![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fotografii cu bloggeri ? Poate fotografi cu blog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 4-April 13 Member No.: 11,752 ![]() |
Salutare dragi miresici! Ma numesc Andreea Simion si doresc sa ma specializez in fotografia de nunta. Ce-i drept, pentru a face asta trebuie sa incep de undeva.
Ofer serviciile mele foto complet gratuit (eventual chiar pentru o sedinta inainte sau dupa nunta, cum doriti), pentru ca as dori sa incep sa-mi fac un portofoliu. Daca sunteti dragute sa ma ajutati, aici aveti cateva fotografii facute de mine ca sa va faceti o idee http://www.facebook.com/media/set/?set=a.5...0675&type=3 . Mentionez ca sunt din Bucuresti. Va pup si va doresc mult succes! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna, Andreea! Te rog frumos sa mai citesti o data regulamentul forumului. Multumim.
PS: Imi place foarte mult fata cu turban albastru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si spune si tu ca esti prietena cu Oana si Andrei, da? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 14-May 15 Member No.: 12,852 ![]() |
Nunta este un moment unic in viata si trebuie sa fie special. Amintirile sunt tot ceea ce mai ramane in urma unei zile pline de emotii, de drumuri de colo-colo. Cum poti surprinde un astfel de moment decat prin fotografii de nunta senzationale? Un album foto iti garanteaza faptul ca nu vei uita nici o secunda din ziua in care ai decis sa iti unesti destinul de persoana care iti este acum alaturi.
Aici intervin eu. Tot ce imi doresc este sa imi permiti sa captez trairile voastre din acea zi, clipele ce nu se vor mai intoarce dar care pot fi imortalizate prin obiectivul aparatului foto. Consider ca am in mana arma care poate opri trecerea timpului: aparatul foto! Tu si sotul/sotia sunteti centrul atentiei mele din acea zi minunata! Vreau ca totul sa iasa bine si, mai mult decat orice, ma pun in locul vostru. Ma gandesc mereu cum mi-ar placea mie sa arate albumul meu foto, cum as vrea sa iasa fotografiile de nunta. Ma folosesc de cadru, fie ca nunta este in Bucuresti, fie ca este in alt oras… Daca stii cum sa privesti viata, lumea… gasesti un cadru ideal pentru a surprinde cele mai frumoase fotografii de nunta! Vizitati site-ul: Fotograf pentru Nunta Fotograf Nunta Emanuel Zainea Intrarea Filioara, Nr. 2 Bucuresti, Bucuresti 010605 Romania Telephone: +40 765 175 929 |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 01:21 PM |
|