![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa, ce scumpa e Maui. Ii dau un pupic fix pe nasuc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu tot ii pup pe ai mei, desi daca ma gandesc prin cate isi baga nasul pe afara...
Lui Maxx mi-a venit sa ii dau bataie ieri, dupa ce a prins iara o vrabiuta si n-am reusit sa i-o smulg din dinti, ca mai era inca vie, saraca. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si noi, toti 3, o pupam pe asta mica. Ce sa mai spun de fiica-mea, manca ieri inghetata, i-a dat lui Maui sa linga lingurita si apoi a mancat mai departe. Dar ea, fiica-mea, a avut parte de primul french kiss la 2 luni, de la un caine de-a soacra-mii, i-o fi intrat chestiile astea in sange. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ce faina faza cu lingurita!!
Pe mine nu ma deranjeaza sa ma linga pe degete, dar pe fata...no way, nici pisica nici caine nici nimic. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Ce poze superbe si ce anumalutze minunate aveti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si cate intamplari haioase cu ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Sunt topita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
|
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce motan frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) in prima statea asa de cald?ca si Giony al meu la fel face ,ca un catelus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce motan frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) in prima statea asa de cald?ca si Giony al meu la fel face ,ca un catelus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E fetita, Ice qween, nu vezi ce cocheta e? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si ai mei pe caldura scot limba ca niste catei si se baga la umbra, cu blanoaia de pe ei, nu ma mir. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ce felina, domne!
Imi vine sa bag mana prin monitor sa o trag de limba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:23 AM |
|