![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai trebuie sa ai rabdare, e un forum nu o discutie pe mess. Persoanele de pe acest topic nu intra obligatoriu zilnic si nu sint musai online tot timpul ca poate va avea cineva probleme si tre` sa fie pe baricade sa raspunda, ca nu sint nici medici, nici hotline HPV...
Ce inseamna "pwei"? Ca nu figureaza in dex. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Totul a inceput in 2001 prin aparatia in zona genitala a unor fel de cosuletze le ziceam eu atunci. Aveam relatie stabila de aproape 2 ani. Din inconstienta am amanat sa merg la doctor...tot ziceam ca poate sunt iritatii de la blugi...pana in momentul in care acele "cosulete" s-au facut maro. Mare atentie v-as ruga! Este foarte important sa gasesti un doctor bun, care sa stie detaliile despre HPV. Asadar m-am dus la un dermatolog(credeam ca am doar o iritatie mai urata). Dar in schimb acolo surpriza...Mi se spune ca sunt condiloame(si ca se transmite prin contact sexual) si imi scrie o reteta cu Condyline. (indragostita peste cap am crezut, atunci cand partenerul imi arata pe ceva site-uri ca se poate lua si de prin piscine) Din pacate tratamentul cu Condyline nu a functionat fiindca m-am dus un pic prea tarziu... Urmatorul pas a fost cauterizarea (aveam in jur de 20 astfel de monstruletzi)...Din pacate anestezia nu a tinut bine si am avut niste dureri de nu va spun.... Atunci, in acel an, mi s-a spus ca daca intr-un an nu am semne din acelea atunci e okey.--> FALS. De abia in toamna(si ma condamn ca nu ma documentat cand a fost cazul) am aflat tot adevarul: - nu exista momentan tratament (se studiaza un posibil tratament. Cei mai avansati sunt cei de la insitutul Pasteur din Franta, care daca totul o sa mearga bine at in 2010 este posibil sa scoata un tratament pe piata) - exista in jur de 100 de tipuri de HPV(cele mai grave HPV 16 si HPV 18), nu se cunoaste exact numarul lor (se face tipizare si in romania) - singurul lucru pe care il poti face daca nu ai semne vizibile este sa iti intaresti sistemul imunitar Deocamdata atat caci apoi lumea poate se plictiseste de un mesaj prea lung. poate e o intrebare stupida , dar chestia asta se poate lua de exemplu si daca te epilezi cu ceara la un salon de cosmetica si altcineva s a epilat cu aceeasi ceara si ... si sa o ia si clientul de dupa ? |
|
|
hazel |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe primul cont nu m-am mai putut loga, si "sistemul" mi l-a blocat. Iti dai seama ca nu aveam de ce sa imi mai fac un cont decat cu un motiv bine intemeiat.
Probabil ca aveai si aceasta informatie daca sapai putin. De asemenea mi se pare o TAMPENIE sa imi dai ban ca mi-am facut doua conturi din motivul de mai sus, mai ales in conditiile in care as putea avea sfaturi care ar putea ajuta userii acestui forum. Crezi ca fac reclama cuiva? Am incercat sa ajut cu o informatie persoane care cel mai probabil sunt disperate. Numai bine si SANATATE va doresc. Bravo adelina fii puternica!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, afobia, hpv ul se ia asa
nfectia genitala cu HPV (Human Papilloma Virus) este o boala cu transmisie sexuala (BTS) cauzata de virusul uman papiloma (HPV). HPV este numele unui grup de virusi care includ peste 100 de tipuri de virusi. Mai mult de 30 dintre acesti virusi sunt transmisibili pe cale sexuala si pot infecta zona genitala atat a barbatului cat si a femeii, inclusiv pielea penisului, vulva (zona din exteriorul vaginului) sau anusul. detalii pe hpv nu ti l-a blocat nimeni, HAZEL! ai incercat repetat sa te loghezi cu parola gresita si nu ai apasat pe "recover password"- probabil era greu! cine crezi ca are timp sa iti blocheze contul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Nu, afobia, hpv ul se ia asa nfectia genitala cu HPV (Human Papilloma Virus) este o boala cu transmisie sexuala (BTS) cauzata de virusul uman papiloma (HPV). HPV este numele unui grup de virusi care includ peste 100 de tipuri de virusi. Mai mult de 30 dintre acesti virusi sunt transmisibili pe cale sexuala si pot infecta zona genitala atat a barbatului cat si a femeii, inclusiv pielea penisului, vulva (zona din exteriorul vaginului) sau anusul. detalii pe hpv Maat , multumesc si scz pentru intrebare , dar eu chiar habar n'am de BTSuri .. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) o sa bag insa acum in cap , ca m'apuc sa citesc tot subiectul . imi pare rau pentru ea .. |
|
|
hazel |
![]()
|
Musafir ![]() |
am apasat pe recover password, mi-a trimis parola, dar pe adresa mea de mail nu e nimic. Incercand sa ma loghez cu parola pe care o stiam, sistemul mi-a blocat contul. De aia mi-am mai facut un cont, fiindca vroiam sa postez. Ati putea sa umblati la setari sa scoateti functia asta. Stiu si eu cum functioneaza un forum, multumesc.
Nu te-am acuzat pe tine ca mi-ai blocat contul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))) incarcam topicul aiurea... dar din pacate sunt blonda si nu mi-am dat seama cum sa iti vizualizez profilul ca sa ti dau un PM. |
|
|
![]()
|
|
mie imi pare rau pentru fiecare persoana cae se imbolnaveste si sufera... insa asta e , trebuie sa gasim o cale de lupta cu boala si de a o invinge! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
profilele nu se pot vedea decit de userii cu mai mult de 1000 de mesaje; sintem sub "atacul" continuu al spamerilor.stai s avad cu mail te-ai inregistrat prima data. rizzuca: pe yahoo. pe care dintre conturi vrei sa il pastrezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Functia nu poate fi scoasa; cu securitatea nu ne jucam; altfel te-ai putea trezi si tu ca vreun "prieten" incearca in disperare sa iti sparga contul prin brute force. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
ukavra |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai trebuie sa ai rabdare, e un forum nu o discutie pe mess. Persoanele de pe acest topic nu intra obligatoriu zilnic si nu sint musai online tot timpul ca poate va avea cineva probleme si tre` sa fie pe baricade sa raspunda, ca nu sint nici medici, nici hotline HPV... Ce inseamna "pwei"? Ca nu figureaza in dex. Nu ti se pare ca esti putin cam tafnoasa si asa de pomana? Eu nu mai stiu pe unde imi este creierul ACUM si crezi ca stau sa ma gandesc ce cuvant mai poate fi in DEX sau nu?! Sincer, tu ai trecut prin asta vreodata? Si da sunt logata si nu pot trimite mesaje private ca sa le zic asa.... ca daca puteam nu mai eram pe forum. Merci pt primirea extrem de reconfortanta, fix ca si colcoscopia facuta astazi la fel de reconfortanta. |
|
|
![]()
|
|
Mai ales in momentele de criza trebuie sa fii cu capul pe umeri. Sint convinsa ca nici tie nu iti pasa ca mie si altora ca mine care contribuie la bunul-mers al forumului ne creste tensiunea zilnic pentru terti; nu iti pasa de ce se intimpla cu noi cind facem chestia asta, nu?!
Dai tu doi bani pe nervii mei pusi pe moate zilnic de diversi? sa fim seriosi! De fapt te doare in cot, tu ai venit sa iti rezolvi o problema si consideri ca sintem obligati sa fim pe receptie cind vrei tu sa-ti raspundem pentru ca TU ai o problema; dar cine esti tu, fratele meu alb de ai asa pretentii? Cind vii aici, bunul-simt e OBLIGATORIU. Indiferent in ce situatie te-ai afla. Sau crezi cumbva ca esti prima sau ultima persoana care ajunge aici pentru sprijin moral? unii il primesc, altii NU. depinde de cum pun problema. Ia trezeste-te putin la realitate. Da, devin a dracului de tifnoasa cind simt lipsa celor 7 ani de-acasa! |
|
|
ukavra |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai ales in momentele de criza trebuie sa fii cu capul pe umeri. Sint convinsa ca nici tie nu iti pasa ca mie si altora ca mine care contribuie la bunul-mers al forumului ne creste tensiunea zilnic pentru terti; nu iti pasa de ce se intimpla cu noi cind facem chestia asta, nu?! Dai tu doi bani pe nervii mei pusi pe moate zilnic de diversi? sa fim seriosi! De fapt te doare in cot, tu ai venit sa iti rezolvi o problema si consideri ca sintem obligati sa fim pe receptie cind vrei tu sa-ti raspundem pentru ca TU ai o problema; dar cine esti tu, fratele meu alb de ai asa pretentii? Cind vii aici, bunul-simt e OBLIGATORIU. Indiferent in ce situatie te-ai afla. Sau crezi cumbva ca esti prima sau ultima persoana care ajunge aici pentru sprijin moral? unii il primesc, altii NU. depinde de cum pun problema. Ia trezeste-te putin la realitate. Da, devin a dracului de tifnoasa cind simt lipsa celor 7 ani de-acasa! Te-am intrebat ceva... nu de chinurile virtuale pe care le depasesti tu zilnic, AI TRECUT VREODATA PRIN ASTA??????????????? Eu zic ca nu. Eu nu sunt un tertz? Eu sunt un om ce avea nevoie de un sfat si am rugat ca persoanele ce sunt in tema sa-mi dea un reply la care mi-ai raspuns in numele lor cu o tafna ce da dovada de exact ce ai zis tu ami sus plus lipsa empatie, o sa cer sa imi dea reply pe adresa ukavra- at -yahoo.com sau chiar direct pe mss. Eu aici nu mai intru. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 05:10 AM |
|