![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Cleo. Acum sta singurica Sunny si e chiar cuminte(mama e in Montreal de 2 saptamani, sta pana vinerea viitoare, apoi vine inapoi). Pe mine ma ajuta si vecina, vine s-o scoata afara o data, pe la ora 12.
Sa stii ca multi le fac paper training la puppies, le pun un pad (arata ca niste diapers prin Pet Store) langa usa si acolo se descurca. Le lasa mancare si apa in bol, si gata. Sau, altii, ii baga in cusca (eu n-am avut sufletul) pana vin acasa. Ce sa-ti urez? Sa dea Domnul sa va gasiti membrul perfect pentru familie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 1 2008, 03:43 AM |
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele,
Iată o poză cu cei trei miai ai mei: (IMG:http://i60.photobucket.com/albums/h6/contraste/florianimale/3piseiffrumoasa.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Ce aliniati stau cei trei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si cat sunt de chipesi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Unul mai frumos ca celalalt ! |
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
arinela draga mea, ei sunt sufletele mele!
Mulţumesc de trecere şi semn. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Pisi a mea cred ca a inceput sa faca yoga.... si eu nu m-am prins inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i270.photobucket.com/albums/jj84/miruna_09/Matzi%20rasfatata/Imag003.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ce alintata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, ce dulcica e pisi a ta, Arinela! Seamana cu o pisica care locuieste la noi pe straduta, dar nu o vad sa iasa nicodata afara din casa, sta doar la geam, asa, pe post de decoratie. E frumusica foc.
|
|
|
![]()
|
|
Happy...multumim frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Pai si a mea e pe post de decoratiune, ca doar stam la bloc... le mai ofera cate un spectacol vecinilor, ca sta pe zidul balconului in figuri asemanatoare celei din poza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar am vazut eu si pozele tale... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
doamne ce ti l-as pupaci pe Giony (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt innebunita dupa pisoi, in special negri! E o frumusete de matulet! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! iar o Sunny imi iau in secunda doi dupa ce ne mutam la casa! E hotarat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi spuneti si mie va rog pana la ce varsta isi pastreaza culoarea albastra la ochisori puiutii de pisica?eu am citit pe net ca pana la 3 sapt,dar al meu are deja 7 sapt aproape si are tot albastri ochisorii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:02 PM |
|