![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#961
|
Musafir ![]() |
N-am timp acum sa ma uit ce-a scris doi in blog, dar da, la expandat creste GI-ul. (Pe mine nu m-a interesat in mod deosebit, nu folosesc produse expandate)
Ex.: Porumb GI 65, popcorn 85 Orez normal GI 70, orez expandat GI 85 Deci adio rondele de-alea, trebuie sa treceti la Wasa fibre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sau la fulgi de una, alta. |
|
|
blu_dea |
![]()
Post
#962
|
Musafir ![]() |
Fetele din Buc,poate imi spuneti si mie de unde luatzi wassa fibre de-astea conforme,de care zice si Kalua.
|
|
|
![]()
Post
#963
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu mi-am luat din Viena cateva pachete. In Romania nu le-am gasit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
Post
#964
|
Musafir ![]() |
Fetele din Buc,poate imi spuneti si mie de unde luatzi wassa fibre de-astea conforme,de care zice si Kalua. 'Neata! Eu sunt din Cta, dar am vazut wasa la Billa, la raionul de panificatie; aveau o multime de sortimente, inclusiv pumpel...nu stiu cum, de care ii era pofta la un moment dat lui pescarush. |
|
|
crisstinuta |
![]()
Post
#965
|
Musafir ![]() |
Eu fac in casa un fel de "Wassa" din faina integrala de grau sau secara si tarate in cantitati egale.Intind foi de 5mmm si le portionez inainte de coacere .Se coc repede si sunt crocante.Recomand tigaie de teflon.
|
|
|
![]()
Post
#966
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Da-i cu amanuntele, crisstinuto!
Ce inca pe langa faina integrala, cantitati, tehnologie etc. |
|
|
doi |
![]()
Post
#967
|
Musafir ![]() |
Da,da, si noi vrem detalii despre wasa de facut in casa... si mai clar, te rog, crisstinuta...se fac in tigaie?
|
|
|
crisstinuta |
![]()
Post
#968
|
Musafir ![]() |
Stau foarte prost cu enuntatul retetelor ca eu le fac toate ochiometric. Se amesteca 250 gr faina integrala de grau sau secara cu tarate de grau tot 250gr iar apa nu stiu ,cat sa fie un aluat destul de moale .Daca il lasi mai tare se lucreaza mai usor dar se betoneaza .Oricum nu asa de moale sa-l torni.Se intinde foaia si eu acolo in tava o portionez in patrate,adica trasez cu cutitul su cu chestia aia cu care se fac saratele ( noi ii spunem pinten).Le intep cu furculita sa se coaca uniform si sa aiba model.Se coc in tava in cuptor ,eu cred ca mai mult de 10 min nu le las dar cuptorul meu e "tare ".Acu' depinde cum stai cu dantura asa le fac,mai moi sau mai crocante.Daca n-ai tava teflonata nu te apuca.In tava normala chiar daca am pus faina integrala dedesupt ,multe nu le-am putut deslipi.A! ...si puneti si sare.
Dar eu nu prea fac ,prefer painea.Dar daca vreau ceva cu o compozitie crescuta in tarate fac "Wassa".Painea in care pui prea multe tarate nu prea creste. Cred ca aceasta reteta am vazut-o candva pe Culinar dar nu tineam Monti atunci,dar am retinut-o.Sper sa nu le fie cu suparare... Promit cand mai fac chiar masor totul,poate fac si o poza ( daca nu rade sotul de mine). |
|
|
![]()
Post
#969
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Kalua, help!
Uite ce scrie pe fructele mele confiate: zutaten: pflaumen, aprikosen, birnen, pfirsiche, apfel, pflanzliches ol achtung: auch entsteinte fruchte konnen vereinzelt steine oder bruchstucke enth. Sunt ok? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#970
|
Musafir ![]() |
of, of, imi mai lipsesc cateva sute de grame si am greutatea cu care am venit din concediu, unde nu m-am uitat nici in stanga nici in dreapta ce mananc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
ala, caisele si prunele uscate au GI-ul 40, deci fara grasimi, iar fructele tale au grasimi vegetale adaugate. Celelalte sunt ok. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:20 PM |
|