![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am avut niste prieteni la noi intr-o zi, cu un copilas de 14 luni. Si il lingea Sunny pe gura de numa' iar cel mic casca gura si radea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Au fost mortali. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Sa-ti traiasca franciuzoaica! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
La multi ani si numai clipe frumoase impreuna!
Ce joaca ar mai incinge Kitta mea cu ea, e innebunita dupa astia mici, mai putin pechinezi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Multumim de urari dragutelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Bleky ce-ai mai impodobit-o pe Bambi! La multi ani si din partea mea, cu ceva intarziere (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Imi place si catelusa Marthei. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dandu-se bine pe langa flori
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Maui/IMG_1516.jpg) ca sa le poata mirosi oleaca (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Maui/IMG_1519.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Se vede ca e o domnisoara!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stii care e mai floare: Maui sau lalelele. Superbe pozele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Vai cat e de draguta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce scumpa e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Parca spui ca vorbeste florilor...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:04 AM |
|