![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Multumesc.
Eu m-am amuzat de cum se răsfaţă mâţul Arinelei si de cuţu lui A. Sunt super haioşi. Să va trăiască. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ce rasfatataaa ! E tare scumpa !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
merci Phili si Fanny, da e mortal cateodata.
Azi dimi m-am suparat pe el (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , mi-a ros castile si mi-a baut cafeaua ramasa de aeara...hmm, de fapt cred ca a baut intai cafeaua si apoi...a dat cofeina peste el si l-a apucat rosul...sper sa nu i se faca rau... E maestru la sarituri in inaltime, cat e el de mic. Arinela, a ta e artista ce sa mai (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) contraste sunt mortale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
aaa, daca ar fi fost sa imi iau un catel, ca al tau ar fi fost... (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Am cedat insa "dragostei dintai", adica pisicilor... (IMG:style_emoticons/default/love.gif) desi cu cainele as iesi mai des la plimbare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pana una-alta raman cu (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) a mea. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaa, ce cafengiu e asta al tau. iar te-a lasat fara cafea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sunt dragute toate animalutele voastre, fetelor, sa va traiasca si sa va bucurati de ele. in cazul meu,cateii rule. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) aaa, imi vine sa ti-l smotocesc prin poza. This post has been edited by pescarush: Feb 9 2008, 09:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
da, si nici nu pot sa ma supar pe el...ca eu is cafengioaica, si vrea si el ce beau eu, cu castile n-am inteles ce a avut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
lasa ca-l smotocesti cand vii la mine, nici nu mai e mult (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) da, adevarul e ca mi-am dorit mereu un pufuletz d-asta sa stea mereu la mangaiat!! eu cu pisicile aveam mai demult asa o chestie de repingere, habar n-am de ce, apoi am inceput sa le admir din multe puncte de vedere, dar vorba ta, dragostea d-intai sunt cateii. Lasa, pesca, maine poimaine punem poze de "familie", adicatelea si cu al tau! atunci sa vezi fun!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
aaa, al tau e bichonel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am un caniche. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna Diana, da, e bichon.
Eu am impresia ca seamana f. mult rasele, canishe cu bichon (cei din urma sunt mai mititei si cica li se increteste parul cand ajung pe la 7 ani). Te rog sa-mi dai un semn daca ai primit mesajul meu pe PM ca mie nu-mi apare la "sent" (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
AM primit o sa iti raspund cit d erepede pot ca sint mai multe de spus; seamna foarte mult, doar ca canicheul are picioarele mai lungi si mai subtirele; si e si mai zapacit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:51 AM |
|