IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Reply to this topicStart new topic
> HPV - Human Papilloma Virus - Papiloame (negi)
Diana.
post Aug 25 2009, 03:27 PM
Post #451

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Salut, Geanigi! Bine ai venit! Multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geanigi
post Aug 25 2009, 03:29 PM
Post #452

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,047

..si inca ceva..prietenul meu nu are hpv. a facut analizele si e curat. se pare ca eu il mai demult.. dar nu s-a manifestat.

+Quote Post
Roza
post Aug 27 2009, 07:33 AM
Post #453

Contaminat
*

Member No.: 7,036

unde si-a facut analizele? A fost la un dermatolog?

+Quote Post
geanigi
post Aug 27 2009, 07:39 PM
Post #454

Contaminat
*

Member No.: 7,047

a fost la dermato si la institutul de virusologie...

+Quote Post
Roza
post Aug 28 2009, 09:00 AM
Post #455

Contaminat
*

Member No.: 7,036

multumesc frumos...of of of fetele mele...ma ustura dupa solutia aia Condyline asa de taaaaare...azi am terminat primele trei zile. M-a ajutat partenerul sa aplic, de fapt el a aplicat de la inceput (scumpul meu baiat, sufletelul meu)...abia astept sa treaca, ma simt prost, ma simt altfel si parca e ceva diferit. Oricum, nu va mai fi la fel de acum incolo, dar ma gandesc mereu ca ma va afecta mereu, cel putin in ceea ce priveste viata sexuala.

aaaaa.....si inca nu mi-e clar, dupa ce aplici solutia condiloamele alea cad sau ce fac?...ca la unul asa ntare a ars ca a ajuns la carne vie....inca nu imi este foarte clar. Saptamana viitoare merg la medic si am cateva intrebari sa ii pun.

o zi buna in continuare si multa sanatate cititorilor eLady.ro.

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 28 2009, 10:15 AM
Post #456

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Roza, dupa solutie, negii se vor topi practic. Si va ramane cicatrice. Ca sa mai atenuezi durerea, poti aplica un unguent calmant pe locul ars, insa nu mai stiu cum se numeste unguentul. Intreaba doctorul.

+Quote Post
Danutzz
post Oct 22 2009, 11:16 PM
Post #457

Contaminat
*

Member No.: 7,341

HELP!! Acesta e primul meu post pe forumul vostru... din pacate si la noi (la mine si la prietena mea) a aparut aceeasi problema -- HPV (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Inca nu am aflat exact ce tulpini purtam dar urmeaza cat mai curand posibil sa aflam iar prima mea intrebare ar fi destinata persoanelor aflate in Timisoara: unde se poate face tipologia HPV in Timisoara?

A doua intrebare ar fi despre ce trebuie facut pentru prietena mea in momentul in care deja au devenit vizibile condiloamele. Eu le ard cam la 2 luni la un dermatolog de aproape un an si ceva si ele inca se incapataneaza sa creasca dar la ea abia acum se manifesta vizibil (sau acum am observat noi... oricum e unu singur iesit deci nu cred ca a aparut de mult timp pentru ca ar fi trebuit sa fie mai multi).
Ea urmeaza sa faca testul papanicolau si as dori sa aflu ce alte teste mai trebuie facute in acest stadiu (in afara de tipologie).

In asteptarea unui raspuns va urez numai de bine si multa sanatate,

Danutzz

+Quote Post
Diana.
post Oct 25 2009, 01:17 PM
Post #458

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Teoretic HPV ul se depisteaza si prin analizele epiteliului prelevate la testul Papanicolau. Unde se face pap ar trebuie sa stie si cine face si depistarea pentru HPV in Timisoara.

+Quote Post
stelutamonica
post Oct 29 2009, 03:20 PM
Post #459

Contaminat
*

Member No.: 6,956

QUOTE(soricel @ Aug 8 2009, 10:50 PM) *
multumesc bookaholic. mi-am mai revenit un pic.
sincer, am dat si peste o doctora mai rece, care desi m-a vazut ca eram speriata, nu mi-a explicat mare lucru, pentru ca am cerut doar colposcopie, iar bani de consultatie nu am mai avut. o sa ma duc cu raportul medical la o alta doctora sapt viitoare.
mi-a recomandat direct ERAD, spunand ca ovulele nu au niciun efect si ca trebuie sa eliminam cauza facand ERAD si gata!
mi-a mai dat de facut genotiparea si PAP, cat despre condiloame nu mi-a zis ce ar trebui sa fac.
deocamdata la mine aldara si-a facut efectul doar pe cele din exterior si nu in totalitate, iar in vagin mai am inca 3.

Salutare soricel,
Am citit mesajele tale si am vrut sa intru pe forum sa iti povestesc si prin ce trec eu.Am o rana pe col de la prima nastere din ianuarie 2003.In octombrie2007(pana sa nasc a doua oara) am repetat PAP-ul si a iesti frotiu II.L-am repetat in mai anul acesta si surpriza:ASCUS(celule modificate anormal).Am plecat direct la Bucuresti unde am facut colposcopia si testarea HPV.Au iesit tulpinile 16 si 45, doua dintre cele mai "rele" tulpini.Decizia:ERAD de urgenta.Si iata-ma pe 21.08.09 in sala de operatii.Avand imunitatea mica m-am vindecat mai greu.Pe 22.10 am fost la control si medicul a spus ca "ochiometric" sunt 99% vindecata(ma refer la operatie).Rezultatul la biopsie a fost displazie col CIN II.
Intre timp am citit cam tot ce se putea despre HPV.Am consultat si un nutritionist si tin in momentul de fata un regim draconic:nimic prajit, fara sare, fara zahar sau miere,fara dulciuri, fara muraturi,fara carne, fara grasimi, fara lactate, oua(doar de prepelita).Am voie ceaiuri cat de multe dar nu orice fel.
Am mai aflat ca aceasta displazie de col netratata in maxim 10 ani duce la cancer.Si chiar daca este tratata, in timp poate recidiva.Am citit pe net aceste lucruri.
Deci chiar daca tratam ramanem cu sansa de a recidiva.Trebuie in primul rand regim alimentar, psihicul bun(recunosc ca eu nu sunt o fire tare)si imunitatea ridicata.
Daca vrei sa afli mai multe, poti sa ma intrebi.Ma bucur sa fiu alaturi de cele care trec prin asta pentru ca stiu ce inseamna si cat e de greu.
Doamne-ajuta!

+Quote Post
Bia
post Oct 29 2009, 03:50 PM
Post #460

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Bine ai venit Stelutamonica si multa sanatate!

+Quote Post

49 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:29 PM