![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Meg,mersi,sa stii ca a meritat...acum e un catel curajos,care latra cand i se pare lui ceva suspect...face si tampenii,da` i se permite,ca e la curte,are spatiu pt nebuneli..
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce frumosi catei aveti, sa va traiasca!
Pety e un luptator, dragul de el, se bagqa de seama, insa pun pariu ca atunci cind te vede, e prapad de dragoaste chioara si amor ghebos! Pescaaa, Sunny e caniche? Daca da, ai incurcat-o! argint viu, lipiciosi nevoie mare, zgaibe, ce bai, dar zgaibe pe care iti vine sa le jumulesti toaaaaaata ziua! ... isr mi s-a facut dor de cateii mei! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Iti dai seama Maàt,doar d-aia ii zic ubitu`! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Sar`na,sa traiasca si ai vostri! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, e bichon poo (bichon frise crossed cu poodle). Dar e o zgaiba mica, are o energie in ea! Si e rapida ca sageata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg, multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Empty, sa ne mai pui poze cu pety, seamana cu primul meu catel, numitul azorica, pe care l-am considerat "fratele meu"- ca tot sint eu bitchy! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... si tu pesca, sunny parca-i boni-bon a mea cind era mititica... O vreau pe bonitaaa mea! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
E mortala Sunny, abia astept s-o vad in persoana (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Si Pety are o privire asa de blanda! Di, parca-mi vine sa-ti zic sa-ti iei si tu unul mititel la servici, sa nu mai plangi asa de dor. Banuiesc ca nu se poate, ca ai prea multa treaba (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, acum inteleg dorul asta. Ma trezesc si eu la servici, gandindu-ma la ea, si zambind singura, cand imi amintesc ce prostii face. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
3A, mai sunt 3 saptamani si o cunosti si "live". (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Vai, ce frumosi sunt cainii astia!! Eu mor dupa caini, sunt animalele mele preferate! Imi doresc si eu f m un caine, dar astept momentul in care voi sta la casa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Sa va bucurati de cainii vostri, ca-s tare frumosi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Maàt,promit cand m-oi duce acasa sa-l supun pe `ubitu` meu Pety la o sedinta foto sa-l vedeti cum arata cand se desfasoara,zici ca e turbat...cand era mai mic si stateam la masa,si nu`l baga nimeni in seama latra ca prostovanu` sa-l bage si pe el cineva in seama...nu era obisnuit sa i se mai dea si cu ignoru`...radeam de nu mai puteam...
Eu toti cainii pe care i-am avut cu numele de Azor,au murit de tineri,asa ca am renuntat sa-i mai numesc asa... Mai am si un pisic nebun,Pisu il cheama,deobicei nu ne prea omoram sa le botezam nu-stu-cum...a investit taica-meo in el bani grei...ca ne-a aruncat`o cineva in curte cand d-abia i se deschisesera ochii,tata s-a ocupat mai ales de el...ii dadea cu seringa pe gat...ii lua nu-stu-ce mancaruri speciale pt junori...era urat si prapadit,murdar,slab...si acu` e ditamai animalu`...tre` sa-l vedeti...aaaa,si ai mei credeau ca e fata-pisica...m-am tot contrazis cu ei...la inceput i-au pus numele de Albinuta,apoi a venit o vecina priceputa in ale sexelor animaliere si a dat verdict final:ca e pisic!:)))) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Vreau si eu cutu, si o Sunny si un Pety! Si eu astept sa ne facem casa si imi iau doi!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:23 AM |
|