IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Ala80
post Feb 18 2006, 12:35 PM
Post #91

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

ai incercat sa mananci o portie dubla? mie imi e frica de senzatia de foame pt ca atunci nu mai gandesc si risc sa mananc chestii neconforme. mm nu pomeneste nimic de marimea portiilor si tocmai de aceea mananc mai mult decat de obicei, dar conform.

eu am slabit super bine mancand pe saturate.chiar azi m-am cantarit si mi-am dat seama ca mai am doar 1/2kg pana la target. inca nu imi vine sa cred. multumesc veteranelor kalua si diotima.

:-*

ps: voi sarbatori trecerea la faza 2 cu un tort de ciocolata :D
Go to the top of the page

+Quote Post
roina
post Feb 18 2006, 11:42 PM
Post #92

Musafir

Buna!
Sunt o fosta adepta de dieta Atkins. As dori sa trec pe Monti pt. ca imi lipsesc fffff. mult fructele si, in plus ma gandesc la sanatate. Ce sfaturi aveti pt aceasta sit. mai speciala?
Nu as vrea sa ma ingras in perioada de trecere mai ales ca eram in plin declin cu greutatea.
Multumesc anticipat !!!
:)

+Quote Post
Alma
post Feb 19 2006, 08:32 AM
Post #93

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: everywhere
Member No.: 201

Ceau Roina, eu cred ca decizia ta de a trece la monti este un pas inainte spre o viata sanatoasa. Eu nu stiu cum e dieta Atkins, dar pot sa te asigur ca de la monti nu te vei ingrasa. Eu am trecut de la o dieta hipocalorica (de sub 1000 kcal pe zi) la monti si nu m-am ingrasat deloc, iar acum mananc sanatos, mai mult ca inainte, nu mai am carente de fier, calciu, vitamine ca inainte. E adevarat ca o perioada am stagnat si nu am slabit de la monti, dar oricum nu m-am ingrasat, desi ma asteptam sa ma ingras la cat mancam....Te pup si succes

+Quote Post
angelina
post Feb 20 2006, 12:33 PM
Post #94

Tratabil
**

Member No.: 196

kalua, diotima, multumesc mult pentru sfaturi..
eu intru mai rar pe net  in we ..
cred ca o sa stau departe de smantana inca vreo luna.. stagnez si uff!!! asa ma demoralizeaza asta..
Cred ca e si din cauza ca nu pot avea mese la ore fixe.. cel putin cina, o iau.. oricand da' numai dupa 9..
eventual sa-mi fac pachetel cu mere si iaurt ca sa le pot manca si la drum, nu neaparat acasa..

+Quote Post
kalua
post Feb 20 2006, 01:24 PM
Post #95

Musafir

Ia scrie tu aici ce, cat si cand mananci, poate gasim ceva...  :-*

+Quote Post
angelina
post Feb 20 2006, 02:12 PM
Post #96

Tratabil
**

kalua, esti asha de dragutza. merci.  :-*
pai, dimineata, de obicei, 1-2 mere pe la 8 si apoi lapte degresat cu fulgi de ovaz -pe la 9.30-10. Nu am probleme cu stomacul, asa ca.. nu exista revolta.. Sambata e singura zi cand am timp mai mult si atunci imi fac o omleta dimineata.

la pranz, de obicei o ciorbitza conforma (din varza, telina, dovlecei, ceapa, patrunjel, marar) si felul doi.. depinde: mancarica de spanac cu praz, vinete, linte sau naut.. retetele postate mai demult pe eva. buba mare este ca uneori mi-e asa tare pofta de dulce incat.. mai fur si cate 2-3 patratele de ciocolata neagra.. sau caise confiate..

cina.. aici e buba.. un mar pe la 6-7 cand sunt pe picior de plecare si apoi ce gasesc pe acasa (unde ajung tot dupa 8 si jumatate). In ultima saptamana am mancat pui la gratar cu o salata de rosii (pe la 9.30) sau un iaurt degresat, spanac si pui sau mancarica de linte cu smantana.

In weekend am calcat stramb (sambata), cu ceva mai multa ciocolata (adica una intreaga).. offf!!!
E adevarat, nu s-a vazut nimic in plus (m-am cantarit si duminica si azi de dimineata), dar nu sunt mandra de mine..

in plus, asta ar putea fi off topic, nu prea ma descurc cu evitarea "politicoasa" a mancarurilor neconforme. desi nu "am batut toba", toti se simt datori sa ma imbie cu cartofi, orez sau prajituri si .. nu pot intelege ca nu vreau sau nu-mi plac ..
Asa nu inseamna ca cedez, dar nu imi da un sentiment chiar ok sa tot refuz.. e si vina lor (tipic romanesc?!) ma intreaba de 3 ori acelasi lucru..  :(

+Quote Post
Ala80
post Feb 20 2006, 04:19 PM
Post #97

Oli, Popeye's babe

eu am calcat stramb rau de tot in w-e. probleme conjugale :( !
m-am razbunat pe prajituri si pe bomboane. de azi pap conform fie ce-o fi.

+Quote Post
kalua
post Feb 20 2006, 09:39 PM
Post #98

Musafir

@angelina: de mancat e ok cum mananci. Cina daca nu poti s-o iei mai devreme, nu poti si gata!  :P  Atentie la caisele uscate, au GI-ul 40, deci nu se pot manca dupa o masa lipidica, ca desert. Bei destul?
Si ramai pe pozitii cand e vorba sa te imbie lumea la chestii neconforme.  ::) Lasa pur si simplu in farfurie ceea ce nu vrei sa mananci. Si laud-o pe bucataresa cat poti, chit ca nici n-ai gustat, iar daca zice ca de ce nu manaci mai mult, iar o iei cu laudele si cu parerile de rau ca esti atat de plina si nu mai poti, cu toate c-ai manca si cu ochii.

@ala: hai mai, pentru colegul de dormitor sa te apuci de mancat prostii?  Eu m-as tine si mai indarjita de MM  :pistolar:
Sper ca v-ati calmat  :)

+Quote Post
Ala80
post Feb 21 2006, 09:19 AM
Post #99

Oli, Popeye's babe

tare s-a mai cumintit colegul de dormitor. back to mm!

+Quote Post
angelina
post Feb 21 2006, 09:41 AM
Post #100

Tratabil
**

kalua, merci mult de sfat. o sa incerc sa fiu mai temperata.. de obicei ma cam enervez cand ma piseaza cineva la cap.. mai ales in cazul mancarii..  :)
de baut, cred ca nu prea beau cei 2 litri minim necesari.. in mare, cred ca beau vreo 5 -6 cani de ceai pe zi, iar apa.. maxim doua pahare..
e vina mea, recunosc.. ar putea fi si asta o problema? nu imi plac bauturile acidulate si nici dupa sucuri nu ma dau in vant. (am ceva experienta in domeniul alimentar si cam stiu ce inseamna "agent de ingrosare" pentru asa-zisele sucuri "100% naturale)... daca nu rezist si nu rezist imi mai fac acasa cate un suc de mere sau portocale..

ala, ma bucur sa aud ca totul e bine..  ;) 

va pup si sa aveti o zi asa cum va doriti...

+Quote Post

193 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 07:55 AM