![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Nu-mi place sa gatesc.Si urasc sa car sacosele de la cumparaturi cu mina pina acasa....problema ca stau prea aproape de supermarket si taximetristii nu vor sa ma duca, cica sint prea aproape. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Nu imi place sa aspir si nici sa spal la mana (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
nu-mi place sa sterg praful, sa spal geamurile, sa calc pantaloni barbatesti la dunga (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , am aceeasi problema cu dulapul meu de haine...sa ma lase lumea-n pace! ca degeaba le-as aseza la fiecare 3 zile tot haos va fi p'acolo, si daca nu-i convine sa-mi faca un dressing! terminat!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Nici mie nu-mi place sa spal rufe la mana si nici sa car sacose (aceeasi situatie, stau aproape de supermarket...)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu-mi place sa spal vase, sa sterg praful, sa matur sau sa dau cu mopul. Nici ordine in haine nu-mi place sa fac.
Pe mine sacosele nu ma deranjeaza. Pierd ceva calorii carandu-le de la piata acasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Trebuie sa spal geamurile si sa spal perdelele (6m/3m).
Se ofera cineva voluntar? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Perdelele bagate la masina, la programul de perdele, iar geamurile spalate cu solutie de tea-tree oil, mai mult de 5 minute nu-ti ia de geam (ambele parti).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am vrut sa scriu "calc" si am scris "spal" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Multumesc de sfat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo,dar daca o scoti imediat cand se opreste masina,si o agati repede,nu mai e necesar sa o calci (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ba da, pentru ca este din voal din ala nenorocit care ramane botit (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si nu o pot lasa asa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:21 AM |
|