IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 94 95 96 97 98 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Szimcsi
post Jan 22 2007, 12:49 PM
Post #951

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Poate e retentie de apa. Mi s-a intamplat si mie, dar nu am disperat. Dimpotriva, m-am ambitionat si mai tare.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2007, 12:53 PM
Post #952

Musafir

N-am ganduri de sinucidere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) din cauza asta, dar de deranjat tot ma deranjeaza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Jan 22 2007, 01:52 PM
Post #953

Musafir

Eu trebuie sa recunosc ca adesea,cand sunt intrebata ce dieta tzin si spun ca MM..sunt intrebata:"adika"?Mi-e foarte greu sa rezum in cateva propozitii ideea de baza a metodei.Imi pare rau pt ca de multe ori ma intreaba persoane care-mi sunt dragi si pe care poate le-ar ajuta,dar...Daca am pronuntzat termenul de indice glicemic..deja se uita crucish la mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cum spunea si Leea,tre sa ai ceva in cap ca sa pricepi ce si cum.
Pescarush,sar'na de urare!
Kalua,daca nici tu nu stii cum sa pui pe fuga 1 amarat de kg,pai atunci cine stie mai bine?! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 22 2007, 02:41 PM
Post #954

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Noile achizitii monti:
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/agave.jpg) (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/qui.jpg) (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/gn.jpg) (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/wasa.jpg) astea sunt fibre, nu?
Kalua, le-am nimerit?

+Quote Post
lotte
post Jan 22 2007, 02:46 PM
Post #955

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

eu am disperat pe toata lumea cu monti, si am reusit sa conving doar trei fete.
restul, li se pare prea greu sa renunte la dulciuri, sau nu au incredere in eficienta.

si pe mine ma sacaie un kil jumate, sper sa-l dau la altii (care au nevoie)

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2007, 03:41 PM
Post #956

Musafir

Wasa köstlich = Wasa fibres
Sucul de agave si quinoa (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
La glas noodles vad ca scrie ceva cu bean pe ele, deci par a fi conforme.

Mie mi-e indiferent ce face lumea de langa mine, pot sa se chinuie cu nemancatul pana cad pe jos. Dar daca se apuca cineva de MM, atunci il sustin din toate puterile.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 22 2007, 04:27 PM
Post #957

Musafir

Bag seama, am cam inceput sa ne influentam telepatic...cred eu...saptamana trecuta am bagat toate iama in aceeasi zi in dulciuri, ciocolata sau fructe, sau alte alea....acum am luat toate in greutate weekend-ul trecut...ceva pluteste in aer (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ar trebui s-o punem pe Roxanica sa ne incarce cu energiile ei...alea care o slabesc vazand cu ochii...sau ea o fi de pe alta planeta?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Roxanica, hai si spovedeste-te aici, de pe ce planeta esti de slabesti cu viteza luminii?!

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 22 2007, 04:33 PM
Post #958

Musafir

Fetelor am vazut rondele din grau expandat ,pot sa le mananc? Am mai mancat rondele de painica Haiduc care tot expandata era dar scria ca e din grau integral.
Care o fi procedeul de expandare?

Am intrebat o prostie,nu ma intereseaza procedeul ci daca influienteaza indicele glicemic.

+Quote Post
Ala80
post Jan 22 2007, 05:04 PM
Post #959

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Poti sa le mananci linistita, dar sa ai grija sa nu le combini cu grasimi. Eu le prefer cu gem conform, la micul dejun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
doi
post Jan 22 2007, 05:42 PM
Post #960

Musafir

In legatura cu rondelele alea expandate,eu totusi nu mai stiu ce sa zic ... La intrebari si raspunsuri Montignac de pe sait se face oarescare caz de consumul de cereale expandate (vezi pct 7 din blogul de mai sus). Kalua, experta expertelor, ce opineaza in aceasta privinta???

+Quote Post

193 Pages V  « < 94 95 96 97 98 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 04:35 PM