IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> HPV - Human Papilloma Virus - Papiloame (negi)
Diana.
post Dec 24 2007, 01:30 PM
Post #161

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Enigel, cauta in site in articole HPV: ai sa obtii citeva rezultate care te vor trimite la informatii care o sa te lamureasca in mare despre ce e vorba.
http://www.elady.ro/articole/Sanatate/HPV.html
http://www.elady.ro/articole/Sanatate/Trat...pentru-HPV.html

Tedy, nu te lasa, poti incerca tratamente naturiste: plantele (infuzie, decoct) pentru intarirea sistemului imunitar fac bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Dec 25 2007, 07:00 AM
Post #162

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

E prima oara cand intru aici (pe topicul acesta) si m-am speriat rau. Am pe mana o pata ca o iritatie care ma mananca si e circulara, rosiatica (daca ma scarpin) iar in interior e ca o piele ce se descuameaza (de la scarpinat). E la nivelul venelor, la 7 cm de incheietura. Dupa sarbatori dau fuga la doctor pentru ca de 2-3 saptamani nu-mi mai trece. Credeti ca ar putea fi vorba de HPV? Am citit ca apare si pe piele. Mentionez ca in zona genitala nu am niciun fel de probleme: scurgeri ciudate, usturime, cosulete sau altceva. Dar oricum sunt speriata...
HPV se poate lua si de la salonul de infrumusetare?

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 25 2007, 09:19 AM
Post #163

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

QUOTE(Pink Lemonade @ Dec 25 2007, 08:00 AM) *
E prima oara cand intru aici (pe topicul acesta) si m-am speriat rau. Am pe mana o pata ca o iritatie care ma mananca si e circulara, rosiatica (daca ma scarpin) iar in interior e ca o piele ce se descuameaza (de la scarpinat). E la nivelul venelor, la 7 cm de incheietura. Dupa sarbatori dau fuga la doctor pentru ca de 2-3 saptamani nu-mi mai trece. Credeti ca ar putea fi vorba de HPV? Am citit ca apare si pe piele. Mentionez ca in zona genitala nu am niciun fel de probleme: scurgeri ciudate, usturime, cosulete sau altceva. Dar oricum sunt speriata...
HPV se poate lua si de la salonul de infrumusetare?

De ce te-ai gandit tocmai la HPV? Ar putea fi o eczema, o dermatita, sunt atatea boli de piele.. oricum, mergi la un dermatolog cat poti de repede ca sa te lamuresti ce este. Sanatate !

A, o lipsa de nu mai stiu ce vitamina se manifesta asemanator (A, E.. ceva asa)

This post has been edited by bebe_maria: Dec 25 2007, 09:20 AM

+Quote Post
Bia
post Dec 26 2007, 05:38 AM
Post #164

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

M-am gandit ca la mine se s-o manifesta mai ciudat. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma duc la doctor oricum dupa sarbatori si cer si ginecologului un set de analize... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
asgaard
post Dec 27 2007, 09:55 AM
Post #165

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Pink, din ce zici tu nu are cum sa fie HPV, mai degraba o dermatita de contact, poate ai purtat vreo bratara metalica sau un ceas, poate e o alergie la detergent, ceva de genul... Poti sa te duci la un dermatolog daca nu trece. Exista si alergie la frig care se manifesta tot asa...

+Quote Post
sad
post Dec 27 2007, 10:31 PM
Post #166

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,901

Eu sunt noua pe acest site....dar din pacate nu noua in ideea de ce inseamna HPV...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...Spun asta pentru ca acum 5 ani in urma unui contact neprotejat cu prietenul meu am fost infectata cu acest virus....spre marele meu noroc...daca pot spune asa....la prima aparitie a unui condilom am fugit repede la medic.....am ales tratamentul prin laser....si pot spune ca nu regret alegerea facuta....de atunci nu mi-a mai aparut niciodata ....si sper din tot sufletul sa nu se mai intample niciodata.....ei....dar acum intervine o alta problema....nu am facut testul de HPV....si nu stiu unde se poate face acest test...si aici ma refer in orasul cluj napoca....de 5 ani de cand am fost infectata imi fac controale regulate la ginecologie.....mereu cu teama in suflet sa nu cumva sa fie ceva neinregula.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ....Spun asta in ideea ca dupa 5 ani mi-am facut curaj sa am dinnou prieten....pentru ca era absolut normal ca pe cel care a avut"grija" sa-mi distruga "viata si sufletul" sa-l scot de tot din suflet.....mi-a fost enorm de teama sa fac sex cu actualul partener.....am decis intr-un tarziu sa fac dar protejat(prezervativ).....el nu stie nimic..imi este foarte foarte rusine sa spun si nu cred ca m-ar accepta asa:(....sunt distrusa sufleteste....simt ca pierd razboiul cu viata....ajutati-ma.....astept raspunsurile voastre...va multumesc....

+Quote Post
Diana.
post Dec 27 2007, 10:52 PM
Post #167

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sad, nu te da batuta: mama mea are 60 de ani, e operata de cancer la colon de 3 ani si traieste si se simte bine; nu iti pierde increderea si credinta in Dumnezeu!
Draga mea, daca te iubeste, el va intelege. Trebuie sa inteleaga. Noi... sintem aici! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
asgaard
post Dec 28 2007, 10:12 AM
Post #168

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

sad, din pacate nu stiu unde poti sa-ti faci testul in Cluj, incearca la Medicover, dar din cate stiu eu daca ai facut tratament si condiloamele au disparut e ok, nu mai esti contagioasa; in plus, tulpina care da condiloame nu e din cela care dau cancer, asa ca nu-ti face prea multe griji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sanatate multa

+Quote Post
clara1
post Jan 10 2008, 08:06 AM
Post #169

Contaminat
*

Member No.: 2,990

Buna tututror!
Sa va spun si povestea mea, pentru ca nu pot decat aici sa ma destainui... unor femei care au avut asa ceva si care inteleg!
Acum 9 ani am fost infectata de primul meu sot pe care il iubeam mai presus de orice cu HPV!Atunci nu am crezut nici o clipa ca el m-ar putea infecta! ulterior ne-am si despartit! am fost cauterizata, si de atunci nu am mai avut probleme!
de 2 luni am facut sinuzita, o raceala puternica si am stat numai cu antibiotice! fapt care cred mi-a scazut imunitatea! si buuuuuuuuuuuuuum cred ca mi-au aparut iar! tragedia mea e mai mare intrucat de curand am avut contact sexual cu sotul meu(al 2-lea) care nu stie nimic din tragedia prin care am trecut eu acum 9 ani! ce stiti voi se poate infecta si el?asa la numai un contact? ce sa fac ca lui sa nu-i apara??? pt ca asta ar fi motiv de divort si.... nu ca as duce-o pe roze dar avem un baietel pe care il iubim enorm!
in speranta ca ma " citeste " cineva si vrea sa-mi raspunda.. astept ... pur si simplu disperata!

+Quote Post
sad
post Jan 10 2008, 11:44 AM
Post #170

Contaminat
*

Member No.: 2,901

QUOTE(clara1 @ Jan 10 2008, 08:06 AM) *
Buna tututror!
Sa va spun si povestea mea, pentru ca nu pot decat aici sa ma destainui... unor femei care au avut asa ceva si care inteleg!
Acum 9 ani am fost infectata de primul meu sot pe care il iubeam mai presus de orice cu HPV!Atunci nu am crezut nici o clipa ca el m-ar putea infecta! ulterior ne-am si despartit! am fost cauterizata, si de atunci nu am mai avut probleme!
de 2 luni am facut sinuzita, o raceala puternica si am stat numai cu antibiotice! fapt care cred mi-a scazut imunitatea! si buuuuuuuuuuuuuum cred ca mi-au aparut iar! tragedia mea e mai mare intrucat de curand am avut contact sexual cu sotul meu(al 2-lea) care nu stie nimic din tragedia prin care am trecut eu acum 9 ani! ce stiti voi se poate infecta si el?asa la numai un contact? ce sa fac ca lui sa nu-i apara??? pt ca asta ar fi motiv de divort si.... nu ca as duce-o pe roze dar avem un baietel pe care il iubim enorm!
in speranta ca ma " citeste " cineva si vrea sa-mi raspunda.. astept ... pur si simplu disperata!

Dupa cate stiu eu ...da....cel putin asa mi s-a explicat de catre medicul meu ginecolog....ma mira faptul ca ai nascut si nu ti-au reaparut...avand in vedere ca in general atunci pot reaparea....Nu vreau sa te intristez...si nici sa te speriu...dar acestea sunt doar informatiile mele.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ....si eu sufar de 5 ani din cauza acestui virus...si sunt distrusa.....ramai optimista....Multa sanatate!!!

+Quote Post

49 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 08:52 AM