![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 17-February 06 Member No.: 229 ![]() |
Caut un fotograf bun pt nunta mea ce va avea loc pe 2 iulie anul acesta :)
Daca cunoasteti pe cineva va rog sa-mi spuneti!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Caut un fotograf bun pt nunta mea ce va avea loc pe 2 iulie anul acesta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Daca cunoasteti pe cineva va rog sa-mi spuneti!! Mda....matusa mea sau varul meu....sau....mai am un numar de telefon al unui tip la care voiam sa apelez in cazul in care matusa mea nu putea veni (am vazut niste albume ale tipului si mi s-au parut super).In ce loc va avea nunta? |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Caut un fotograf bun pt nunta mea ce va avea loc pe 2 iulie anul acesta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Daca cunoasteti pe cineva va rog sa-mi spuneti!! daca ai fi pe undeva aproape de Brasov, as veni cu placere ??? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 46 Joined: 12-February 10 Member No.: 7,976 ![]() |
Ma ajutati si pe mine, azi mi-am postat povestioara si nu o gasesc, sunt noua pe aici si asi avea nevoie de putin ajutor...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Alina, ne zapacesti!
Ce legatura are fotograful cu ce ai trimis tu CA ARTICOL PENTRU SITE? Of, Doamne! Nici macar nu ai rabdare sa te mai uiti unde ai postat de tispe ori acelasi lucru, o tii pe-a ta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 1-February 12 Member No.: 10,956 ![]() |
Caut un fotograf bun pt nunta mea ce va avea loc pe 2 iulie anul acesta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca cunoasteti pe cineva va rog sa-mi spuneti!! Pai poti sa incerci auto-prmovare, site-ul meu il gasesti cautand pe google ! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 5 Joined: 18-July 12 Member No.: 11,326 ![]() |
Nu stiu ce sa zic de fotograf dar uitati aici cateva exemple de fotografii superbe de la nuna: Fotografii nunti
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 16-August 12 From: Bucuresti Member No.: 11,379 ![]() |
Buna
daca este cineva interesat de fotograf bun sa caute pe google alexandra si bogdan dinca. nu vreau sa fac reclama sau ceva de genul insa fotografii mai frumoase ca alea nu am vazut. sora mea a facut cateva dupa nunta pentru ca nu era multumita de cei pe care-i contactasera pentru asta. au iesit super fotografiile, sunt genul de foto spontane, artistice, ce sa mai, excelente. mai stiu pe cineva cosmin marincea daca va intereseaza, de asemenea sa cautati pe net. preturile la primii, mie mi se par cam mari, insa merita! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 20-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,524 ![]() |
Eu l-am avut pe george ionita ca fotograf la nunta, au iesit foarte dragute pozele
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 4-March 13 Member No.: 11,690 ![]() |
Caut un fotograf bun pt nunta mea ce va avea loc pe 2 iulie anul acesta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca cunoasteti pe cineva va rog sa-mi spuneti!! de ce nu incerci sa ceri niste oferte de la fotografii cu bloggeri , asa poti intra mai intai pe blog vezi pozele cum sunt si abea dupa il contactezi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 01:24 PM |
|