IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

114 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > »   
Closed TopicStart new topic
> Video si poze, poze, poze... ! Cu animalute!, Fotografii si videouri cu prietenii nostri necuvantatori
kary_pink
post Mar 25 2009, 03:30 PM
Post #1101

Musafir

Vai Jo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E mortal!

Martha ce imagine frumoasa si emotionanta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Blecky ce mandra e fata ta de isprava (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 25 2009, 04:16 PM
Post #1102

Musafir

Criminal, Jo! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-am mai vazut matza tunsa.

Bambina ta, blekytza, e durere, ce fata multumita de victorioasa are!

+Quote Post
happyCat
post Mar 25 2009, 05:16 PM
Post #1103

Musafir

OMG!! Jo, arata atat de haios motanul! N-am mai vazut pisica tunsa asa dar ii sta tare bine! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Si soacra mea are o pisica cu parul lung, e tare batrana saraca si are noduri in blana peste tot, arata jalnic. Pisicile astea cu blana lunga sunt superbe, insa cand mai imbatranesc si nu se mai pot ingriji devine o problema.

Edit: vecina mea, cea care mi-a zis de salmonella nu are animale acum, dar a avut mai multe pisici de-a lungul timpului. Acum are grija de ai mei cand sutem plecati.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 05:28 PM
Post #1104

Musafir

Happy eu as evita sa'mi las pisicile cu o persoana care considera ca aceste animalute sunt infestate... Singurele animale care pot avea salmonella si o pot transmite se spune ca sunt reptilele. Si pot transmite numai daca intri in contact cu fecalele lor...

+Quote Post
happyCat
post Mar 25 2009, 05:50 PM
Post #1105

Musafir

Neah! E de treaba tanti, pe bune ca e femeie cu suflet, dar are ea ideile ei si vorbeste muuuuult, cand ma duc pe la ea o ora nu scap.

+Quote Post
Jo
post Mar 25 2009, 06:45 PM
Post #1106

Musafir

Eu am lucrat ceva timp la un spital veterinar. Si mereu veneau oameni cu felinele la tuns. Pe vremea aia al meu era mic, era usor sa-l tin cu forta la periat. Si mereu ii blamam pe cei care le tundeau, si aveam impresia ca orice pisica poate fi periata si ingrijita corespunzator, doar sa vrei. Ei, dupa ce a mai crescut al meu (are 6,5kg acum) si a inceput sa ma dovedeasca, si eu sa nu mai reusesc sa-l tin la periat, mi-am dat seama ca pisica poate fi pieptanata doar daca vrea ea, nu tu.

+Quote Post
Diana.
post Mar 25 2009, 08:05 PM
Post #1107

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am crezut ca e un catel... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 25 2009, 08:10 PM
Post #1108

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Arata intr-un mare fel.
Intrebare intrebacioasa: l-ati anesteziat inainte? Imi imaginez ca daca la pieptanat face ca toate cele, la tuns se transforma in bestie.

+Quote Post
Jo
post Mar 25 2009, 09:09 PM
Post #1109

Musafir

I-am facut (ma rog, doctorul) o doza mica de tranchilizant cat sa nu fuga de pe masa. L-a ametit un pic, n-a stat el foarte cuminte, dar era ceva mai blegut + ca era speriat + ca-l tineam si eu si mr., dar ne-am descurcat.
Maat, sa stii ca atunci cand am iesit de la tuns, era o tanti cu o pisa in brate. Si i-am admirat noi pisa, si ea ne zice "Vai, da` si dumneavoastra ce catel frumos aveti"; si noi "e pisca (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ". Adevarul e ca motanul nostru era de vreo 2 ori cat pisica ei.

+Quote Post
happyCat
post Mar 26 2009, 01:06 PM
Post #1110

Musafir

Jo, ce i-ai dat sa manance ''catelului'' sa ajunga la 6.5kg? Eu as vrea si ai mei sa fie mai grasi si mai mari dar s-au oprit din crescut
la 4.5-5kg.

+Quote Post

114 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 04:45 AM