![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
3A, e mortal catelusul tau tuns asa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iar in ultima poza este incredibil de scump.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
This post has been edited by sweet_girl: May 10 2008, 01:02 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... eu cind e Boni tunsa ii zic ca e "sobolica". Mi-i dor de canichelul meu! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Partea buna cu caniche-ii si bichonii e ca NU miros a catel si NU lasa par deloc. Insa cind ii tunzi, de fac "jumatati" de catel... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa as vrea si eu un catel, nu mai zic ce tare m as atasa de el cred ca de asta mi e frica sa nu sufar iar daca il pierd (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
sunt adorabile animalutele voastre, nici nu se compara casa cu un animal in ea, asa parca e goala chiar daca locuiesc oameni in ea. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, asa e cum a spus 3A, catelusa mea e bichon poo (bichon frise crossed cu poodle), creste ceva mai inaltuta (are picioare mai lungi, de manechin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si are culoare crem, iar boticul este mai ascutit.
3A, acum ne odihnim in asteptarea lui "Romeo" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dupa ce am mancat un pic cam multa fajitas. Lost,a sa e, casa cu un animalut e muuuult mai vesela decat fara. n-as fi crezut ca voi ajunge sa spun si sa inteleg lucrul asta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Gata, Pesca! Acum plecam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dragelor, am mutat discutiile despre spalarea mieunatoarelor la Igiena pisicii ca sa nu poluam topicul cu pozici. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Şedinţă foto cu Cipi meu.
undefined undefined (IMG:http://i127.photobucket.com/albums/p136/camaromaria/EU%20SI%20PISILE/AranjamentcuCip1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Happy, cum ii deosebesti?
Contraste, fain nume pentru un matz.."Ciprian" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Contraste... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce mai mediteaza Ciprian... sa mai fac frumos la poza sau sa ma culc? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deschidele şi pe celelate două poze, care aşa au vrut ele să apară, deşi am urmat aceiaşi paşi ca pentru cea vizibilă direct.
Aici era īn perioada de odihnit ochii după flashuri! Da, īl cheamă Ciprian, dar pe scurt Cipi, Cipilică, Cipsicone, Cipicao, etc.... Īmi place tare acest nume, aşa că īl poartă un motan! P.S. Sunt peste 20 de poziţii, nu vreau să vă plictisesc... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:02 AM |
|