![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ti-l spal eu daca-mi speli tu geamurile si-mi calci perdelele (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Iti spal geamurile. La perdele nu ma bag, am zis deja ca io le agat ude (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Atunci nici eu nu-ti spal cuptorul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai that's not fair! Tu un lucru, io un lucru. Si plus de asta aragazul e unu' da' geamurile is mai multe nu? Ce fel de intelegere vrei tu ah?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si cate ochiuri are aragazul tau? Numai unul? Cine vorbeste de corectitudine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nici mie nu-mi place sa spal aragazul, cateodata il spal o data la 2 luni da' pun folie pe el. Nu vreti sa stiti cum arata inainte sa-l spal si cat timp imi ia pana il spal, da' tot nu reuseste sa ma conviga sa-l spal mai repede din cauza ca nu-mi place. Cuptorul il spala al meu sot.
Geamuri imi place sa spal trebuia sa-mi placa si mie ceva. Si nu-mi place sa spal parchetul I hate this job. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mie imi place si sa spal aragazul. de fapt, acasa la maica-mea, numa eu ma ocupam de treaba asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mie nu imi place sa dau cu aspiratorul, sa perii covorul si nici sa spal geamuri nu ma prea incanta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mie imi place si sa spal aragazul. de fapt, acasa la maica-mea, numa eu ma ocupam de treaba asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie nu imi place sa dau cu aspiratorul, sa perii covorul si nici sa spal geamuri nu ma prea incanta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sigur nu esti sora mea? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 16-May 06 Member No.: 329 ![]() |
Sa spal geamurile, sa ma trezesc devreme, sa agatz perdelele. Si ar mai fi.......
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:54 AM |
|