![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu sper sa fie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , fetele dupa forum s-au mai luat dupa recomandarile ei si au fost multumite.
Pana la urma ea zice si de bine si de rau de toti deci nu vad ce ar castiga. Sa nu uiti sa bifezi 'remember me' cand te loghezi, eu inca mai pot citi si free trial-ul de 2 zile a inceput duminica dimineata. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
un singur produs am si eu care e cotat de Paula cu f bine , (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) sheer city block spf 25 ,clinique. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
iar ma apuca in seara asta curatenia la cosmetice (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mersi mult bebe,sunt oficial infestata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 7-February 09 From: Bucuresti, Romania Member No.: 5,826 ![]() |
A incercat cineva microdermoabraziunea...sub forma de crema de la no7? Ma tenta dar am vazut ca are parafinum liquidum....fara sa stiu ca si al meu Boreade 12 are...eh...sper sa fie totul okay, cred ca nu e chiar asa de rau ingredientul asta...sper...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
Jo spunea ca are Boots No7 Total Renewal Micro-Dermabrasion Exfoliator si ca este incantata de eficienta lui.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu stiu de ce e lumea asa speriata de mineral oil. Paraffinum liquidum este tot mineral oil. Poti sa citesti cate ceva aici http://thebeautybrains.com/2006/11/28/the-...ral-oil-part-1/.
Intr-adevar, eu am o mostra de microdermoabraziune d-asta. Cred ca o am de vreo 2-3 luni deja si vreau sa zic ca inca am mai mult de jumate. Si chiar il folosesc. Nu stiu cum naiba nu se termina. Si are 25ml tubuletul. Asa, despre rezultate. Nu te astepta sa ai o piele wow dupa ce il folosesti. Toate produsele astea de microdermoabraziune pentru folosire acasa au efecte foarte slabe. N-o sa ai niciodata acelasi rezultat cu cel al unei microdermoabraziuni facute la un cabinet. Eu il folosesc cam odata la 2-3 zile, curata celulele moarte si porii destul de ok si lasa pielea fina. Eu sunt multumita de el (ca doar deh, n-am dat nici un ban pe el). Oricum, am impresia ca e vreo 30 de lei cel normal asa ca la pretul asta e o calitate foarte ok zic eu, mai ales ca si tine foarte mult. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Paraffinum liquidum e banalul ulei de parafina .
Intra in componenta tuturor cremelor. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar am vazut foarte multa lume sarind ca arsa cand aude de el. Si nu-mi dau seama de ce, ca nu prea e nici un motiv.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 7-February 09 From: Bucuresti, Romania Member No.: 5,826 ![]() |
Tare minunat ar fi sa dea macar ceva rezultate...eu in principiu nu m-as stresa de uleiul mineral daca nu as fi citit (sursa: Korres):
Mineral oil and its derivatives (paraffin and other petrochemicals) are the synthetic products of chemically processed petroleum. They usually amount to 10% of a cosmetic product and are widely used for their low cost, high stability and ease of integration into any formula. When used in cosmetics, they block the pores and inhibit the natural functions of the skin. In Korres natural products they have been replaced by vegetable oils of excellent quality and compatibility with the skin. Deci cam asta ar fi!...Imi dau seama ca nu face o piele minunata dar macar ceva rezultate daca are bine ar fi.. Azi m-am trezit cu fata lucioasa....ghici de la ce? De la Boreade 12...cu parafina.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De-aia ma stresez! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am avut kitul de microdermabraziune de la Roc, am cumparat si crema separat de vreo 3 ori dar ce sa zic..rezultate sunt asupra aspectului si texturii pielii in general, dar nu spectaculoase. Acum sunt foarte curioasa de kitul lui Deedee de la dr. Brandt. Tine-ne la curent pretty please! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Thalassa, ai citit link-ul pe care ti l-am dat eu? Aia zic ca FIX firmele astea care promoveaza cu atata ardoare produsele naturiste denigreaza uleiul mineral (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te-ai trezit cu fata lucioasa pentru ca probabil ai tenul gras (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uite aici cam ce nivel de comedogenitate/iritatie are uleiul mineral: http://www.zerozits.com/Articles/acnedetect.htm#inglist ZERO (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:42 PM |
|