![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La cati caini comunitari sunt si ce trafic infernal este si pe trotuare si pe strada, te astepti sa vezi pisici in lesa? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Saracu Blue mi s-a infipt in spinare prima data cand l-am scos afara si de frica si de galagie (trafic, voci, sirene si alte cele). Chit ca era pui, dar vedea pericole peste tot. Am remarcat-o si pe Nina, dar am zis sa nu comentez de ea la topicul de animalute. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va prezint si eu fetele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lucky (IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC003361.jpg) Lola (IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01008-2-1.jpg) This post has been edited by amailhik: Feb 13 2009, 11:00 PM |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nina e o finutza am mai zis eu pe undeva, se vede din poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
poze cu lady bonie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ? Azi am stat si m am uitat la video cu animalute cred ca vreo ora , am innebunit fratilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e terapie curata. edit later: super tare poza cu sticla de bere si catelul, ce tacticos sta el la masa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by LostWhispers: Feb 13 2009, 11:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hahaha, cum le-ai surprins! Din foto inteleg ca una e razboinica si una cuminte, asa-i? Cum se impaca?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
amailhik, sa-ti traiasca fetele!
Maat, parca am mai vazut pozele astea cu Ara mica si cu maica-sa. Dar zau ca nu-mi sarise in ochi inimioara de pe nas, care-i du-re-re! Nina mai iese cu Maui, la lesa intotdeauna, altfel o pierde de musteriu la primul copac care le iese in cale. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De obicei ies numai in curtea interioara si prin gradinile proprietarului, nu pe strada. A zis Mr.kalua ca Maui cantarea cel putin juma de kil mai mult cand au venit in casa, toata blana de pe burta fiind plina de zapada. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa-i! Catelusa e foarte cuminte doar ca latra mereu cand e cineva pe palier sau la lift. Pisica nu e razboinica, e salbatica, nu prea sta s-o pupi s-o mangai, nu stiu ce sa mai fac cu ea. Si culmea n-a batut-o si n-o bate nimeni. Se impaca foarte bine, se joaca, se alearga. Osa stau zilele astea prin preajma lor sa le fac un filmulet sa vedeti cum spala pisica catelul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Il linge pe cap, pe gat pe urechi...
Mersi, Kalua! Si tie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by amailhik: Feb 13 2009, 11:08 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca le-am mai pus. Am dat peste in intimplare, uitasem ca le am. Si am ramas uimita de cit s-a schimbat...
Kari, ii place sa se zbenguie in zapada? Care e povestea Lolei, amailhik ? Sa-ti traiasca fetele! |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi, Maat! Si tie. Am povestit eu dar cred ca nu am povestit unde trebuia. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Am postat la Ordonanta de Urgenta, pentru ca daca nu aveam vecini cu caini agresivi, nu stiu daca mai aveam acum caine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Din cauza unui astfel de caine am si eu o catelusa acasa. Prin 2003 am gasit in fata blocului un caine, corcitura cu lup candian, muscat foarte tare de o ureche. Ne-am dus cu el la doctor, l-am tratat, l-am facut bine si am hotarat sa o adoptam. Veterinarul a zis ca daca mai statea cateva zile facea septicemie si murea. Cand urca scarile, mama s-a gandit ca trebuie sa o cheme Lola pentru ca e neagra ca o dansatoare din America de Sud. "Agresorul" fusese cainele tiganilor de la parter, un pitbull care a umblat ani intregi pe strada fara botnita si fara lesa. Cand ieseam eu cu ea afara trebuia s-o tin in brate daca era javra aia p-afara. Dupa vreo doi trei ani a prins-o in scara blocului si iar a muscat-o. De cap. Eu nu eram acasa, era cu mama care a chemat politia si le a zis ca daca nu dispare o omoara cu mana ei. Nush ce au facut dar a disparut... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Draga de ea! Lola e o norocoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca tot m-am apucat, hai sa va zic si povestea pisicii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Anul trecut la o luna doua dupa ce a murit Jessy, am gasit o pe zgubilitica asta. Ma intorceam intr-o seara de la serviciu si, in drum spre casa am auzit o pisica miorlaind. M-am dus dupa ea cu gandul ca macar sa-i dau ceva de mancare, ca fusesem si la cumparaturi. Cand am vazut de unde venea miorlaitul... Era un ghemotoc tigrat pe o taraba de ziare. I-am dat sa pape, m-am jucat putin cu ea si am sunat-o pe mama. I-am zis sa vina sa ma ia din statie ca am multe plase si nu pot sa le car singura. Si uite asa, avem acum si pisica si catel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:43 PM |
|