi eu mai demult mai puneam la mancarurile facute la cuptor, si nu era chiar asa tragic. eu in seara asta am papat iaurt 0% cu fulgi de ovaz. e bun, dar am obs ca am o problema cu cerealele, pastele, orezul: nu simt ca ma satur dupa ce manac.oare de ce?
???

+Quote Post
Diana.
post Feb 17 2006, 10:14 PM
Post #89

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Senzatia de satietate apare mai repede daca bolul alimentar este mestecat pe indelete, cit mai mult timp cu putinta.
Sfatul meu este sa incerci sa maninci cit mai incet si sa mesteci cit mai mult.

+Quote Post
diotima
post Feb 18 2006, 11:41 AM
Post #90

Dependent

Am incercat si asa, dar tot nu se chimba prea multe. Dupa aia tot imi vine sa mai rontai ceva  :(

+Quote Post

193 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:31 AM