IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
kalua
post Jan 22 2007, 08:16 PM
Post #961

Musafir

N-am timp acum sa ma uit ce-a scris doi in blog, dar da, la expandat creste GI-ul. (Pe mine nu m-a interesat in mod deosebit, nu folosesc produse expandate)
Ex.:
Porumb GI 65, popcorn 85
Orez normal GI 70, orez expandat GI 85

Deci adio rondele de-alea, trebuie sa treceti la Wasa fibre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sau la fulgi de una, alta.
Go to the top of the page

+Quote Post
blu_dea
post Jan 22 2007, 09:42 PM
Post #962

Musafir

Fetele din Buc,poate imi spuneti si mie de unde luatzi wassa fibre de-astea conforme,de care zice si Kalua.

+Quote Post
Ala80
post Jan 22 2007, 11:08 PM
Post #963

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu mi-am luat din Viena cateva pachete. In Romania nu le-am gasit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 23 2007, 08:23 AM
Post #964

Musafir

QUOTE(blu_dea @ Jan 22 2007, 09:42 PM) *
Fetele din Buc,poate imi spuneti si mie de unde luatzi wassa fibre de-astea conforme,de care zice si Kalua.

'Neata! Eu sunt din Cta, dar am vazut wasa la Billa, la raionul de panificatie; aveau o multime de sortimente, inclusiv pumpel...nu stiu cum, de care ii era pofta la un moment dat lui pescarush.

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 23 2007, 09:11 AM
Post #965

Musafir

Eu fac in casa un fel de "Wassa" din faina integrala de grau sau secara si tarate in cantitati egale.Intind foi de 5mmm si le portionez inainte de coacere .Se coc repede si sunt crocante.Recomand tigaie de teflon.

+Quote Post
Leea
post Jan 23 2007, 09:18 AM
Post #966

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Da-i cu amanuntele, crisstinuto!
Ce inca pe langa faina integrala, cantitati, tehnologie etc.

+Quote Post
doi
post Jan 23 2007, 09:54 AM
Post #967

Musafir

Da,da, si noi vrem detalii despre wasa de facut in casa... si mai clar, te rog, crisstinuta...se fac in tigaie?

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 23 2007, 10:47 AM
Post #968

Musafir

Stau foarte prost cu enuntatul retetelor ca eu le fac toate ochiometric. Se amesteca 250 gr faina integrala de grau sau secara cu tarate de grau tot 250gr iar apa nu stiu ,cat sa fie un aluat destul de moale .Daca il lasi mai tare se lucreaza mai usor dar se betoneaza .Oricum nu asa de moale sa-l torni.Se intinde foaia si eu acolo in tava o portionez in patrate,adica trasez cu cutitul su cu chestia aia cu care se fac saratele ( noi ii spunem pinten).Le intep cu furculita sa se coaca uniform si sa aiba model.Se coc in tava in cuptor ,eu cred ca mai mult de 10 min nu le las dar cuptorul meu e "tare ".Acu' depinde cum stai cu dantura asa le fac,mai moi sau mai crocante.Daca n-ai tava teflonata nu te apuca.In tava normala chiar daca am pus faina integrala dedesupt ,multe nu le-am putut deslipi.A! ...si puneti si sare.
Dar eu nu prea fac ,prefer painea.Dar daca vreau ceva cu o compozitie crescuta in tarate fac "Wassa".Painea in care pui prea multe tarate nu prea creste.
Cred ca aceasta reteta am vazut-o candva pe Culinar dar nu tineam Monti atunci,dar am retinut-o.Sper sa nu le fie cu suparare...
Promit cand mai fac chiar masor totul,poate fac si o poza ( daca nu rade sotul de mine).

+Quote Post
Ala80
post Jan 23 2007, 10:57 AM
Post #969

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Kalua, help!
Uite ce scrie pe fructele mele confiate:
zutaten: pflaumen, aprikosen, birnen, pfirsiche, apfel, pflanzliches ol
achtung: auch entsteinte fruchte konnen vereinzelt steine oder bruchstucke enth.
Sunt ok?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2007, 11:09 AM
Post #970

Musafir

of, of, imi mai lipsesc cateva sute de grame si am greutatea cu care am venit din concediu, unde nu m-am uitat nici in stanga nici in dreapta ce mananc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

ala, caisele si prunele uscate au GI-ul 40, deci fara grasimi, iar fructele tale au grasimi vegetale adaugate. Celelalte sunt ok.

+Quote Post

193 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:20 PM