IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

114 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Closed TopicStart new topic
> Video si poze, poze, poze... ! Cu animalute!, Fotografii si videouri cu prietenii nostri necuvantatori
3A
post Jul 11 2008, 04:06 AM
Post #551

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Maat, ce veste grozava! Sa dea Domnul sa intre in familia voastra si sa va bucurati de ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
E frumoasa foc! Mie im place si Saba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si poodle tau e simpatic foc, Ava. Cum il cheama?

l.e. Sorry, din greseala am postat de doua ori...
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 11 2008, 05:48 AM
Post #552

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sar`na Amelie! cupilu` tau ce face?

Ava, cum il cheama pe canichelul tau? a mea e bejuluie si o cheama Boni.... Iubesc caniche-ii de mor!
Saptamina viitoare ma duc obligatoriu sa o aduc pe boni la craiova ca ma imbolnavesc....

+Quote Post
Fanny
post Jul 11 2008, 08:17 AM
Post #553

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ce scumpa e Heruta! Mor dupa fata ei inocenta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 11 2008, 12:06 PM
Post #554

Fondator eLady.ro

Saru mina, fetele.... mi-i groaza insa, pentru ca boxerii femele ajung si la 30 de kile de ciine... si ma apuca groaza.... ii frumusica foc, pare-se ca are si pedigree ( (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu stiu la ce mi-o folosi...) pe de-o parte sint incintata, pe de alta mi-i groaza.... nu am mai avut asa ciine mare in casa iar barbata-miu mi-o copt-o,,,,

Aici e la 6 zile de la nastere
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/aiamica.jpg)

si aici doarme...
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/nani.jpg)

+Quote Post
pescarush
post Jul 11 2008, 01:22 PM
Post #555

Musafir

Maat, sa va traiasca, sa va bucurati de ea! Si multa sanatate si la Boni. Sper sa fie bine.
Si noi ne gandisem la boxer, mie imi plac mult, dar m-am razgandit eu, ca e totusi prea mare si greu de manevrat. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (mai ales ca eu sunt si la primul caine).
Ava, nu vad pozele de aici, sunt la job, astept sa ajung acasa, sa-ti vad poodle-ul. Eu am un bichon poo. Sunt niste scumpi, si au o energie!!!
Azi noapte a fost furtuna la noi, si dimineata am gasit-o pe Sunny bagata dupa noptiera mea (intre noptiera si perete). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 11 2008, 01:23 PM
Post #556

Fondator eLady.ro

I-a fost frica, tu, mititica de ea...

+Quote Post
pescarush
post Jul 11 2008, 01:31 PM
Post #557

Musafir

Da, stiu ca de frica s-a ascuns acolo, altfel doarme pe o perna de-a mea, de decor, pusa pe jos (special pentru ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A fost asa dulce dimineata, cand s-a grabit sa iasa afara, sa-si faca treaba si i-am deschis usa. Ploua asa tare (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) , si-a scos doar capul si a intrat imediat inapoi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De nevoie tot a iesit pana la urma.

This post has been edited by pescarush: Jul 11 2008, 01:33 PM

+Quote Post
Altheea
post Jul 11 2008, 01:33 PM
Post #558

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Maat, Hera ( Ira) imi place mult, imi aduce aminte de catelusa pitbull a unui prieten, tot asa o chema..in greaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si era o iubareata! E frumoasa foc boxerita, si mie imi plac boxerii mult de tot iar asta mica e o scumpa!
Ava, frumos catelusul tau si tu din cat se vede in ultima poza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jul 11 2008, 01:37 PM
Post #559

Musafir

A, ca mi-am amintit si eu. Da, si mie Hera imi place. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 11 2008, 04:37 PM
Post #560

Fondator eLady.ro

Atunci .... cred ca asa o sa ii ramina numele, desi cica numele din "acte" e Ara Tasha...

+Quote Post

114 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:08 AM