![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Maat, ce veste grozava! Sa dea Domnul sa intre in familia voastra si sa va bucurati de ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
E frumoasa foc! Mie im place si Saba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si poodle tau e simpatic foc, Ava. Cum il cheama? l.e. Sorry, din greseala am postat de doua ori... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sar`na Amelie! cupilu` tau ce face?
Ava, cum il cheama pe canichelul tau? a mea e bejuluie si o cheama Boni.... Iubesc caniche-ii de mor! Saptamina viitoare ma duc obligatoriu sa o aduc pe boni la craiova ca ma imbolnavesc.... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru mina, fetele.... mi-i groaza insa, pentru ca boxerii femele ajung si la 30 de kile de ciine... si ma apuca groaza.... ii frumusica foc, pare-se ca are si pedigree ( (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu stiu la ce mi-o folosi...) pe de-o parte sint incintata, pe de alta mi-i groaza.... nu am mai avut asa ciine mare in casa iar barbata-miu mi-o copt-o,,,,
Aici e la 6 zile de la nastere (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/aiamica.jpg) si aici doarme... (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/nani.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, sa va traiasca, sa va bucurati de ea! Si multa sanatate si la Boni. Sper sa fie bine.
Si noi ne gandisem la boxer, mie imi plac mult, dar m-am razgandit eu, ca e totusi prea mare si greu de manevrat. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (mai ales ca eu sunt si la primul caine). Ava, nu vad pozele de aici, sunt la job, astept sa ajung acasa, sa-ti vad poodle-ul. Eu am un bichon poo. Sunt niste scumpi, si au o energie!!! Azi noapte a fost furtuna la noi, si dimineata am gasit-o pe Sunny bagata dupa noptiera mea (intre noptiera si perete). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
I-a fost frica, tu, mititica de ea...
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, stiu ca de frica s-a ascuns acolo, altfel doarme pe o perna de-a mea, de decor, pusa pe jos (special pentru ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A fost asa dulce dimineata, cand s-a grabit sa iasa afara, sa-si faca treaba si i-am deschis usa. Ploua asa tare (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) , si-a scos doar capul si a intrat imediat inapoi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De nevoie tot a iesit pana la urma. This post has been edited by pescarush: Jul 11 2008, 01:33 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Maat, Hera ( Ira) imi place mult, imi aduce aminte de catelusa pitbull a unui prieten, tot asa o chema..in greaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si era o iubareata! E frumoasa foc boxerita, si mie imi plac boxerii mult de tot iar asta mica e o scumpa!
Ava, frumos catelusul tau si tu din cat se vede in ultima poza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
A, ca mi-am amintit si eu. Da, si mie Hera imi place. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Atunci .... cred ca asa o sa ii ramina numele, desi cica numele din "acte" e Ara Tasha...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:08 AM |
|