IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

114 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > »   
Closed TopicStart new topic
> Video si poze, poze, poze... ! Cu animalute!, Fotografii si videouri cu prietenii nostri necuvantatori
happyCat
post Jul 4 2008, 12:05 PM
Post #501

Musafir

Maui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) e o frumusete! Cum sta ea acolo in punga.

Si ai mei se baga in tot ce exista: pungi, poseta mea, cutii de carton. Cutiile de carton sunt ceva foarte 'confortabil' pentru ei, nu stiu de ce. Se baga in ele acolo si torc intr-una ca un motor.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 4 2008, 12:14 PM
Post #502

Musafir

Noi nici nu mai spunem ca toarce, ci ca a dat drumul la motor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu mai stiu cand, parca saptamana asta, lasasem niste rochii de-ale fiica-mii pe fabrica de calcat, Maui a tras una jos si s-a ascuns repede, dar numai pe jumate, sub ea. Si statea acolo, torcand. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi dimineata imi schimbam geanta, cea de ieri fiind pe un scaun, cea de azi avand-o in mana. Maui s-a pus pe geanta de pe scaun si tot capul ii era in asta in care puneam lucrurile.

+Quote Post
Alinice
post Jul 4 2008, 02:07 PM
Post #503

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Maui are niste ochi superbi . Si Sasha obisnuia sa intre prin sacose , dar acum prefera sa -si faca siesta pe lada din balcon.
Gioni e dragalas foc.Asa rau imi pare ca nu am poze cu Sasha pui...era o mica minune pufoasa!

+Quote Post
arinela
post Jul 4 2008, 04:42 PM
Post #504

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

Maui e o scumpa, ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Ba nu, gresesc... pe masura ce trece timpul e tot mai atragatoare.
Giony e o dulceata si el...si a crescut mult.
In schimb zapacita mea, vinerea trecuta mi-a prins un liliac si mi l-a adus langa pat.... dar il omorase...
Azi, in schimb, a dus altul, mult mai mare si nu era mort cand i-am auzit harjonindu-se si am crezut ca moooor pana am scapat de el.
P. S. liliecii ii prinde de pe balcon...iar eu stau la etajul 3 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 4 2008, 07:03 PM
Post #505

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Arinela, (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Naspa surprize!

Nu inteleg cum sunt pisoii vostri atat de vioi. De cand a venit caldura, Blue s-a transformat intr-o blanita de decor.
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/IMG_1223.jpg)

+Quote Post
kalua
post Jul 4 2008, 07:12 PM
Post #506

Musafir

Doamne, Doamne, ce scumpete tolanita!

Pai Maui sta mai mult in casa peste zi cat e cald (balconul e la sud), dar de activa tot e activa.

+Quote Post
Cleo
post Jul 4 2008, 07:38 PM
Post #507

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Maui are o mutrita de alintata dar cuminte, iar in sacosa parca spune "hai, faceti ce vreti cu mine"

Gioni in cutie e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

blanita lui Fanny o fi pisica polara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ice_qween
post Jul 4 2008, 09:11 PM
Post #508

Musafir

Doamne,cred ca as face infart sa imi aduca o uratanie din aia de liliac in casa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .Credeam ca numai al lui maica-mea vaneaza cu succes la geam (et 2) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .De doua ori a prins cate un porumbel,din fericire eram acasa si i-am scapat pe saracutii.Al doilea a avut o rana micuta si l-am dat cu unguent si apoi i-am dat drumul.Casa a fost plina de pene in schimb de ambele ori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Mai groaznic a fost cand intr-o zi am tras patul sa matur si sub el am gasit o vrabie moarta (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) asa m-am speriat,saracuta...cred ca era de vreo 2 zile acolo,nu stiam ce miroase :|

+Quote Post
kalua
post Jul 4 2008, 09:31 PM
Post #509

Musafir

Si eu cred c-as innebuni daca mi-ar aduce animale in casa. A mea n-a prins nimic pana acum.

+Quote Post
Fanny
post Jul 4 2008, 10:15 PM
Post #510

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lenesul meu a prins o albina si cateva muste. Se joaca cu ele pana-si dau obstescul sfarsit dupa care le vegheaza cumintel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand vede vreo bazaila iese imediat din amorteala. Probabil e energic atunci pentru ca avem plase la geamuri si prinde rar o intalnire cu vietati zburatoare.

+Quote Post

114 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 07:22 AM