IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> HPV - Human Papilloma Virus - Papiloame (negi)
vick2laura
post Jun 19 2007, 03:29 PM
Post #91

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Buzau
Member No.: 1,826

Multam mult, Xela! Am mai prins curaj! Eu am tot amanat interventia de frica, acum sper sa scap mai repede de ea! Sper sa am vesti bune, oricum nu stiu cand voi face aceasta electroexcizie, imi mai doresc un copils inainte, daca vrea si Dumnezeu... Pupici si, inca o data, multumesc mult pt raspuns!
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jun 19 2007, 03:30 PM
Post #92

Musafir

vick2laura, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
si xela... welcome back! nu cred ca ma insel, nu ai mai scris de mult pe aici!

+Quote Post
vick2laura
post Jun 19 2007, 03:33 PM
Post #93

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Buzau
Member No.: 1,826

QUOTE(fortelady @ Jun 19 2007, 03:30 PM) *
vick2laura, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
si xela... welcome back! nu cred ca ma insel, nu ai mai scris de mult pe aici!

multumesc pt urare! ma bucur ca am gasit niste prieteni printre voi!

+Quote Post
Xela
post Jun 19 2007, 03:34 PM
Post #94

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 145

fortelady - multumim.
Intr-adevar am lipsit de pe site cateva luni...poate si pentru ca am vrut sa ma mai gandesc la HPV, poate am fost prea obosita dupa lucru sa mai am chef sa navighez.
Acum sunt in concediu...si m-am gandit sa vad ce s-a mai intamplat...
O sa intru mai des acum....pentru ca, din pacate, am observat ca numarul persoanelor infectate a crescut alarmant.

Cum am mai spus deja...vreau sa ofer informatii persoanelor care au nevoie...fiindca eu nu am avut sansa asta cativa ani si am trait efectiv in bezna nestiind ce port de fapt cu mine.

Oricum ma bucur de vaccinul profilactic aparut pe piata, si de faptul ca am auzit ca cel putin in bucuresti s-a facut gratis in cateva scoli....O sa il folosesc si eu la copii mei...cand o sa ii am:D

Toate cele bune tuturor...I'm back:)

+Quote Post
fortelady
post Jun 19 2007, 03:36 PM
Post #95

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va asteptam si pe la alte sectiuni!

+Quote Post
ani_ellla
post Jun 19 2007, 11:26 PM
Post #96

Contaminat
*

Member No.: 1,828

Sa va spun si povestea mea...poate asa mi se mai ia din greutatea ce ma apasa de azi dimineata cand m-am dus la un control ginecologic.De ce?Pentru ca de cateva luni ma supara o scurgere uracioasa pe care incercam sa o ignor din lipsa de timp si din banuiala ca ar putea fi o candida.Asa ca m-am postat la medicul meu ginecolog (la care am mai fost aproximativ acum un an pentru a-mi prescrie pilule contraceptive pe atunci fiind sanataoasa tun...)Sa revin la problema ce ma framanta...am 30 de ani am 2copii si cum ziceam de ceva timp "mici" probleme care azi s-au dovedit a fi destul de mari.Dupa controlul ginecologic doamna doctor mi-a zis cu mici ezitari ca am o infectie cu virusul papiloma si o mica leziune pe colul uterin; mi-a prelevat o lama si m-a chemat maine sa iau rezultatul analizelor si bineinteles si a testului Papanicolau.De ore bune stau si citesc pe internet si sunt siderata de ce am putut afla despre acest HPV.Sunt casatorita,am o relatie stabila de ani buni de zile,si deodata BOOM un HPV cu transmitere sexuala,netratabil.
Nelamurirea mea este:acest virus l-am putut contacta acum cativa ani si a stat in stare latenta sau are o perioada scurta de incubatie de la contactare si se manivesta la cateva saptamani -luni?
Oricum maine merg sa-mi iau rezultatul analizelor si revin ...
Va pup si va multumesc ca existati!

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Jun 20 2007, 08:21 AM
Post #97

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Xela, multumesc de raspuns, intre timp am aflat ca se face si aici tipajul HPV (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Xela
post Jun 20 2007, 01:57 PM
Post #98

Tratabil
**

ani-ella

Din cate stiu eu perioada de incubatie este de circa 7-8 luni.

Da...este posibil sa ai acest virus in organism de mult timp, iar acum din cauza unei caderi a sistemului imunitar (stres, oboseala, operatie, etc) sa fi izbucnit (ca rana, condiloame, etc).

Exista femei care traiesc toata viata cu acest virus in ele si nici macar nu stiu de el....fiindca nu se manifesta la toata lumea...Plus ca nu iese la un test normal de lama sau examenele obisnuite pe care le facem....Si clar ca pana acum cativa ani nici doctori nu prea stiau prea multe chestii despre aceasta boala si nu trimiteau pacientele la acest tip de analiza.
Am observat ca doar de vreo 2-3 ani (cel putin in cercul meu de prietene) cand le observa o rana pe col le trimit si la test de HPV.

Cum spuneam...sunt o gramada de femei care nu au nici un fel de simptome si astfel poate nu ajung niciodata sa isi faca testul...totul depinde de cat de puternic e organismul.

Sincera sa fiu: cunosc multe cazuri deja de femei casatorite de ani de zile, un singur partener, la care le-a izbucnit din senin virusul, unele dupa un chiuretaj, altele in timpul sarcinii sau dupa, etc...

Bafta...sa fie negativ.

+Quote Post
ani_ellla
post Jun 20 2007, 03:56 PM
Post #99

Contaminat
*

Member No.: 1,828

Multumesc din suflet Xela...m-am linistit!
Am fost azi dupa rezultat... se pare ca e doar o gardnerella...nici pomeneala de HPV,dar asa sunt eu nu am rabadare intru in panica si caut solutii cat se poate de repede. Imagineza-ti ca sunt mamica a 2 fetitze,nascute natural si daca eram purtatoare de virus dinainte de casatorie era de rau...se transmite si la fat prin nastere naturala... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Multa sanatate si va pup! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Xela
post Jun 20 2007, 04:02 PM
Post #100

Tratabil
**

Bravo ani-ella....super
Ma bucur ca nu e hpv...
Gardnerella se tratateaza.

Toate cele bune tie si fetitzelor tale.

+Quote Post

49 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 08:49 PM