![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Suflet mare ce ai! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seman cu mama. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va zic si eu ceva: fiica-mea tot striga azi prin casa "Maui! Maui! Unde-i Maui?". Eu eram la bucatarie, vine si la mine si ma-ntreaba daca am vazut pisica, ii zic ca nu, la care ea imi sopteste la ureche ca se face numai c-o cauta ca sa-i dea sentimentul ca se ascunde bine, "ca sa-i creasca increderea in sine, mama". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scot capul din bucatarie si vad matza ascunsa dupa perdea, dar numai pe jumatatea cu capul. Si se uita ea la noi prin perdea si credea ca n-o vedem... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce ti-i cu selfesteemu` asta ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce misto povestea cu strutzo-pisica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amailhik, cred ca fetele tale se inteleg atat de bine pentru ca au parte de stapane cu suflet mare. |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va mai povestesc ceva de fetele mele. De cand avem pisici, nu mai avem flori pentru ca cealalta la manca, asta de acum le scoate pamantul.
Ah, si cea mai tare faza cu Lola. Avea prostul obicei de a sta sub masuta televizorului. Cum se ridica ea mereu si fuge la usa sa latre cand aude vreun zgomot, intr-o zi s-a ridicat cu tot cu televizor. La asta ne am gandit noi cand am ajuns acasa si am vazut televizorul cu fundu' n sus. Ecranul crapat si nici macar nu avea un an (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bineinteles reactii din partea "iubitorilor de animale": "fi-v-ar javra, o bateam, o aruncam in strada". N-a batut-o nimeni, am luat alt televzior, am pus reviste sub masuta sa nu mai aiba loc si cu asta basta... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
super-idee! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Va vine sa credeti ca timp de 3 ani nu mi-am dat seama ca motanul meu poate sa sughite? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) L-am surprins azi in timp ce ne uitam la pasarele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Di, pupa nasucul ala frumos din partea mea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
noi am alergat astazi, ce mai concurs in toata regula: la start: (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/15022009284.jpg) pe parcurs (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/15022009280.jpg) eu ajung prima! (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/15022009290.jpg) un caine victorios cu umbra lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/15022009308.jpg) au participat la concurs: bambi, un pechinez: daisy, si un york: dipsy |
|
|
![]()
|
|
Doamne, cit ii de dulce, minca-o-ar mama!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bambi (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif)
Si cea mai frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 11:18 PM |
|