![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
vaaaaiii...unde i-a tinut saraca pe toti 9???? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Pai sunt asa rare aceste momente incat ii fotografiez.
Cand era piciul mic situatia era alta, Jolie chiar il iubea..acum il bate mai mereu. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 39 Joined: 7-October 07 Member No.: 2,371 ![]() |
Doamne! Ce frumuseti de animalute am vazut aici. Mi-au dat lacrimile. Spuneti ce vreti.. dar eu cand vad animalute si copii, imi dau lacrimile de mult ce-mi plac.Stiti ce mustruluita sunt pentru asta. Smotocesc si pisicii aceia rapanosi de prin tomberoane. Iar cand e vb de copii nu mai zic... am luat paduchi de la un tiganus. Cand intru in casa, baietii mei ma intreaba: "te-ai jucat cumva cu vreun animal rapanos.. vreun tiganus ..ceva..sa stim daca te bagam direct la dezinfectat" Am sa pun si eu poze cu pisica mea.
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pisiceii mei strānşi unul īn altul, că de, a venit toamna !
(IMG:http://i127.photobucket.com/albums/p136/camaromaria/EU%20SI%20PISILE/treicraiiubiti.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Absolut SUPERBE! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
Pisiceii mei strānşi unul īn altul, că de, a venit toamna ! (IMG:http://i127.photobucket.com/albums/p136/camaromaria/EU%20SI%20PISILE/treicraiiubiti.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) frumoase rău māţele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) să-ţi trăiască (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Contraste, cum te descurci cu 3? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i127.photobucket.com/albums/p136/camaromaria/EU%20SI%20PISILE/3iubiti-1.jpg)
jolie, geoo, andria, Meg v-au impresionat, nu? Sunt bune şi frumoase. Mă īnţeleg cu ele minunat prin cuvinte omeneşti, alteori ... mai fac şi eu miau, aşa īn joacă. Mde, am īnvăţat limbi străine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Să vă zic un secret: greu este la pupat şi scărpinat, că am numai două braţe, şi vor toate odată uneori! (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Mi-e groază să mă gāndesc că mă poate părăsi vreuna... Am trecut prin ceasuri negre cu Cipi... Eu pe acestea le iubesc şi le vreau, nu altele! This post has been edited by contraste: Oct 8 2007, 06:08 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:36 PM |
|