![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hei, welcome back! Ma bucur pentru tine, Roxanik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O sa fie bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 10-February 08 Member No.: 3,263 ![]() |
Ciao tuturor, Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Buna eu doar ce m-am inregistrat pe acest forum dupa ce am citit cam tot ce ati scris voi. Pe mine ma intereseaza f tare acest subirct pentru ca si eu am fost diagnosticata cu HPV genotip 11 dar ce este cel mai rau este ca eu sunt insarcinata. Va dati seama cate griji imi fac si cate intrebari fara raspuns am. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 6-February 08 Member No.: 3,235 ![]() |
buna fetelor.Mi-am luat exam le papa.MI-a iesit 3.Ce inseamna asta?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Din cate stiu e situatia e incerta. Va trebui sa mai repeti odata testul.
Nu te speria insa, te va lamuri doctorul ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 13-February 08 Member No.: 3,295 ![]() |
buna fetelor,
si eu am fost diagnosticata cu HPv insa medicul mi/a trata condlioamele cu Condyline sau cam asa ceva. mi/a spus ca nu e ceva grav si nici nu mi/a recomandat sa fac o tipizare HPV sau un Papanicolau. eu inca mai am impresia ca mai am condiloame pe labiile mici, iadica vad o excrescenta cnd ma uit in oglinda, insa medicul nu le vede. chiar m/ati ingrijorat cu mesajele voastre. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Roxy, hpv-ul reprezinta mult mai mult decit condiloamele... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poaet ca ar trebui sa mergi sa te vada si alt doctor.
Sanatate multa! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 15-February 08 Member No.: 3,302 ![]() |
Fetelor. eu sunt la pamant. Am doar 19 ani, am facut dragoste neprotejat cu un baiat care are vegetatie veneriana, lucru pe care l-am aflat abia dupa actul in sine... Am fost la medic la numai 4 zile, primul set de analize mi-a iesit ok, adica nu aveam nimic in sensul asta.. Totusi, mi-a recomandat vaccinul Silgard, am facut deja prima doza.
Eu sunt foarte speriata, ma simt ca ultimul om, murdara si singura in toata chestia asta. Am dat o gramada de bani pe analize si pe vaccin si pe colposcopie... Stiu ca o sa fac asta in continuare (trebuie sa repet analizele si colposcopia). Nimeni din familie nu stie, pentru ca as simti ca intru in pamant daca ar afla. Mama ar face infarct, cel putin... Ca sa inchei cu lamentarile ieftine: Am impresia ca mi-au aparut niste excrescente mici de tot deasupra clitorisului. Nu se vad, dar eu le simt. Poate sunt doar din cauza pielii si sunt eu paranoica. De asemenea, simt clar o excrescenta mai mare pe col, pe care nu-mi amintesc s-o fi avut inainte... Repet: poate sunt eu speriata si fac din tantar armasar.. Intrebarea mea este: voi mai putea duce o viata normala daca am acest virus? Vaccinul asta sper sa merite, sa aiba vreun efect.. N-am mancat zile intregi ca sa mi-l pot face. Orice potential partener sexual va lua si el virusul? Apreciez orice raspuns... |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Draga Plastelina, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) bine ai venit a noi! Incearca in primul rind sa te linistesti, ca numai de stres suplimentar nu ai acum nevoie ...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Imi cer scuze anticipat
Pentru plastelina...banuiesc ca nu ai citit chiar tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu am raspunsuri, asta trebuia sa intrebi la medic, dar am intrebari: 1. Ce intelegi prin viata normala? 2. Cum ai depistat ceva pe col? (asta s-a mai intrebat...chiar as vrea sa stiu) P.S. Daca partenerul avea vegetatii veneriene vizibile, putea sa te protejezi (la prezervativ banuiesc ca te referi cand spui neprotejat) si...cam degeaba, se putea lua teoretic si prin atingerea zonelor pelviene. Ba am un raspuns: potentialii viitori parteneri ...pot deveni potentiali "purtatori" ai virusului, nu inseamna ca se poate manifesta neaparat. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Plastelina, daca ai deja virusul, vaccinul te va proteja impotriva altor tulpini, dar nu te va vindeca de cea pe care o ai deja. Daca iti apar condiloame, va trebui sa le cauterizezi, dupa care poti avea o viata normala, adica nu vei mai transmite virusul. Ai facut testul HPV inainte de vaccin ? Leziunile pe col nu cred ca le poti depista tu, ci doar medicul la control, deci du-te si intraba-l tot ce vrei sa stii, ca sa scapi de griji. Si sa nu-ti fie teama, forma de HPV care da condiloame e low-risk, altele sunt tulpinile care prezinta riscuri mai mari. Ai grija de tine !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:17 PM |
|