![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
mersi, forte (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) si urati-ne succes ca ne ducem la injectii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca si minunea noastra:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/DSC01771.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Kalua, mi-au dat lacrimile! Doamne, cat e de frumoasa! Cred ca Nina e in extaz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiica-mea-i in culmea fericirii, va puteti inchipui.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
ptiu, ce frumoasa e, kalua! sa fie sanatoasa si zglobie (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
las ca se ma linisteste ea dupa ce ajunge sa cunoasca toata casa si s-o,,stapaneasca". o sa vezi ca, in curand, isi va cere drepturile de dragalit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
cand era bebe, Blue al meu isi facuse obicei sa se suie dupa noi, pe canapea... la bibilit. Un sfert de ora dimineata si unul seara trebuia sa le acordam exclusiv mangaierii lui. In rest, joaca si somn cat cuprinde. acum s-a lenevit. asteapta sa venim noi la el... si noi mergem, ca deh, ne-a dresat bine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
toate pisicutele de aici sunt superbe!si fiul meu isi doreste nespus una,dar avem deja caine si nu prea cred ca mai facem fata...dar nu se stie niciodata,cu vointa unui pici de 6ani e greu sa te pui...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ce scumpa e pisica ta,kalua!
fanny am vazut ca ai mai pus poze cu febletea mea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
haha, e un lenes in marea majoritate a timpului. intervalul orar in care se agita si "vorbeste" muuult e 0-3 a.m. Il imprumut oricui e dornic sa palavrageasca cu el in intervalul amintit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Contraste, super ideea! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu, eu, eu!!! Ai lista lunga de asteptare? Cand ma programezi? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:52 PM |
|