IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Reply to this topicStart new topic
> HPV - Human Papilloma Virus - Papiloame (negi)
albinuza
post May 10 2009, 11:42 AM
Post #431

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Sunt in Italia.
Go to the top of the page

+Quote Post
ZIBBA
post May 10 2009, 11:48 AM
Post #432

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

M-am uitat pe aici prin internet si am vazut ca la noi nu exista de moment (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
E posibil sa apara curand ,pentru ca e cunoscut si la noi
E posibil sa fi si aparur deja intre timp,nu stiu de cand era articolul respectiv
Ce stiu este ca da rezultate.In acest moment si luna trecuta am fost zi de zi in Ginecologie si am vazut zeci de paciente cu aceste probleme carora le-a mers super bine Aldara.

Aaaa...esti in Italia
Pai acolo sigur exista
Asa ca ar trebui sa te uiti
E posibil sa aiba alt nume comercial,dar substanta activa e Imiquimod
Si este pentru condiloame acuminate.

+Quote Post
albinuza
post May 10 2009, 11:50 AM
Post #433

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Multam fain. O sa intreb la farmacie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
crisu20
post May 26 2009, 07:20 PM
Post #434

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,576

buna, am si eu o mica intrebare, defapt o mare nelamurire!.Si eu m-am tratat de condiloame, am scapat de ele acum o zi sau 2. Am mers la ginecolog, mi-a dat tratament pe care in continuare il mai fac, dar mi-au disparut condiloamele. Trebuie stiu sa fac si papanicolau si Testul HPV, dar credeti'ma momentan n-am bani. Ce vroiam eu defapt sa stiu, este o problema de infidelitate. Eu am luat de la prietenul meu, eu nu aveam de unde sa iau, pentru ca el a fost primul. El nu a mai facut cu nimeni de un an jumate, decat cu mine, asa spune el. Suntem de un an impreuna, dar de un an jumate, doar cu mine. A facut neprotejat doar cu fosta, si vroiam sa stiu daca putea sa ia de la ea? adica putea virusul sa stea atat de mult in corpul lui fara sa se manifeste, si mie sa apara acum 2 luni condiloamele alea, sau acum o luna sa zic, nu mai tin minte. In mod sigur, pe cale sexuala a luat, asta stiu, vreau doar sa stiu daca perioada de incubatie poate sa fie atat de mare, si vreau sa stiu daca il pot crede...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cand imi spune ca nu a facut nimic cu nimeni de cand e cu mine.

+Quote Post
alexty
post May 26 2009, 10:44 PM
Post #435

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

crisu20, este foarte posibil ca virusul sa fi stat in latenta in tot acest timp. In marea majoritate a cazurilor de infectie cu HPV, acesta nici macar nu da simptome.
Uite aici un articol despre asta: http://www.elady.ro/articole/Sanatate/HPV.html

Daca el spune ca ti-a fost fidel, acesta nu este un motiv sa te indoiesti de ceea ce spune.

+Quote Post
crisu20
post May 26 2009, 11:14 PM
Post #436

Contaminat
*

da stiu...am citit...credeti'ma ca am citit absolut orice despre chestia asta, numa ca nu am stare. Nu mi-a dat niciodata semne ca ar vrea cu altcineva, dar nimeni nu mi-a spus concret ca virusul poate sa stea in corpul lui nu stiu cat timp, si sa se manifeste maine sau niciodata...in fine, o sa raman cu incertitudinea asta, nu am dovezi clare ca ar fi fost vorba de infidelitate....in orice caz, va multumesc

+Quote Post
alexty
post May 26 2009, 11:28 PM
Post #437

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Ba da, ti-am spus eu ca poate sa stea in corpul lui si sa nu se manifeste niciodata, si ti-o poate spune orice medic!

+Quote Post
crisu20
post May 27 2009, 12:57 PM
Post #438

Contaminat
*

bine atunci:)..mersi...acum sper totusi sa nu imi mai apara, am luat oricum si pastile de imunitate, m-am dat cu aciclovil, si mi i-am ars cu condyline, aaa, am si ovule tratament, 2 feluri, flagyl si tergynal, spalaturi vaginale tantum rosa, si ma mai dau si cu crema de galbenele, si mi-au trecut in 5 zile, acum mi se reface si pielea acolo. v-am zis tot tratamentul, m-am dus la o doamna ginecolog, de la policlinica privata medlife, a fost foarte dura cu mine la inceput, dar multe persoane mi-au zis ca este un ginecolog bun...sper ca nu este vreo problema ca am scris numele unguentelor si solutiilor, pe site nu?...

+Quote Post
rene77
post Jun 6 2009, 08:57 AM
Post #439

Contaminat
*

Member No.: 6,544

buna, as vrea sa va intreb daca careva dintre voi si-a facut vaccinul anti-hpv. eu am deja, si din pacate si tulpina 18 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , iar ca si cum asta nu ar fi de ajuns am avut si condiloame la intrarea in vagin. am auzit nenumerate pareri de pe forumuri, de la doctori, de prin tot felul de articole de pe net si nu mai stiu ce sa cred. mie unul din medicii care ma trateaza mi-a zis ca in caz ca am vreo tulpina high-risk, tot nu e nimic ca se poate face vaccinul si dupa pentru ca studiile au aratat ca cele infectate dar cu vaccinul facut au sanse mai mici sa dezvolte leziuni precanceroase pe col. altul mi-a zis ca e bine sa-l fac dar doar pentru celelalte tulpini de care vaccinul protejeaza. sa nu mai vorbesc ca unul imi spune ca sistemul imun nu il trateaza ca raman cu el toata viata, deci il transmit fiecarui partener, altu ca posibil in 2 ani ca corpul meu sa il elimine. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) .
daca sunteti careva care aveti hpv si v-ati facut vaccinul, pls post!!!

+Quote Post
andra25
post Jul 16 2009, 12:43 PM
Post #440

Contaminat
*

Member No.: 6,839

eu am descoperit de curand ca am niste papiloame am fost la doctor le am tratat, momentan e ok dar intrebarea e urmatoarea: ce fac cu sotul meu, ce analize sau teste trebuiesc facute pentru a vedea dc si el are sau dc are cum se trateaza? la femei stiu destul de bine cam ce tre facut, dar in cazu barbatilor habar n am cu ce sa incep. multumesc

+Quote Post

49 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 10:44 PM