IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
blu_dea
post Jan 19 2007, 01:37 PM
Post #921

Musafir

Dragele mele..vin de la medic..am varicela (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Statzi,nu va indepartati ca nu se ia virtual (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Problema cea mare e ca nu mai am voie sa ies din casa,deci adio inot cel putin 2 saptamani (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Moooor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Asta ca sa nu mai zic ca am sesiune de sapt viitoare si daca mi-or aparea monshtrii pe fatza..am pus-o!Asta imi trebuia,acum,in anul 4,la inceput de sesiune.Arghhhh!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Cu mancarea nush ce sa fac,mi-a zis sa manac bine(nu ca la Monti nu as manca bine:p)si sa beau multe lichide..pai,inafara de apa si ceaiuri(pe care le detest)ce altceva sa beau?UUUF,cum a reusit boala asta sa-mi dea toate planurile peste cap (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 19 2007, 02:30 PM
Post #922

Musafir

Imi pare rau blu...si eu am facut-o in clasa XI a. Vezi, daca-ti apar bube, sa nu te scarpini, ca-ti raman semne. Sunt mai multe forme de varicela, sper sa n-o ai pe cea mai naspa. Oricum e bine s-o faci inainte sa ramai insarcinata. Stiu ca n-ai nici un plan in acest sens, dar am zis-o si eu precum batranii...

Hidrateaza-te si daca poti sa mai tii Monti, ar fi super bine. De fapt, la mine totul tine de vointa. Eu n-as renunta la regim pt nimic. Dar nu toata lumea gandeste la fel.

De-abia astept sa ajung acasa, sa ma cantaresc si eu. Eu sunt un pic mai rabdatoare ca voi cu al meu organism. Oricum stiu ca nu face decat ce are el chef.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 19 2007, 10:04 PM
Post #923

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Jan 19 2007, 02:30 PM) *
Imi pare rau blu...si eu am facut-o in clasa XI a. Vezi, daca-ti apar bube, sa nu te scarpini, ca-ti raman semne. Sunt mai multe forme de varicela, sper sa n-o ai pe cea mai naspa. Oricum e bine s-o faci inainte sa ramai insarcinata. Stiu ca n-ai nici un plan in acest sens, dar am zis-o si eu precum batranii..

Hidrateaza-te si daca poti sa mai tii Monti, ar fi super bine. De fapt, la mine totul tine de vointa. Eu n-as renunta la regim pt nimic. Dar nu toata lumea gandeste la fel.

De-abia astept sa ajung acasa, sa ma cantaresc si eu. Eu sunt un pic mai rabdatoare ca voi cu al meu organism. Oricum stiu ca nu face decat ce are el chef.

Blu draga, daca crezi ca stirea urmatoare te va linisti, sa stii ca si eu am facut varicela la 27 ani, am luat-o de la fiu-meu! El era la gradinita, a avut max 10 bubite pe tot corpul, in schimb eu am fost plina ochi de bubite, cel putin fata arata ca naiba, credeam ca n-o sa mai ies din casa in viata mea...a trecut si nu am ramas cu nici un semn! Asa ca bafta si vezi, ia-ti alcool mentolat pt mancarimi, racoreste de minune...eventual un supozitor de-al lui roxanica, d-ala meserias...tantum verde frantuzesc (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

QUOTE(lotte @ Jan 19 2007, 01:23 PM) *
dr_wise, bei apa multa, pana la epuizare?
eu tin cont si de respiratie, sa inspir si sa respir adanc.cei mai multi oameni nu respira corect, ceea ce ingreuneaza procesul de slabire.

Lotte, mi-i s-a scarbit de apa, in fiecare zi in jur de 2L la servici si acasa umblu cu paharul dupa mine, sper sa ajute la ceva bun!

+Quote Post
kalua
post Jan 19 2007, 10:22 PM
Post #924

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Jan 19 2007, 10:12 AM) *
Domle', nerabdatoare rau de tot!
Trebe sa slabesc cel putin 1kg/sapt, ceea ce nu cred c-o sa se intample...dar am pus in calculici 18 sapt de acum incolo, pt atingerea scopului...65kg...asta inseamna ca in luna mai 2007, cam de Sf.Ctin & Elena trebe sa fiu snur! Ca vine vara si-mi tb garderoba noua, de femeie fatala (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Asa-mi doresc o rochie ROOOOOSIE cu un decolteu adanc, mama mama! problema la rochiile astea e ca tb sa ai si maini, si decolteu frumos..la decolteu hai ca merge, dar la maini mai tb lucrat...puternic!

dr_wise, sa stii ca n-o spun cu placere, degeaba te vei urat la mine: un kil pe saptamana nu merge tot timpul si cu cat ajungi mai aproape de tel, cu atat dureaza mai mult. De-aia nu stiu daca atingerea scopului tau e reala, sa nu te-apuce pandaliile daca in mai te invarti pe la 69 de kile. Eu iti doresc si mai putine de 65 pana atunci!
Mie mi-au luat aproape patru kile prapadite doua luni.

Blu, sanatate! Eu am facut-o la 16 ani, dar n-am avut decat cateva pustule. Fiica-mea a fact-o chiar de doua ori, o data usor si a doua oara (la cateva luni) in toata splendoarea unei varicele adevarate.
Mananca bine, dar conform. Merg supe-creme, humus, piure de mazare, iahnie de fasole, ton frecat cu branza atat timp cat ai probleme cu inghititul.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 19 2007, 11:27 PM
Post #925

Musafir

Nu ma supar Kalua draga!
Sper totusi sa se miste destul de repede...ar fi bine si 69kg, dar nu vreau sa ma multumesc cu putin...acum depinde si de cum voi arata la greutatea respectiva, ca daca incep sa rasara ridurile si sa atarne pielea, mai bine ma cumintesc la o limita de bun simt, nu vreau sa devina o obsesie, sau sa arat ca naiba!
Sper sa-mi ajute si aerobicul, si mai incolo, masajul.
Voi vedea...

+Quote Post
kalua
post Jan 19 2007, 11:54 PM
Post #926

Musafir

Asta-i partea buna la Montignac, se slabeste frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Incearca si cu ulei de masline, te masezi seara cu el ca sa intre bine in piele, te infasori in folie de plastic si dormi asa. Dimineata, la dus, il dai jos. Cica ajuta mai bine ca orice altceva cand se slabeste mult.

+Quote Post
Leea
post Jan 20 2007, 10:27 AM
Post #927

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Pielea mea era probabil asa de bine intinsa inainte de a slabi cat de cat, ca aratam cu vreo 15 ani mai tanara, toata lumea zicea ca glumesc cand imi declaram varsta. Acum, cu 28 kg in minus, incep sa arat de varsta mea. E-adevarat, era anormal ca la 43 sa arat de 30 (si ma mai ajuta si mutra; sunt ceea ce se numeste baby-faced).
Abia acum cand rad vad ca incep sa se formeze vagi riduri de expresie, nimic serios. Ma intreb cum voi arata dupa ce voi reusi sa mai dau jos ceva - am 86 kg inca, totusi! Nu-i nimic, imi zic, mi-a luat atatia ani sa pun toata grasimea asta, nu se poate da jos toata in 2-3 luni (evident, sper sa nu-mi ia de acum inainte inca 43 ani ca sa scap de ea). Si poate ca nici nu se va duce chiar toata vreodata (se spune ca daca ai fost copil gras, ai sa te lupti cu problema asta toata viata, si ai doar vreo 10% sanse sa scapi de tot la maturitate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ). Si ce, asta inseamna ca nu pot incerca?

+Quote Post
kalua
post Jan 20 2007, 11:28 AM
Post #928

Musafir

Leea, eu zic ca aici e vorba de vointa si de ajutorul moral pe care-l primesti de la anturajul tau. Am eu o prietena care a fost dintotdeauna mai plinuta si s-a apucat de Montignac cu gandul sa slabeasca acolo 10 kile, dar nu mai mult, ca-i va atarna pielea, ca ea e tipul mai plinut, ca..., ca... Cu timpul am observat ca asta este ce i se spune zi de zi, parintii, alte "prietene" de-a ei (astea cred ca ar fi invidioase) ii baga in cap prostii dintr-astea. Cand aud "daca Mila ar fi slaba, n-ar mai fi Mila" mi se face parul maciuca, nu alta. Am luat-o de cateva ori in parte si am vorbit cu ea despre asta, acum vede si ea problema mai altfel.
In firma avem trei tipe care au fost voinice bine-bine si acum sunt trase prin inel. De cel putin 4 ani!

Azi citeam intr-o revista un articol al unui guru nutritionist englez si ce sa vezi: vorbeste de glucide rele, de faptul ca numaratul caloriilor nu aduce nimic bun cu sine, ca trebuie alimentatia schimbata, ca un mousse au chocolat (din ciocolata neagra) este foarte bun din cand in cand si la perioada de slabire si-nca o gramada de lucruri pe care noi le practicam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Jan 20 2007, 12:47 PM
Post #929

Musafir

Fetele mele sexy,in primul rand va multumesc mult pt incurajari.Eu sunt intr-o mare depresie,ma ingrozesc cand ma uit in oglinda,nu pot face nimik,ma dor capul si okii,ba am,ba n-am pofta de mancare-cand am,nu pot inghitzi!Ma simt super naspa si imi vine sa urluuuu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Ca sa fiu si eu un pic on topic,as vrea sa va zic ca si eu am dat circa 8 kg in jumatate de an(daca dadeam 1/sapt=24kg... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ).Foarte putin fatza de cat speram,dar...nah..m-am lovit de platouri.Important e sa perseverezi.Cum spunea si Leea,sunt kg depuse in ANI,asa ca e aiurea sa avem pretentzia sa se duca in cateva luni.

Kalua,ms mult de idei.Tonul frecat cu branza suna kiar bine.Am doar branza tare in casa,telemea de oaie.E ok?Ca de-astea moi am evitat sa mai iau...
Apropo de Almete.Si eu ma temeam sa nu aiba zahar.Cand luam eu,pe etiketa scria asa:branza proaspata,verdeatza,condimente-aceste condimente ma puneau pe ganduri....daca o fi fost si zahar?!

+Quote Post
kalua
post Jan 20 2007, 12:55 PM
Post #930

Musafir

Da telemeau pe razatoarea mica si amesteca totul cu iaurt, sa se faca cremos. Baga-te in pat si nu mai fa absolut nimic, corpului ii trebuie putere sa lupte impotriva bolii.

+Quote Post

193 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:28 AM