IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

114 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
> Video si poze, poze, poze... ! Cu animalute!, Fotografii si videouri cu prietenii nostri necuvantatori
Ice_qween
post Jun 10 2008, 07:37 PM
Post #421

Musafir

multumesc,il smotocesc din principiu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu ma pot abtine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar il pup si pt tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
contraste
post Jun 11 2008, 06:00 AM
Post #422

Musafir

Ice qween,Superb sufletelul!!!!

Dragele mele,

Toti trei muschetari ai mei intr-o poza, sunt inscrisi intr-un concurs.
Pentru ca aici nu vreau sa public adresa ca sa nu fiu trecuta la spam, va rog frumos care vreti, care puteti, care iubiti sufleteii-pisiceii, sa ma contactati pe privat.

Acolo la concurs, se voteaza zilnic, de la un calculator odata pe zi, asa cum poti citi in regulament sub poza lor.
Si tot acolo spune ca sa ne anuntam prietenii prin comunicarea linkului.
De aceea va rog frumos sa ma contactati care vreti sa imi sprijiniti pisicile, pe mesaj privat.

Iti multumim,
Mariana, Michi, Cipi si Papusa

+Quote Post
Lilisor
post Jun 11 2008, 08:14 AM
Post #423

Musafir

Si eu as vrea sa-ti sustin "muschetarii" absolut superbi, doar ca inca nu am PM-ul activat, poate isi face mila Maat de mine si imi trimite cumva link-ul.
Toate animalutele de aici sunt super dragalase (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , ca ma uit la ele si imi vine sa le dragalesc prin monitor! Sa le purtati de grija sanatoase, sa nu aveti probleme cu ele!

+Quote Post
contraste
post Jun 11 2008, 08:51 AM
Post #424

Musafir

spam!

This post has been edited by Maàt: Jun 13 2008, 09:37 AM

+Quote Post
Meg
post Jun 11 2008, 03:28 PM
Post #425

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Ice_q .. am mai vazut pozele astea pe'un site (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sa-ti traiasca

+Quote Post
Ice_qween
post Jun 11 2008, 09:39 PM
Post #426

Musafir

mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 12 2008, 10:28 PM
Post #427

Musafir

Maui cu prietenul ei din seara asta, Diddl
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_8261.jpg)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_8263.jpg)

+Quote Post
Fanny
post Jun 12 2008, 10:47 PM
Post #428

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

'Tiii are breloc cu jucarie! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu tare sunt curioasa cum se comporta pisicutele voastra in viata de zi cu zi. Maui pare o cumintica in poze, dar sunt sigura ca e jucausa foc si foarte lipicioasa. Tare as vrea sa vad un filmulet cu ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Intre paranteze fie spus, intr-o zi libera am de gand sa editez un filmulet cu Blue cand era bebe de 6 saptamani. Eu ma topesc toata cand il revad... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2008, 11:45 PM
Post #429

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

CONTRASTE,
Pentru ca ai incercat sa treci peste capul moderatorilor - TI S-A SPUS ANUL TRECUT de CATRE DOI MODERATORI CA NU E VOIE cind ai inceput sa trimiti PM uri LA TOT FORUMUL sa ceri voturi SI AI DERANJAT O MULTIME DE FETE! - si asta s-a intimplat pe 1 AUGUST 2007, ADICA ACUM NICI 11 LUNI! - si m-ai ignorat si pe mine, ca ti-am spus si eu tot atunci- contul tau a fost sters.
Ti-ai pierdut dreptul de a fi membru pentru jumate de kil de mincare de pisici!
Da` tu ce impresie ai, ca mozii sint pe post de momiie, ca noi sintem niste proaste si ca tu ai tratament special? Te inseli!
Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sa-ti fie rusine!

------------
Sa-ti reamintesc: nota din punctul 32 din regulamentul forumului TI SE DATOREAZA IN EXCLUSIVITATE:

32. Atentie, mesajele publicitare catre resurse legale sau ilegale sint sterse!
Deasemeni, reclamele de tip "invata cum sa te imbogatesti peste noapte".
Stim ca se abuzeaza de acest gen de mesaje; membrii care abuzeaza vor fi sanctionati sau contul va fi sters.
Userii creati special pentru postare de mesaje publicitare sau pentru lobby for fi sanctionati; sanctiunea merge de pina la blocarea contului definitiv.
Nota: In aceasta categorie (lobby) intra si incercarea de folosire a membrilor forumului eLady.ro pentru manipularea de concursuri care nu au nici o legatura cu eLady.ro si actiuni de genul:
- postat linkuri catre concursuri si cereri de votare
- trimisul de PM-uri cu cereri de votare
- postat ID-uri de messenger pentru furnizarea de linkuri de votare
- orice alta metoda care este folosita pentru "colectarea" abuziva de voturi

+Quote Post
kalua
post Jun 13 2008, 09:31 AM
Post #430

Musafir

Ha! Maui, numai azi dimineata: a facut pe poney-ul prin casa, a "citit" ziarul (da paginile si apoi se ascunde sub o foaie de ziar. Robert citeste intotdeauna ziarul dupa ce a dus copilul la autobuz). Inafara de asta vrea intotdeauna si ea la scoala, trage niste miorlaituri la usa de la intrare dupa ce pleaca Nina la scoala... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Apoi se duce repede la geamul care da in fata, se uita cum se suie ei in masina si pleaca.

+Quote Post

114 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:14 AM