![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 13-June 08 Member No.: 4,065 ![]() |
Din cate am observat eu, majoritatea aveti pisici acasa, sunt superbe toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am un "catel" in varsta de 10 ani si care cantareste de 40 kg.Va las pe voi sa va dati cu parerea.Il cheama Athos.
(IMG:http://i47.servimg.com/u/f47/12/57/47/90/p1010710.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hai sa-mi dau cu parerea : e un alintat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
bine ai venit. stai linistitta ca Athos nu-i singurel printre pisicute. Ice e mortal pisoiul tau (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Daca-ti dispare poti sa vii sa-l cauti la mine. Macar ca-l imprumut vreo 2-3 saptamani. da? (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) ? da? Hai, nu fi egoista (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cristina, e un scump, se vede ca n-are griji. Ne dai si-o poza cu el treaz?
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce scumpa e poza cu taticul si piscu negru
athos e un rasfatat , si eu vreau poze cu el treaz sa va zic ceva: azi am fost in piata, mai sa nu mi iau un papagal nimfa asa de dulci sunt, stateam si ma uitam fara sa clipesc, in schimb la perusi rasa ce am avut dar a murit , poate ziceti ca s nebuna, dar cand vad unul care seamna cu al meu imi dau lacrimile , au trecut 7 luni dar tot mai am sechele. |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo...pe care din ei vrei sa ti-l imprumut?ala mare e cam periculos,nu cred ca ai vrea sa te risti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ice nu cred c-as fi in pericol nici cu Giony senior dar eu la junior (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) as atenta. Este pur si simplu o nebunie.
|
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mersi.Pe cel mare il cheama Aby si este f salbatic cu strainii.Zgarie si musca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .Doar daca esti pe teritoriul lui este bland (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) parca va povesteam aici de birmanezul lui frate-meu. numai ca nu latra. locul preferat ? pe usa. te trezeai cu el pe cap cand ti-era lumea mai draga. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cand l-a cumparat era cat o palma si urca in pat langa mine si se rezema asa frant de oboseala de nasul (!) meu incepea sa toarca frrrr frrrr si adormea asa, sprijit de nasul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gioni ca "fecior" in armineste? Mai,ce nume are.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e frumos, sa-ti traiasca.
Eu mai vreau poze cu dl. ATHOS, se poate? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau sa-l vad pe Athos si in alte ipostaze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am pozat-o si eu pe Sunny, dormind, cu celularul, ca aparatul era sus si s-ar fi trezit daca urcam dupa el. (IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/Sunny_sleep.jpg) This post has been edited by pescarush: Jun 22 2008, 01:23 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:08 PM |
|