![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A venit Mr. kalua si m-a dat la o parte sa vada modelele cand a auzit ca-i vorba de mate. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) POza lui preferata din astea ultimele e...binenteles Jasper dormind. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu m-as baga in toate, mor de dragul lor! Matzi are aluri de duamna. Papusica, Ciprian si Michisor - scumpi ca intotdeauna, nici nu-mi vine sa cred ca au varsta pe care o au. Iar Frumoasa e frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Happy, " copiii" tai... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
happy,ce rasa is minunatiile tale?
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rasa se numeste British Shorthair Blue. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) intr-adevar sunt copiii mei. E foarte fain cu ei pe langa casa, sunt niste animale de companie minunate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Frumoase ca deobicei, printesele voastra! Sa va bucurati de ele!
Si fi-miu face la fel, vine mereu sa vada pozele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) I-am facut si eu cateva poze lui tunsulache. Dupa cum o sa vedeti eu inca n-am renuntat la plapuma, si pentru ca i-a fost frig puiutului, l-am culcat pe plapumioara (IMG:http://i256.photobucket.com/albums/hh187/aaa2002/tuns_1.jpg) Aici se vede nitel mai bine cat e de tuns, dar o sa-i creasca intr-o luna parul (IMG:http://i256.photobucket.com/albums/hh187/aaa2002/tuns_2.jpg) Si aici sa stiti ca nu-l certam, era mort de somn, si motaia precum copiii aia mici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i256.photobucket.com/albums/hh187/aaa2002/tuns_3.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
de cate ori intru aici mi se strange inima
eu n-am cu ce ma lauda (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 3a si pesca aveti catelusi la fel? sa va traiasca. ce rasa sint? 3a in ultima poza e bestial. are o mutrita de parca-i cel mai oropsit ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...e tar edulce happy, love at first sight cu pisicutele tale si-am cautat cu google sa citesc despre ele si-am dat de poze. trebuie sa vedeti 2. desi nu-s ai mei trebuie sa vi-i arata. sint mortali (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/shortcu.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/17.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, chiar ca-i mortala ultima poza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, si noi am facut la fel, am cautat pe internet poze cu rasa asta pentru ca nu stiam prea multe despre ea. Interesant ca ei cand au fost mici au fost dungati, dar cand au crescut le-au disparut dungile, au ramas asa, simplu, gri-albastrui.
Ultima poza e suuuuper! 3A, ce curatel e catelusul tau, ii faci baita? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Happy, Jasper e..... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) mortal, ce mai incoa si incolo.
3A, ce tare l-ai tuns pe cutu tau! A fost cuminte la tuns? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Kalua, nu ti se pare ca ar mai fi cazul sa-i faci niste poze pufuletului tau? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Eu astept...poate, poate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Sunt apropiati ca rasa, a ei o sa fie nitel mai inaltuta, si are boticul mai ascutit ( e bichon-poodle parca, va lamureste ea mai bine). Al meu e bichon pur.
Cleo, mie mi-au placut mereu animalele, dar stand la bloc nu ma induram...pana la urma am cedat la insistentele copilului. Daca si tu ai o slabiciune pentru animalute s-ar putea sa te convinga copchilul mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sunt mortali pisicutii din poze! Eh, cu tunsul e poveste intreaga, ca l-am dus la SPA, asa se numeste aici...Nu stiu daca se foloseste termenul si in Ro, dar la oameni e un fel de salon cu masaje si alte smecherii. Ca pe mine m-a pufnit rasul: iete ma, eu nu ma duc la spa, dar catelul merge. Si l-am dus dimi, l-am luat seara. Ei fac mai multi catei o data si au o masa speciala inalta pentru tuns. Cica nu trebuie sa se simta comfortabil si atunci stau cuminti la tuns (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Probabil ca le mai face pauza si se mai joc intre ei. ORicum era vesel cand l-a luat fi-miu. Faza distractiva a fost ca a trebuit sa-l care in brate, ca-i era zgarda prea larga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pierduse par prea mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Arinela sa stii ca nu-i fac baie prea des, cam o data pe luna, dar acum era intr-adevar dupa baita ca era noroiat de afara. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
3A, mai cunosc pe cineva ca tine ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu imi fac singura manichiura/pedichiura, dar pe Matzi am dus-o sa-i taie gherutzele (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .
Nici nu cred ca e indicat sa ii faci baita mai des, mie asa mi-au spus la pisi, nu mai des de o data pe luna (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:15 PM |
|