IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Reply to this topicStart new topic
> HPV - Human Papilloma Virus - Papiloame (negi)
Fanny
post Feb 6 2008, 06:56 PM
Post #241

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Hai ca asa m-am enervat. Ce doctor e ala care-ti spune ca esti bolnava si sa cauti detalii despre boala pe internet. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Eu una i-as face reclamatie... Sper ca noul medic la care ti-ai facut programare sa-ti dea vesti bune. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 6 2008, 07:38 PM
Post #242

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Interesant cum Papanicolau a iesit bine si deja vrea sa iti faca conizatie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eventual la al doilea doctor intreaba si de problemele pe care aceasta interventie le-ar pune unor viitoare sarcini.
Mi se pare mai corect un tratament ce presupune intai modalitati mai putin "agresive" si, numai in cazul in care acestea ar fi epuizate, o interventie chirurgicala.
Multa sanatate si iti tinem pumnii!

+Quote Post
mititik
post Feb 6 2008, 07:42 PM
Post #243

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

E cel putin ciudat sa iti iasa papanicolaul bine si el sa se gandeasca la o conizatie!
Exista sanse sa ramai gravida si dupa o astfel de interventie, dar ceva mai scazute!
Refa-ti analizele la alt doctor!
Multa sanatate!

+Quote Post
roxanik
post Feb 6 2008, 08:02 PM
Post #244

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,235

Fetelor multumesc frumos pentru incurajari.Si mie mi s-a parut suspect cand mi-a zis sa caut pe net de boala.Cred ca este datoria lui de medic sa-mi dea explicatii...dar...asa este in Romania.Maine va voi spune ce mi-a zis si celelalt medic.Pupici.

+Quote Post
emmy
post Feb 6 2008, 10:55 PM
Post #245

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 3,239

buna...sunt noua p forum
sunt foarte incantata ca exista oameni deschisi care ne ajuta foarte mult prin experienta lor trista mult mai mult decat ne poate lamurii un doctor
si mie mi s-au depistat niste codiloame p interior si pe labii sunt foarte micute care nu ma dor am doar 20 d ani si nu cred inca ca poate exista asa ceva d la varsta asta...maine voi merge la doctor pt papanicolau...MI-E FOARTE FOARTE FRICA!!!!!!
nu stiu c sa cred despre prietenul meu...nu stiu c sa mai spun in conditiile astea doamne ajuta sa nu fie ceva grav pt k eu nu stiu daca rezist \
vreau si eu sa intreb am citit pana acum toate msg d p topic si nu sunt lamurita...este dureroasa interventia aceea cauterizarea? ast rsp
va multumesc

+Quote Post
Diana.
post Feb 6 2008, 11:02 PM
Post #246

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

emmy, curaj, esti foarte tinara,lasa, se va gasi o solutie, nu e musai sa fie cine stie ce.
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi!

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 7 2008, 10:23 AM
Post #247

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Cred ca majoritatea celor de pe aici au intampinat aceste probleme pe la 20 si...de ani, este cred segmentul de varsta cel mai afectat de acest virus.
Si cunosc un caz caruia efectiv i s-a inoculat de catre doctor ideea ca partenerul a calcat stramb...cai altfel citez "era imposibila infectarea" si asa au ajuns la divort. Va rog sa nu faceti greseala asta, sunt cazuri cand apar probleme dupa ani si ani, la o slabire a sistemului imunitar.
Cauterizarea se face pe o portiune relativ "insensibila", deci nu se poate vorbi de durere propriu-zisa.
Ma intreb insa cati dintre doctori si-au pus problema ca se pot dezvolta in continuare celule modificate de HPV in "interior" (endocol), mascate frumos de cauterizarea portiunii exterioare (exocol) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
emmy
post Feb 7 2008, 06:13 PM
Post #248

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 3,239

buna ...
astazi am fost la clinica din buc la analiza si astept raspunsunsul lor
Este adevarat nu putem sa dam vina total p partener nu are rost sa se ajunga la despartiri pana la urma nici ei nu aveau d unde stii atatea lucruri sau cum sa se fereasca ca si noi la randul nostru...Insa mai este adevarat ca se poate ajunge la acest virus doar d la o simpla rana cauzata d un avort sau sarcina sau chiar spalaturi vaginale(pe care unii doctori le recomanda)...
Iar in legatura cu partenerul...Asta e stiu ca nu am fost singura lui prietena si partenera se mai intampla dar nu sunt deacord cu despartirea atata timp cat partenerul t respecta si este in continuare alaturi d tine sprijinindu-te...Mai sunt unii doctori care comit indiscretia sa se intereseze indeaproape d problemele tale personale mai mult decat sa se refere strict la c ai...Nu inteleg c ii preocupa p ei atata timp cat noi le dam niste bani sa ne trateze nu sa ne judece

+Quote Post
disperata
post Feb 8 2008, 08:47 AM
Post #249

Contaminat
*

Member No.: 3,117

SALUT!
Nu credeti ca ar fi bine sa postam aici si ce a facut fiecare dupa cauterizare????
Ce tratamente de stimulare a imunitatii v-au fost recomandate de medic sau ce tratamente naturiste ati folosit?
Haideti sa vb si despre asta! Sa vb si despre perioada de dupa!
Cum rezistati psihic? Ca eu una....deja ma urc pe bec!
Hai vb cu mine! azi pot sa intru pe net si tocmai luni!
va pup!

+Quote Post
roxanik
post Feb 9 2008, 09:05 PM
Post #250

Contaminat
*

Member No.: 3,235

Buna.Am fost la cel de-al doilea medic dupa cum bine am spus...nu este vorba de nici un virus.E pur si simplu o mica rana care e posibil sa se fi facut din cauza tampoanelor.Oricum mi-a dat un tratament de 10 zile si ma mai duc la control dupa.Marti o sa aflu si raspunsul la papa.Sper sa fie bine.Fruntea sus fetelor. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

This post has been edited by roxanik: Feb 9 2008, 09:05 PM

+Quote Post

49 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 08:58 PM